Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 05:58:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

freeSAT prináša radosť počas celého roka

  Autor: freeSAT/mediamedia , e-mail: info@mediamedia.sk Přidané: 23.12.2017


Vianoce sú obdobím splnených želaní, šťastia a času stráveného s blízkymi. Nie všetci si ich však môžu vychutnať naplno. freeSAT je preto hrdý, že môže prispieť svojou troškou a vniesť im do života trochu radosti. freeSAT podporoval o. z. ČERVENÝ NOS Clowndoctors už počas roka a Vianoce oslávi ďalším darom.


Vianoce, obdobie, počas ktorého sa plnia sny, sa často spája s charitou. Podľa viacerých výskumov až takmer polovica darcov prispieva občasne, pričom väčšina darov prichádza práve v decembri. freeSAT svoju podporu o. z. ČERVENÝ NOS Clowndoctors neobmedzuje na tento mesiac, tohtoročnú vzájomnú spoluprácu však zavŕši ďalším darom práve teraz.

„Spolupráca s o. z. ČERVENÝ NOS Clowndoctors bola pre nás v roku 2017 jedným z najdôležitejších projektov. Sme šťastní, že aj náš príspevok pomohol rozjasniť tváre detí a rodičov, ktorí sa nachádzali v ťažkej životnej situácii. Teraz chceme odovzdať o. z. ČERVENÝ NOS Clowndoctors ďalší dar ešte pred týmito sviatkami radosti a prispieť tak k vianočnej atmosfére,“ povedal Catalin Itu, Managing Director, UPC DTH.

freeSAT počas roka sponzoroval jedno z podujatí Cirkus Paciento. Vďaka tomu a vďaka skvelej práci o. z. ČERVENÝ NOS Clowndoctors mohli deti a ich rodičia v banskobystrickej nemocnici zabudnúť na svoju chorobu a prežiť s klaunmi Červeného nosa päť dní radosti.

„Veľmi si vážime, že sa freeSAT rozhodol podporiť práve myšlienku združenia ČERVENÝ NOS Clowndoctors. Naším poslaním je pomocou klaunského umenia prinášať smiech a humor tým, ktorí to potrebujú. Počas týždňového programu Cirkus Paciento prinášajú zdravotní klauni smiech dlhodobo hospitalizovaným deťom. Z malých pacientov sa stávajú malí cirkusanti a pod vedením zdravotných klaunov sa priamo v nemocnici učia rôzne cirkusové triky. Na chvíľu tak môžu zabudnúť na trápenie, chorobu a smútok. A nielen deti, ale aj ich rodičia a zdravotnícky personál, lebo dobrá nálada sa prenáša na všetkých,“ povedala Zuzana Ambro, výkonná riaditeľka ČERVENÝ NOS Clowndoctors.

Cieľom programu je pomôcť deťom bojovať počas hospitalizácie so stresom. Cirkus Paciento sa zvyčajne končí predstavením pre rodičov a nemocničný personál, počas ktorého mladí klaunovskí učni predvedú, čo sa naučili.
ČERVENÝ NOS Clowndoctors, partner Red Noses International, podporuje psychickú pohodu hospitalizovaných detí, geriatrických pacientov a každého, kto bojuje s chorobou. Humor a radosť sú hlavnými receptmi, ktoré táto organizácia predpisuje. Klauni s typickými červenými nosmi pravidelne navštevujú viac ako 40 nemocníc a liečebných zariadení po celom Slovensku, pričom za mesiac vykonajú približne 200 návštev.

Viac sa o aktivitách o. z. ČERVENÝ NOS Clowndoctors a možnostiach podpory dozviete na www.cervenynos.sk.

Viac informácií o ponuke freeSAT-u, novinkách a programe nájdete na sk.freesattv.sk


O spoločnosti UPC DTH S.à r.l.

Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. je kvalitný poskytovateľ satelitných televíznych služieb so sídlom v Luxemburgu, európskom centre satelitných služieb. Svoje služby ponúka v Maďarsku, Českej republike a na Slovensku. Okrem toho riadi satelitné televízne služby poskytovateľa v Rumunsku. Jeho službu Direct-to-Home (DTH), ktorá je známa pod názvom UPC Direct na maďarskom trhu, freeSAT na slovenskom a českom trhu a ako Focus Sat v Rumunsku, využívalo k 31. decembru 2016 viac ako 854-tisíc zákazníkov. UPC DTH S.à r.l. ponúka svojim zákazníkom oceňovanú zákaznícku podporu a vynikajúcu kvalitu signálu, vrátane krištáľovo čistých programov vo vysokom rozlíšení. UPC DTH S.à r.l. je súčasťou Liberty Global plc.


Miloslav Surgoš, PR Manager, mediamedia


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.12.2017 • Tlačová informácia zo zasadnutí RVR dňa 20. 12. 2017
23.12.2017 • Tisková zpráva z 22. zasedání RRTV, konaného dne 19. 12. 2017
22.12.2017 • Prima spouští službu iPrima bez reklam
20.12.2017 • Soud vystavil předběžné opatření proti společnosti neoprávněně šířící stanice skupiny Nova
19.12.2017 • Docu-fiction Bo Hai bude k vidění 20. 12. v Praze a 21. 12. v Chrudimi
18.12.2017 • RTVS má schválený rozpočet na budúci rok, ktorý je podľa Rady RTVS umenie možného

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist