Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 14:17:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Lednové programové tipy E! Entertainment

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 29.12.2017


V lednu začíná na stanici E! sezóna červených koberců – exkluzivní přímé přenosy a bezprostřední rozhovory se světovými televizními a hudebními hvězdami, které žádná jiná televizní stanice nepřináší. Tento měsíc také na obrazovky E! přichází nová řada populární show Přeměny s Khloé Kardashian.


E! živě z červeného koberce – přímé přenosy, na které se mohou diváci těšit:

Zlaté Glóby 2018 – 7.ledna v 00.00 hod
SAG 2018 – 21.ledna v 00.00 hod
Grammy 2018 – 28.ledna ve 23.30 hod


V neděli 14.ledna ve 21.00 hod startuje na obrazovkách E! 2.řada reality show Přeměny s Khloé Kardashian. I tentokrát se bude Khloé snažit pomoci šestici lidem, kteří se ocitli v těžké životní situaci a už neví, jak dál. Podaří se jí nastartovat jejich životy?


Současně pokračujeme s novými díly seriálů:

Platinový život – každou sobotu ve 21.00 hod
Ženy slavných sportovců: Atlanta– každý pátek ve 21.00 hod – nová show
Držte krok s Kardashians – každou neděli ve 20.00 hod



Přemeny s Khloé Kardashian

Megastar Khloé Kardashian pokračuje druhou řadou své odzbrojující a srdcervoucí show, ve které se i tentokrát bude snažit pomoci šestici lidí, kteří se ocitli na samotném dně. Mezi nimi například Ken, který si vytvořil alter-ego, aby se vyrovnal s traumatizujícím dětstvím, či Melody, která se snaží vybudovat silný vztah ke své matce, přestože ta je k Melody velmi kritická, kvůli její váze. Tito a další se budou snažit odrazit se ode dna a Khloé jim bude podporou.

2. řada od 14. ledna každou neděli ve 21.00 hod.



Ženy slavných sportovců: Atlanta

S novým rokem přichází nová reality show Ženy slavných sportovců: Atlanta, která sleduje nejžhavější páry mezi slavnými sportovci. Show přináší divákům bližší pohled na extravagantní a blýskavý život sportovních superstar, jako jsou profesionální atleti Ariel Anderson, Niche Caldwell a Kierra Douglas, jejichž jméno je registrovanou značkou. Provází jejich soukromým životem, od přátelských vztahů po romance, které hýbou Atlantou. Sledujte devět žen, jež je zahrnují láskou a podporou – a ovšem i zdravou
dávkou dramatických scén!

Od 12. ledna každý pátek ve 21.00 hod.



Živě z červeného koberce

7. ledna v 00.00 hod. – ZLATÉ GLÓBY
21. ledna v 00.00 hod. – SAG 2018
28. ledna ve 23.30 hod. – GRAMMY 2018

Sezóna červených koberce je opět tady a reportéři E! u toho nesmí chybět. Začínáme 7.ledna ji 5.ročníkem předávání ocenění Zlatých Glóbů, které vždy přitáhne pozornost těch největších televizních hvězd, jež doufají, že právě oni budou stát na pódiu se zlatou soškou. Pokračujeme 21.ledna přímým přenosem ze zákulisí předávání ocenění SAG, které patří k těm nejzábavnějším večerům z celé sezóny. Nakonec přivítáme ty největší hudební hvězdy planety, abychom se dověděli, kdo získá ocenění Grammy 2018.



Držte krok s Kardashians

Nalaďte se na E! a sledujte zbrusu novou řadu oblíbeného seriálu, ve které rodina Kardashianových absolvuje degustaci vína v Santa Barbaře, načež se přesune do Mexika, aby zde oslavila narozeniny. Kim se naopak více zaměří na sebe a svou vlastní rodinu a Kendall se bude snažit balancovat na tenké hraně soukromého a veřejného života.

14. řada každou sobotu ve 20.00 hod.



O E! Entertainment Television v ČR a SR

E! je jedinečný televizní program, který přináší nejčerstvější zprávy ze světa celebrit, glamour a styl hvězd, pravdivé příběhy z Hollywoodu či seriály, které diváky nadchnou i překvapí. V jeho programovém schématu mohou diváci nalézt celosvětově úspěšná show, exkluzivní reality, nejnovější informace o celebritách a zábavě v pořadu E!News, a také živé přenosy z červeného koberce během udílení cen - Oskarů, Emmy, Grammy, Fashion Weeku či Met Gala v New Yorku a mnoho dalších.

Program E! spadá do portfolia NBC Universal. Vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a v ČR je dostupný v nabídkách, T-mobile TV, satelitní televize Skylink, dále pak Dragon Internet, NejTV a Poda. Na Slovensku je v nabídkách Orange, Satro, Skylink, Slovanet či Tesmédia. Více informací naleznete na lokální facebookové stránce: https://www.facebook.com/eonlineczsk.


O NBCUniversal International Networks

NBCUniversal International Networks, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 165 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks and Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Spravuje také filmový kanál Movies 24 ve Velké Británii a Style Networks v Austrálii. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

NBCUniversal International Networks je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia, světově známé zábavné parky i řadu úspěšných internetových společností. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Pro satCentrum připravily Martina Zvířecí a Veronika Tamchynová, TV Consulting, zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SR, 29. 12. 2017, foto: E! Entertainment Television





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.12.2017 • Začněte rok 2018 s Prima ZOOM!
28.12.2017 • Lednové premiéry na Viasat Explore, History a Nature
26.12.2017 • Hopmanův pohár 2018 na Eurosportu
24.12.2017 • Zakončete rok s Prima ZOOM!
23.12.2017 • Půlnoční mše z Baziliky svatého Petra živě v UHD z družice Hot Bird 13B
18.12.2017 • Turné čtyř můstků tradičně na Eurosportu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist