Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 15:00:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Drsní hoši se vrací

  Autor: AMC/PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 18.06.2018


Překvapivá detektivka z amerického Texasu nebo suchá černá komedie s prvky krimi? Ať už se na seriál Hap a Leonard díváte z jakéhokoliv důvodu, věřte, že si pro vás scénáristi i ve třetí řadě přichystali pořádnou nálož strohých vtipů, energických zákroků a neočekávaných zvratů.


Na televizní obrazovky se nezapomenutelná dvojka nepolepšitelných průšvihářů vrátí již 18. června. Jak bude dobrodružství Hapa a Leonarda pokračovat sledujte každé pondělí od 22 hodin na televizní stanici AMC.


Výstřední duo odpadlíků se vrací

Již potřetí se kreativní dvojice Jim Mickle a Nick Damici spojili se spisovatelem Joe R. Lansdalem. Ze vzájemné spolupráce a předlohy v podobně Lansdalovy knižní série vzniklo dalších 6 epizod historického seriálu Hap a Leonard. Snímek se odehrává v 80. letech minulého století. Přenese diváky do dávného Texasu, kde opět budou svědky všech patálií nepolepšitelných kamarádů, kterým se lepí smůla na paty kamkoliv se hnou. Excentrickou dvojici životem unaveného Hapa a veterána z Vietnamu Leonarda, doplňuje v seriálu nebezpečně krásná Trudy, Hapova exmanželka pro niž má Texasan stále slabost. Ani Leonard to však v životě nemá lehké, je to totiž černoch a k tomu i homosexuál a nic ho nedokáže dopálit víc, než když si někdo utahuje z jeho barvy pleti či sexuální orientace.


V rytmu medvědího mamba

Hap a Leonard se s námi rozloučili na konci druhé sezóny, jež měla přívlastek „Mucho Mojo“. Právě „Mojo“ podle tvůrců představovalo nevysvětlitelnou přírodní sílu, která hlavní hrdiny strhávala na neočekávané a překvapivé cesty. Když se k ní přidal nezkrotný jižanský temperament obou kamarádů, bylo o zábavu postaráno. Následující třetí série dostala přívlastek „The Two-Bear Mambo“ neboli volně přeloženo „Medvědí mambo“. Samotná hvězda seriálu, herec Micheal Kenneth Williams dodává, že se máme těšit na „sérii, která pořádně otestuje dlouholeté vzájemné přátelství mezi oběma hrdiny“.


Krimi mají v krvi

Koho by překvapilo, že trojlístek hlavních postav se v krimi žánru neobjevuje napoprvé. Všichni tři herci si mimo Hapa a Leonarda zahráli i v dalších celosvětově oblíbených detektivních snímcích. Brit James Purefoy ztvárnil kromě ostříleného Hapa také například Williama Traverse v britské detektivní minisérii Injustice. Inspiraci čerpal i z role v seriálu o světoznámém detektivovi Sherlocku Holmesovi. Purefoyova amerického kolegu Michael Kennetha Williamse, jehož znáte ze seriálu jako veterána Leonarda, jste mohli vidět třeba ve všemi krimi nadšenci oblíbeném seriálu Kriminálka Las Vegas. Z podobné zkušenosti čerpala též poslední z trojice hlavních postav Christina Hendricks, která si vedle Trudy, zahrála také v detektivních seriálech Las Vegas: Kasino nebo Odložené případy.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.
AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jitka Pavlová, Account Manager, PR.Konektor


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.06.2018 • Vydejte se na cesty s Prima ZOOM ve 25. týdnu
15.06.2018 • Fotbalový komisař se vrací: Cantona je zpět, neunikne mu nic z fotbalového mistrovství světa
11.06.2018 • Eurosport připravuje nejrozsáhlejší vysílání 24 hodin Le Mans
10.06.2018 • Další dávka dokumentů na Prima ZOOM ve 24. týdnu
08.06.2018 • Superbiky po 6 letech v Brně - Ježek se představí na trati i na přehradě
06.06.2018 • České premiéry na kanálech FilmBox - seriálový hit Doktor srdcař i drama podle skutečnosti

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist