Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 14:06:16   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

České premiéry na kanálech FilmBox - seriálový hit Doktor srdcař i drama podle skutečnosti

  Autor: Webershandwick , e-mail: info@webershandwick.cz Přidané: 06.06.2018


Filmový kanál FilmBox přináší premiéru úspěšné seriálové řady Doktor srdcař – nejsledovanějšího seriálu hlavní australské komerční televize Nine Network a hitu německé stanice Sky. První díl o hvězdném a charismatickém kardiochirurgovi, jehož kariéra se náhle řítí do propasti, mohly čeští diváci sledovat v úterý 5. června od 21.00 hodin.


Další televizní premiéra udělá radost milovníkům dramat natočených podle skutečných událostí. Jde o vítězný film Hollywood Film Awards 2017 s názvem Silnější, který poběží na kanále FilmBox Premium HD v sobotu 9. 6. od 22.50 hod.


Hlavní postava seriálu Doktor srdcař jménem Hugh Knight je vycházející hvězda kardiochirurgie. Ten díky svému výjimečnému talentu věří, že si může žít mimo pravidla. Pak ale přichází pád: za trest musí celý jeden dlouhý rok pracovat jako praktický lékař. Vrací se tak do svého rodného města Whyhope. Jeho vzpomínky na místo, kde vyrůstal, se ale střetnou s realitou. Jak se vypořádá s nedostatečnými zdroji, které má k dispozici malá místní nemocnice? Obnoví se vztahy s rodinou, která se Hughovi za ty roky odcizila? Zapadne zase mezi své staré přátele? Spřátelí se s bláznivými kolegy?

To jsou otázky, které stojí na začátku oblíbeného australského seriálu Doktor srdcař (z anglického originálu Doctor Doctor), ve kterém brilantně ztvárnil hlavní roli Rodger Corser. V dalších rolích září Nicole da Silva, Ryan Johnson, Hayley McElhinney, Tina Bursill nebo Steve Bisley. Po úspěchu první série tvůrci natočili i druhou řadu a za netrpělivého čekání fanoušků právě připravují novou, třetí sérii.


V druhé novince si v sobotu 9. června na kanále FilmBox Premium HD můžete připomenout dramatické události z jara 2013, kdy na Bostonském maratonu došlo k teroristickému útoku. Film Silnější sleduje Jeffa Baumana jehož hraje Jake Gyllenhaal, kterého fatálně zranila bomba skrytá v cíli závodu. 27letý Jeff se snaží vyrovnat s tím, že přišel o obě nohy, a současně se stává hrdinou pro celé město a následně i celý svět. Příběh o osudem zkoušeném muži, jeho rodině, ale hlavně o vůli a naději můžete na FilmBox Premium HD sledovat v české televizní premiéře od 22.50.


O SPI/Filmbox International

SPI Internatinal/Filmbox je mediální společnost s celosvětovou působností, která poskytuje 35+ televizních stanic ve více než 50 zemích na šesti kontinentech. Portfolio kanálů SPI zahrnuje tematické a filmové kanály, které vysílají v Evropě, Turecku, na Středním východě, v Africe, tichomořské Asii, Austrálii, Latinské a Severní Americe.

Celosvětová televizní značka ve vlastnictví SPI/FILMBOX zahrnuje FilmBox, FilmBox Art House, FunBox UHD, DocuBox, FightBox, FashionBox, Fast&FunBox, Gametoon a 360TuneBox. Kromě televizních kanálů je SPI majoritním vlastníkem společnosti Kino Polska S. A. v Polsku, které také provozuje dva DTT kanály: Stopklatka TV a Zoom TV.

SPI/FILMBOX je průkopníkem inovativních, nových konceptů a technologií s knihovnou čítající na 6 tisíc titulů z celého světa. Zároveň je jedním z celosvětově největších vlastníků nativního obsahu ve formátu Ultra HD. SPI/FILMBOX využívá poslední technologie, které umožňují předplatitelům přístup k lineárnímu vysílání i video obsahu na vyžádání. To zahrnuje živé vysílání UHD programů a televizních kanálů na jakékoli zařízení připojené k internetu skrze přední světové streamingové služby a stejně tak i přes lokální OTT poskytovatele.

SPI International je vedoucím dodavatelem filmů pro kinosály a televizních programů na mezinárodním trhu již více než 25 let. Silné partnerství SPI s předními televizními studii a dodavateli licencovaného obsahu dovoluje nabízet opravdu působivý obsah se silným rozlišením a vysokou poptávkou. Více informací najdete na www.spiintl.com.


Marek Němec, Head of Client Services, PR agentura Weber Shandwick


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.06.2018 • Síla dokumentů vás přitáhne ve 23. týdnu na Prima ZOOM
28.05.2018 • Zlatan Ibrahimović a LA Galaxy opět na Eurosportu
27.05.2018 • Pestrá paleta dokumentů na Prima ZOOM
26.05.2018 • French Open na Eurosportu
24.05.2018 • French Open – denně až 20 hodin tenisu ŽIVĚ
20.05.2018 • Přehlídka těch nejlepších dokumentů na Prima ZOOM ve 21. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist