Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 15:50:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Originální produkce HBO v Karlových Varech

  Autor: HBO Europe , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 29.06.2018


53. Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary uvede v rámci speciální sekce HBO Exclusive vybrané tituly z evropské či americké originální produkce, mezi něž patří dvě předpremiéry netrpělivě vyhlížených seriálů, jeden hraný film a tři celovečerní dokumenty.


Součástí sekce bude také speciální Industry panel zaměřený na originální produkci HBO Europe, jehož se zúčastní producent Steve Matthews (HBO Europe’s VP of Drama Development) a scenáristé seriálů Bogdan Mirică (Shadows), Kasia Tybinka a Piotr Szymanek (The Pack), Tereza Dusová (Terapie 3, Až po uši) a Marjan Alčevski (Success). Událost proběhne v neděli 1. července od 14 hodin ve VIP Vodafone launch Hotelu Thermal.

Ve stejný den, a to od 21:30 v Malém sále, budou mít diváci možnost vidět v exkluzivní předpremiéře první dva díly třetí řady Terapie s Karlem Rodenem, který se po pěti letech vrací k roli psychologa Marka Pošty. Seriál, jehož všech 36 nových epizod uvede HBO, natočili režiséři Petr Zelenka a Matěj Chlupáček, který společně s producentkou Terezou Polachovou uvede projekci v Malém sále.

Ihned poté bude následovat projekce prvního dílu očekávaného mysteriózního seriálu Ostré předměty v hlavní roli s držitelkou dvou Zlatých glóbů Amy Adamsovou, která se jako reportérka Camille Parkerová vydává do svého rodného města, aby napsala reportáž o dvou zavraždněných školačkách. Osmidílný seriál podle knižní předlohy ceněné autorky Gillian Flynnové (Zmizelá) natočil Jean-Marc Vallée, tvůrce stojící za úspěšnou minisérií Sedmilhářky. Premiéra na HBO a HBO GO poté proběhne 9. července.

Ve čtvrtek 5. července v 11:30 bude ve Velkém sále uveden originální film z produkce americké HBO s názvem Paterno, v němž hlavní roli trenéra amerického fotbalu zapleteného do sexuálního skandálu ztvárnila herecká legenda Al Pacino. Snímek osobně uvede režisér Barry Levinson (Rain Man, Vrtěti psem), který zároveň převezme ocenění za celoživotní přínos.

Sekci Návraty k pramenům bude reprezentovat dokumentární snímek Robin Williams: Mysl na dlani, pojednávající o životě a kariéře zesnulého komika a herce. Jedinečnou projekci, která proběhne ve středu 4. července v 11:30 ve Velkém sále osobně uvede režisérka Marina Zenovich.

Na festivalu se také představí dva nejnovější dokumenty české HBO. Svérázný pohled na výcvik paramilitární skupiny Slovenský branci Až přijde válka bude k vidění v pátek 29. června v 11:30 v Kinosále B, a poté také 1. července v divadle Husovka a 4. července v Lázních III. Poslední projekci filmu osobně uvede režisér Jan Gebert.

V neděli 1. července od 19:30 uvedou v Lázních III svůj nový snímek také Lukáš Kokeš a Klára Tasovská společně s hlavními protagonisty dokumentu. Generační zpoveď Nic jako dřív bude následně k vidění také v úterý 3. července v Kinosále B a v pátek 6. července v divadle Husovka.


Pavla Brožková, PR HBO, HBO Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.06.2018 • Soud vydal předběžné opatření proti M7 Group, které zakazuje distribuci programů Primy určených pro ČR zákazníky na Slovensku
14.06.2018 • TV Markíza pripravuje právne kroky proti českému Skylinku, aby zabránila neoprávnenému šíreniu svojich FTA staníc [ 1 ]
14.06.2018 • TV Nova připravuje právní kroky proti slovenskému Skylinku, aby zamezila neoprávněnému šíření svých FTA stanic
06.02.2018 • TV Nova a AMC uzavřely smlouvu o výhradním obchodním zastoupení
01.02.2018 • Prima ZOOM dnes slaví 5. narozeniny
23.01.2018 • Skylink zefektivňuje strukturu balíčků

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist