Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 10:53:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Eurosport představí nejkomplexnější pokrytí US Open v historii

  Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 23.08.2018


Eurosport představí nejkomplexnější pokrytí US Open v historii. Diváci uvidí na lineárních i digitálních platformách více živého tenisu z Flushing Meadows než kdykoli v minulosti. Od 21. srpna Eurosport nabízí digitální pokrytí kvalifikace US Open včetně zápasů bývalých světových pětek Eugenie Bouchardové a Tommyho Robreda. Zápasy z pěti kurtů budou dostupné free-to-air na eurosport.com, na internetovém přehrávači Eurosport Player a Eurosport app.


Z US Open bude Eurosport vysílat 300 hodin tenisu ŽIVĚ – více než kdykoli v minulosti – všechny zápasy turnaje ze všech 16 kurtů budou dostupné na internetovém přehrávači Eurosport Player.

Eurosport opět představí v rolích expertů a spolupracovníků hvězdný tým – Mats Wilander, Barbara Schettová, John McEnroe a Patrick Mouratoglou. Každý den se mohou diváci těšit nejen na skvělé sportovní výkony, ale i na analýzy a rozhovory hlavního tenisového experta Eurosportu Matse Wilandera. Tradiční magazín Game Schett and Mats se bude vysílat dvakrát denně, obvykle ve 21:00 a 1:00.

Eurosport také nabídne magazín The Coach, v němž trenér Sereny Williamsové Patrick Mouratoglou vtáhne diváky do taktických a technických zákoutí tenisu.

Eurosport Player navíc nabídne 10 historických zápasů US Open, např. finále 2002 Pete Sampras vs Andre Agassi, duel Rafael Nadal vs Novak Djoković z roku 2011 a finále dvouhry žen 2012 Serena Williamsová vs Victoria Azarenková.

Emir Osmanbegovic, viceprezident Eurosportu pro sportovní obsah a produkci: „Letošní US Open bude fascinující turnaj, na který se v nejlepší formě vracejí legendy světového tenisu. Jsme nadšení, že můžeme divákům nabídnout živě každý zápas z každého kurtu včetně kvalifikace.“

Emir Osmanbegovic dodává: „Naše digitální platformy – eurosport.com, Eurosport Player a Eurosport app – jsou jediným místem, kde bude možné sledovat živě kvalifikaci i každý zápas dvouher a čtyřher hlavního turnaje. Abychom ještě lépe oslavili tento jedinečný turnaj a probudili nadšení tenisových fanoušků, nabízíme jako bonus historické zápasy US Open. Pokud jste tenisový fanoušek, Eurosport je nejlepší místo pro sledování posledního grandslamu roku, na všech platformách a zařízeních, doma, nebo mimo domov.“


• Kvalifikace US Open exkluzivně a živě na Eurosport.com a Eurosport Playeru
• Eurosport nabídne z Flushing Meadows nejvíce hodin v historii a poprvé všechny zápasy živě
• McEnroe, Wilander a Mouratoglou v mezinárodním týmu Eurosportu


Eurosport vlastní vysílací práva na všechny čtyři grandslamy na většině evropských trhů (v ČR vysílá Eurosport Australian Open, French Open a US Open). V letošním roce se může Eurosport pochlubit rekordní lineární a digitální sledovaností z Roland Garros.


O Eurosportu

Eurosport je evropská jednička ve sportovním vysílání, která spojuje fanoušky a sportovce během největších sportovních událostí. Eurosport je Domovem olympijských her v Evropě a přinesl olympijské hry v Pchjongčchangu 2018 rekordnímu počtu diváků. Eurosport je domovem cyklistiky, tenisových grandslamů a zimních sportů. Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport News mají 242 milionů kumulativních předplatitelů na 75 trzích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů s průměrem 42 milionů unikátních uživatelů měsíčně a společně s Eurosport app (dostupné iOS a Android) jediný způsob, jak sledovat Eurosport kdykoli online na mobilních zařízeních. Eurosport Events se specializuje na management a podporu mezinárodních sportovních akcí. Více informací na corporate.eurosport.com.


Obr.: Sloane Stephensová porazila v loňském finále Madison Keysovou, foto: Elsa/Getty Images

Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.08.2018 • Vuelta a España na Eurosportu
24.08.2018 • Začíná fotbalová Bundesliga, v Česku ji nadále vysílá DIGI TV
23.08.2018 • RTVS odvysiela všetky zápasy o postup do skupinovej fázy Európskej ligy
20.08.2018 • Fascinující Příběh Evropy přináší nejzajímavější fakta z naší historie!
20.08.2018 • To nejzajímavější vám nabízí Prima ZOOM ve 34. týdnu
19.08.2018 • Zničená minulost - moderní technologie dokážou objasnit záhady starověku

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist