Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 02:24:06   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

TV Markíza aj tento rok otvára dvere svojim divákom, prídu Oteckovia, Susedia aj telenovelová megahviezda!

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 24.08.2018


Televízia Markíza opäť otvára svoje brány a srdečne pozýva všetkých divákov a priaznivcov, aby v sobotu, 25. augusta 2018, prišli nahliadnuť do jej kuchyne. Na tradičnom Dni otvorených dverí (DOD) v areáli televízie v Záhorskej Bystrici si budú môcť užiť jedinečný deň plný neopakovateľných zážitkov a osláviť už 22. narodeniny dlhodobo najúspešnejšej slovenskej televízie.


V čase od 8:00 do 16:00 čaká na návštevníkov DOD atraktívny program a súťaže na pódiu, množstvo sprievodných atrakcií, ako aj dlhoročne mimoriadne obľúbená prehliadka štúdií a redakcií, v ktorých sa pripravujú a vysielajú úspešné spravodajské či publicistické relácie.

Obrovským lákadlom bude tento rok nepochybne autogramiáda hereckých hviezd z aktuálne najsledovanejších slovenských seriálových hitov Oteckovia a Susedia. Návštevníci sa môžu tešiť aj na účinkujúcich zo zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome, reality šou Farma, či mnohých hercov z Hornej Dolnej alebo nového seriálu Sestričky. Svoje podpisy budú rozdávať aj obľúbení moderátori a redaktori z markizáckych relácií.

Ani tento rok nebude na DOD chýbať špeciálny zahraničný hosť, do Markízy zavíta hviezda legendárnej telenovely Skrytá vášeň, ktorá si aj na Slovensku získala obrovské množstvo fanúšikov, nezabudnuteľný predstaviteľ Juana Reyesa – kubánsky herec Mario Cimarro.

Na hlavnom pódiu budú návštevníkov zabávať hviezdy ako Dara Rolins, Katka Knechtová, Emma Drobná, Zuzana Smatanová, Tomáš Bezdeda, Cigánski diabli, súrodenci Hečkovci, 10 finalistov ostatnej série SuperStar, raperka Aless a mnohí iní. Vyvrcholením bude predstavenie titulnej piesne k seriálu Oteckovia v podaní štvorice hlavných predstaviteľov.
Počas DOD tiež spoznáme výhercu nového auta Kia Ceed, vyžrebovaný bude spomedzi všetkých, ktorí sa od 13. augusta 2018 zaregistrovali a poslali SMS do súťaže Vstávaj a vyhraj s reláciou Teleráno.

Návštevníci DOD sa budú môcť dobre najesť v osvedčenej street food zóne, zakúpiť si originálne darčekové predmety, a vychutnať si rôzne atrakcie pre deti aj dospelých. Pre deti je pripravená napríklad špeciálna zóna HÝBSA, vystúpenie obľúbeného speváka Mira Jaroša a svoju detskú hudobnú tvorbu naživo predvedie aj herec Dano Heriban, ktorého diváci poznajú najmä ako Ďura Brmbalíka zo seriálu Horná Dolná.

Pre tých, čo nemajú možnosť prísť priamo na DOD, sú pripravené štyri živé televízne vstupy o 8:15, 10:05, 10:50 a 15:50, ako aj veľký, viac než hodinový špeciál so začiatkom o 12:50. Live stream, videá, rozhovory, reportáže zo zákulisia s tvárami TV Markíza, so spevákmi a kapelami, budú počas celého dňa dostupné na portáli www.markiza.sk.

Hlavné parkovisko pre hostí bude v areáli nákupného centra Bory Mall, odkiaľ bude pre všetkých zabezpečená bezplatná kyvadlová doprava do areálu TV Markíza. Zastávky autobusov budú výrazne označené naším logom, rovnako aj autobusy, ktoré budú premávať každých 10 minút. Na trase Hlavná vlaková stanica – TV Markíza a späť budú bezplatne premávať v obmedzenom počte autobusy s označením „DOD – TV MARKÍZA“. Využiť ich bude možné v čase od 7:46 do 18:00. Všetky informácie návštevníkom rady poskytnú aj naše hostesky na Hlavnej vlakovej stanici.

Hlavným dopravným prostriedkom na DOD bude klasická linka č. 37 posilnená o veľkokapacitné autobusy, premávať bude podľa platného grafikonu MHD na trase Most SNP – Patrónka – TV Markíza. Návštevníci zo Záhoria budú môcť v obmedzenej kapacite a podľa poveternostných podmienok zaparkovať na poli neďaleko areálu televízie. Dopravu pomôže riadiť polícia.

Tešíme sa na stretnutie s našimi divákmi a veríme, že takto spoločne v skvelej atmosfére oslávime 22. narodeniny televízie Markíza.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.08.2018 • ČAEK přivítala novelu zákona o urychlení výstavby
20.08.2018 • Tisková zpráva z 13. zasedání RRTV, konaného dne 14. 8. 2018
15.08.2018 • Kozlovo letní kino na nádvoří pivovaru ve Velkých Popovicích uvede film Jedna ruka netleská
06.08.2018 • Od televize se Češi přesouvají na internet; nejvíce sledují reality show
05.08.2018 • Od počítačové hry ke středověkým památkám - Středočeská centrála cestovního ruchu láká do údolí řeky Sázavy
03.08.2018 • Riaditeľ Kancelárie Rady pre vysielanie a retransmisiu od 1. 8. predsedá európskym regulátorom

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist