Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 03:38:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Arena Sport získala exkluzívne práva na ďalšie futbalové súťaže, pozrite sa ktoré to sú

  Autor: IFC Media TV , e-mail: info@ifcmedia.sk Přidané: 29.08.2018



Televízia Arena Sport získala exkluzívne práva na ďalšie futbalové súťaže, ponuka pre fanúšikov sa opäť rozšíri. Počas najbližšej sezóny prinesie Arena Sport viac ako 500 futbalových prenosov, radí sa tak medzi televízie s najširšou ponukou futbalových súťaží.


„Diváci Arena Sport sa môžu tešiť. Podarilo sa nám predĺžiť práva na mimoriadne žiadanú holandskú ligu o ďalšie tri sezóny. Zároveň sme získali práva aj na ďalšie tri nové ligy – čínsku, rakúsku a ukrajinskú,“ povedal Jozef Pipek výkonný riaditeľ spoločnosti IFC Media, ktorá je distribútorom televízie Arena Sport na Slovensku aj v Českej republike.

Holandská Eredivisie, je jedna z najpopulárnejších ale aj najstarších ligových súťaží vo svete. TOP pozíciu si v nej roky drží kultová trojka klubov AFC Ajax, PSV Eindhoven a Feyenoord. Sport Arena prináša aj špeciálny magazín o holandskej lige.

Od júla Arena Sport vysiela aj všetky prenosy exotickej Čínskej Super ligy. Najvyššia čínska futbalová súťaž má 16 tímov, viac ako 400 futbalistov a sledujú ju milióny divákov po celom svete. Počas sezóny vysiela Arena Sport každý víkend dva zápasy.

Okrem toho si fanúšikovia futbalových súťaží môžu vyhradiť čas aj na stretnutia rakúskej futbalovej Bundesligy, kde sú najviac sledované kluby Rapid Viedeň či Austria Viedeň.

Televízia získala aj práva na všetky vysielané zápasy ukrajinskej ligy (Прем'єр-ліга), tá minulý rok skončila ako 8. najlepšia v Európe a to aj vďaka populárnym klubom ako Dynamo Kyiv a Šachtár Doneck či FC Dnipro, Karpaty Lviv a Chornomorets Odesa.


Arena Sport bude pokračovať vo vysielaní 2. anglickej ligy - SKYBET. V nastupujúcej sezóne nebude chýbať ani argentínska Primera División, ktorá je hodnotená ako piata najlepšia futbalová liga na svete.

„Arena Sport prináša ročne okolo 500 zápasov z najvyhľadávanejších európskych súťaží, čo radí televíziu medzi najlepšie stanice s futbalovou ponukou. V tomto trende chceme pokračovať. Už teraz rokujeme o ďalších exkluzívnych právach,“ povedal Jozef Pipek, výkonný riaditeľ IFC Media.

Samozrejme Arena Sport bude vysielať aj ďalšie športy, na ktoré sú diváci tejto športovej stanice zvyknutí. „Pripravujeme prenosy z vybraných lokálnych športov na Slovensku a v zahraničí. Spomeniem napríklad prenosy z basketbalovej Adreatic basketball League – ABA League, alebo obľúbené okruhové motoristické preteky NASCAR,“ dodáva J. Pipek.

Na svoje si prídu aj fanúšikovia hádzanej – Sport Arena bude mať prenosy zo SEHA ligy a k tomu aj magazín o SEHA Lige. Pripravujú sa aj špeciálne prenosy z volejbalu a iných športov.


Arena Sport vysiela od roku 2015 na dvoch programoch Arena Sport a Arena Sport 2. Športové stanice sú dostupné na území Slovenskej a Českej republiky celkovo pre viac ako 1,35 milióna domácností. Distribútorom je spoločnosť IFC Media. Až 90% vysielania tvoria exkluzívne priame prenosy a záznamy zo širokého spektra domácich a zahraničných športov, ale aj pravidelné magazíny a pozápasové hodnotenia či štatistiky.

Arena Sport ponúka na Slovensku Skylink, UPC, Orange, SWAN, Slovanet, SATRO, Antik, Freesat, Martico, Kates, Sledovanietv.sk a u ďalších operátorov. V Českej Republike Skylink, UPC, Nova Digi TV, NetBox, Freesat, Centronet, APlanet, PODA, NEJ.cz, Sledovanitv.cz, Telly a ďalší.


IFC MEDIA patrí medzi lídrov v oblasti distribúcie platených televíznych programov na českom a slovenskom trhu. Spoločnosť zastupuje športové kanály Arena Sport 1 a 2, Auto motor a šport, Fight Network a GINX ESPORTS, z detských a lifestylových programov Cartoon Network Czech, Boomerang, Deluxe Music, spravodajské TA3, Euronews, CNN, programy pre dospelých radu Dorcel, z filmových CS Film, CS MINI, Horor film, z portfólia dokumentárnych programov je to Travelxp HD, Travelxp 4K a WAR – svět válek. Pre viac informácií navštívte http://www.ifcmedia.sk/.


Petra Szabová, IFC MEDIA, Bratislava


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.08.2018 • Hokejové hody na stanicích Sport1 a Sport2
27.08.2018 • Nejpestřejší paleta dokumentů na Prima ZOOM ve 35. týdnu
26.08.2018 • Sex a nacisté na Prima ZOOM
24.08.2018 • Vuelta a España na Eurosportu
24.08.2018 • Začíná fotbalová Bundesliga, v Česku ji nadále vysílá DIGI TV
23.08.2018 • RTVS odvysiela všetky zápasy o postup do skupinovej fázy Európskej ligy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist