Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 17:53:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Diváci v České republice a na Slovensku mohou nově sledovat plně lokalizovanou stanici TV Paprika

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 05.09.2018


Společnost AMC Networks International – Central and Northern Europe zahájila lokální vysílání televizní stanice TV Paprika pro české a slovenské diváky. Stanice, která se věnuje výhradně pořadům o vaření, vysílá 24 hodin denně a nově poskytuje plně lokalizovaný obsah bez zahraničních předělů či reklam. Tento specializovaný feed nahrazuje původní česko-slovensko-maďarský, který fungoval již od startu stanice v roce 2005.


Na tuto změnu navazují také programové úpravy, které se zaměří na to, co konkrétně zajímá místní publikum. Díky tomu si mohou milovníci vaření již od 3. září každý pracovní den od 20:00 užívat původní slovenskou show Pepeho zdravá kuchyňa, kterou provází známý bloger a specialista na zdravé dorty Pepe, který ukazuje divákům, že i zdravé vaření může být rozhodně zábavné a chutné.

Na ukázku z nového pořadu Pepeho zdravá kuchyňa se můžete podívat ZDE.

Hned následující měsíc přijde na řadu lokální produkce věnovaná především českým divákům. V pořadu Hezky česky s Vendy a Adamem se budou moci těšit všichni, kdo milují tradiční kuchyni, na známé recepty v časově efektivních a chuťově dokonalých variacích.

Další novinkou pro diváky TV Paprika je absence maďarských reklam. Udělaly prostor českým a slovenským komerčním sdělením. Předěly mezi pořady a programové prvky jsou pak plně v českém jazyce.

“Jsme rádi, že můžeme českým a slovenským divákům nabídnout další zdokonalení jedné z našich stanic, tentokrát TV Paprika. Ať už po technické stránce, která se projevuje plnou lokalizací předělů a reklamních bloků této stanice nebo po stránce programové. Každá ze dvou nových lokálních produkcí přináší fanouškům vaření něco jiného, výsledkem však je v obou případech kulinářská harmonie pod vedením skvělých kuchařů. Lokalizace stanice TV Paprika navazuje na dlouhodobý trend, kterým je kontinuální lokalizace všech stanic z portfolia AMC Networks, které na českém a slovenském trhu nabízíme,“ říká Marcel Mareš, Country Manager AMC Networks International pro Českou republiku a Slovensko.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International – Central and Northern Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.08.2018 • TV Markíza a Nova uspeli s ďalšími návrhmi predbežných opatrení - slovenský súd zakázal M7 Group nelegálnu distribúciu televízií Markíza a Nova
20.07.2018 • Soud zakázal společnosti M7 Group nelegální distribuci televizí TV Nova a Markíza, vydána předběžná opatření ve prospěch televizních stanic
11.07.2018 • Odložená sledovanost na TV trhu neustále roste, nejrychleji u tematických stanic
10.07.2018 • DIGI TV znovu přichází s tradiční slevovou akcí Černý MAXI pátek
29.06.2018 • Originální produkce HBO v Karlových Varech
23.06.2018 • Soud vydal předběžné opatření proti M7 Group, které zakazuje distribuci programů Primy určených pro ČR zákazníky na Slovensku

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist