Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 04:37:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 12. 9. 2018

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 10.09.2018



Modelka a zpěvačka Jitka Boho, youtuber Jirka Král a transgender modelka Peťa Nitka se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 12. září ve 21.35 hod. na Primě.


Jitka Boho – zpěvačka, modelka, která se do povědomí lidí dostala ještě pod jménem Jitka Válková, když získala titul Česká Miss v roce 2010. Přestože díky tomu měla dobře našlápnuto v modelingu, rozhodla se dát přednost tomu, co je jejímu srdci bližší – rodině a hudbě. V roce 2015 se provdala za hudebníka Lukáše Boho a ve stejném roce se stala maminkou. Mluví se o ní sice jako o modelce, která vyměnila molo za hudební stage, ale Jitka se prý cítí odjakživa víc jako zpěvačka. K hudbě měla vztah už jako malá holka. „U nás v rodině nikdo nezpívá, ale už jako malá jsem měla dětský klavír, skládala jsem první melodie a maminka se mnou objížděla hudební soutěže,“ vysvětluje Jitka, která od 14 let hrála s kapelou. V současnosti tvoří hudbu s manželem. V tvorbě se cítí svá, je to prý něco, za čím si může stát. „Každý mě má zafixovanou jako modelku nebo missku, ale mě tahle práce nikdy nenaplňovala a nepřinášela to, co mi dává hudba,“ říká. Kromě psaní písniček se ale Jitka Boho věnuje i youtuberství: „Začala jsem už před dvěma lety. A točím videa o životě, o tom, co mě naplňuje nejvíc, což je rodičovství a mateřství, ale zároveň i hudba.“


Jirka Král – youtuber a let´s player. Fenomén českého internetu, nejúspěšnější youtuber u nás i na Slovensku. Když dosáhl milionu sledovatelů, rozhodl se odejít. Konec vysvětluje tím, že ho „práce“ na nové tvorbě přestala naplňovat a scéna na českém internetu se až příliš změnila. Dle Krále totiž na YouTube převládá negace. „Zatímco dříve to dělali pro radost, teď to dělají pro peníze,“ uvedl ve svém hodinovém dokumentu, který vydal jen den před prvním školním dnem. A dodává, že jeho rozhodnutí souvisí i s jeho věkem: „Nejde to dělat do čtyřiceti. Nejde se fotit s fanoušky, jsou pořád mladší a mladší. Tak to je. A teď jsou dvě možnosti. Buď bych si musel vybrat, že úplně změním obsah, že najednou začnu tvořit pro starší cílovku, nebo bych si musel vybrat, že budu tvořit pro tu mladší cílovku. A upřímně, už mě to tvoření ani nenaplňuje, že bych měl z toho radost.“ Na YouTube byl činný od roku 2012, kdy si založil svůj vlastní kanál, a do dnešního dne nabral neskutečných více než milion sledujících. Některé jeho příspěvky si pak pustily i více než dva miliony uživatelů a z Jirky se stala největší česká internetová celebrita, která vydělává na reklamě, komiksech a vlastním zboží. Do toho vlastní železářství v centru Prahy a kavárnu.


Peťa Nitka – první československá transgender modelka, která je úspěšná u nás i v zahraničí. Společně s návrhářkou Karin Onderkovou založila novou značku obuvi, jejíž první kampaň bude zaměřena na transgender komunitu v ČR. Peťa se narodila jako muž, ale už odmalička věděla, že to není v pořádku. Nosila nalakované nehty, hrála si s panenkami, a jen co dosáhla plnoletosti, začala pracovat na své přeměně. Pro její rodinu to prý velké překvapení nebylo, protože stejně jako ona sama odjakživa vnímali, že je jiná. „Je to nuda, ale žádná reakce nebyla nijak šokující. Peťu vždy každý znal spíše jako holku. Takže když jsem všem oznámila, že měním pohlaví, nikdo nebyl v šoku, žádný kámoš mě neopustil a za to jsem samozřejmě vděčná,“ říká. Nad změnou pohlaví prý uvažovala už jako dítě, když se dozvěděla, že je něco takového možné: „Já jsem si sebe samotnou jako dospělého muže nikdy nepředstavovala. Vždy jsem se viděla jako hezká holka, která má hezkého přítele. Ale jakmile jsem se definitivně rozhodla, našla jsem si samozřejmě sexuologa a podstoupila jsem všechna nezbytná vyšetření, abych mohla začít s hormonální terapií. Já se na celý ten proces dívám velmi pozitivně. A nemám ráda řeči ostatních mediálně známých transsexuálních slečen o tom, jak je to u nás těžké. Já hodně cestuji a samozřejmě poslouchám příběhy ostatních lidí z jiných zemí. Pak jsem vždy šťastná, že jsem Češka. U nás nemusím platit za změnu pohlaví a vše jde relativně rychle,“ vypráví Peťa, která vystudovala cestovní ruch a posléze odjela do Austrálie, kde poznala svého agenta a stala se modelkou. Zastupuje ji australská Indi Models a Peťa má za sebou od roku 2016 již řadu přehlídek, a to nejen na pražském MBPFW, kde jako každý rok chodila přehlídku pro Lukáše Krnáče, ale i ve světě. Asi nejvíc průlomový byl pro ni loňský Lakme Fashion Week v Indii. „Je to hlavně kulturou. Být gay v Indii je těžké, ale být transgender je něco jako velké plus. Lidé mě tam znali, protože se o mně hodně psalo, lidé po mně chtěli požehnání, celé to bylo neuvěřitelné. Stejně tak Africa nebo Rainbow Fashion Week v New Yorku. Ale asi nejlépe se vždy cítím na Fashion Live! v Bratislavě, kde jsem se už stala stálicí.“


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 12. září ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.09.2018 • Česká televize odvysílá předvolební debaty z metropolí i vesnic
11.09.2018 • Zomrel dlhoročný rozhlasový herec Vladimír Minarovič
11.09.2018 • Fenomenálna šou Tvoja tvár znie povedome sa vrátila ako najsledovanejší program dňa!
10.09.2018 • Ano, šéfe! – Mama’s Bistro Ostrava
10.09.2018 • Supervlaky na Prima ZOOM
10.09.2018 • Vynovená relácia Reportéri štartuje už dnes na Jednotke

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist