Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 15:42:27   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

freeSAT zaradí RTL Gold pre ešte viac zábavy v maďarčine

  Autor: mediamedia/freeSAT , e-mail: info@sk.freesattv.tv Přidané: 29.10.2018


Na televízne obrazovky príde veľká dávka humoru, rodinnej zábavy, vzrušujúcich súťažných relácií či príbehov bežných ľudí. freeSAT rozširuje svoju ponuku kanálov v maďarskom jazyku o RTL Gold. Tento jedinečný mix klasických šou a obľúbených zábavných programov umožní divákom znovu prežiť všetky vzrušujúce, napínavé a predovšetkým zábavné momenty týchto relácií. RTL Gold je k dispozícii zákazníkom freeSAT-u na Slovensku od 26. októbra 2018.


Anikó Nádaiová je známou postavou maďarského šoubiznisu. Teraz si obľúbenú talk-show tejto celebrity môžu vychutnať aj po maďarsky hovoriaci obyvatelia Slovenska. Bývalá hviezda reality šou vo svojej relácii Anikó #show diskutuje o bežných témach s obyčajnými ľuďmi. Pripravte sa - hlavnými ingredienciami programu sú drámy, emočné výlevy a samozrejme intrigy.

Denné talk-show sú najpopulárnejším televíznym žánrom sveta a ponuka RTL Gold je v tejto oblasti naozaj štedrá. Diváci sa môžu tešiť na dennú dávku skutočných ľudských drám a diskusií napríklad v reprízach Mónika Show, uvádzanej Mónikou Erdélyiovou alebo v Balázs Show. Do tej si Balázs Sebestyén pozýva obyčajných ľudí na neobyčajné diskusie a šialené odhalenia ich tajomstiev, intríg vo vzťahoch; niektorí dokonca predvádzajú svoje zvláštne talenty.

Emócie a vzrušenie sú neoddeliteľnou súčasťou aj ďalšieho z programov RTL Gold. Súťažná relácia Stena (A fal) prináša každý večer napínavé hľadanie správneho rozhodnutia – a keď začnú loptičky padať labyrintom, súťažiacim môžu priniesť buď šťastie alebo prehru. Či už je rozhodovanie jednoduché alebo sú jeho výsledkom hlučné debaty, súťažiaci musia dospieť k spoločnému záveru.

V súťaži Trezor (A Széf) stoja súťažiaci pred ešte ťažším rozhodnutím - dvojice hráčov nie sú len súpermi, ale zároveň sú v príbuzenskom vzťahu. Na každú otázku okamžite dostanú odpoveď. Musia sa rozhodnúť, či ju príjmu alebo či si vypýtajú inú alternatívu. Ak by aj úplne navzájom nesúhlasili, stále musia ku konečnému rozhodnutiu dospieť spolu. A to vonkoncom nie je jednoduché...

Hĺbkové znalosti, zaujímavé fakty, napätie a veľa peňazí - to je základ šou Milionár. Hra si vyslúžila celosvetovú popularitu a obľúbená bola aj na Slovensku. Diváci si teraz môžu pozrieť reprízy najpamätnejších dielov na RTL Gold.

Život však nie je len o zábave. Pre divákov, ktorých zaujímajú i vážnejšie témy, má RTL Gold infotainmentové magazíny Fókusz a Fókusz Plusz s čerstvými správami, zvláštnosťami zo sveta, jedinečnými osobnými príbehmi a prehliadkou zaujímavých miest zo všetkých kútov planéty.


Zákazníci s prijímačmi s automatickým ladením od freeSAT-u s balíkom freeSAT medium HD nájdu RTL Gold na pozícii 203. Úplný zoznam kanálov a frekvencií a viac informácií o ponuke freeSAT-u sa nachádza na webovej stránke sk.freesattv.tv alebo na facebookovej stránke.


O spoločnosti UPC DTH S.à r.l.

Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. je kvalitný poskytovateľ satelitných televíznych služieb so sídlom v Luxemburgu, európskom centre satelitných služieb. Svoje služby ponúka v Maďarsku, Českej republike a na Slovensku. Okrem toho riadi satelitné televízne služby poskytovateľa v Rumunsku. Jeho službu Direct-to-Home (DTH), ktorá je známa pod názvom UPC Direct na maďarskom trhu, freeSAT na slovenskom a českom trhu a ako Focus Sat v Rumunsku, využívalo k 31. decembru 2016 viac ako 854-tisíc zákazníkov. UPC DTH S.à r.l. ponúka svojim zákazníkom oceňovanú zákaznícku podporu a vynikajúcu kvalitu signálu, vrátane krištáľovo čistých programov vo vysokom rozlíšení. UPC DTH S.à r.l. je súčasťou Liberty Global plc


Miloslav Surgoš, mediamedia


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.10.2018 • Z BTV se stane TV1 Horní Rakousko - příjem z družice Astra 1N
24.10.2018 • Discovery a PGA TOUR spouštějí GOLFTV
23.10.2018 • Altenburg TV s kompletním programem z družice Astra 1L - pouze pro chytré televizory
19.10.2018 • Vychytá Vaclík Messiho? Sledujte duel Sevilla–Barcelona na DIGI TV
16.10.2018 • Radio Nikita TV HD s řádným vysíláním z družice Hellas Sat 3
12.10.2018 • Kde naladíme HOBBY TV?

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist