Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 11:42:03   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Hokejoví reprezentanti Birner, Červenka či Kubalík míří na O2 TV Sport - stanice nově nabídne přenosy ze švýcarské ligy

  Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 01.11.2018


Společnost O2 zakoupila exkluzivní vysílací práva na vybraná utkání ze švýcarské National League. Hokejoví fanoušci se mohou těšit na minimálně třicet přímých přenosů ze základní části, chybět nebudou ani duely z play off. První zápas je naplánován na sobotu 3. listopadu, kdy stanice O2 TV Sport nabídne od 19.40 hod. souboj mezi EHC Biel-Bienne a SC Bern.


Vedle kompletní Tipsport extraligy, kterou stanice O2 TV Sport začala vysílat v září, se zákazníci O2 TV dočkají dalších zajímavých přenosů z ledního hokeje. Švýcarská National League se dlouhodobě pyšní nejvyšší průměrnou návštěvností a oprávněně patří mezi nejlepší hokejové soutěže v Evropě.

V týmech najdeme i řadu českých hráčů, například Romana Červenku, jenž působí v curyšském ZSC Lions. Za Fribourg-Gottéron nastupují zase Michal Birner a Lukáš Lhoták. Daří se i zástupci olympijského výběru z Jižní Koreje Dominiku Kubalíkovi. Někdejší útočník Plzně je momentálně nejlepším střelcem celku Ambri-Piotta. Ve stejném mužstvu působí i nejzkušenější český hokejista ve švýcarské lize, Jiří Novotný. Mistru světa Novotnému dokonce jeho aktuální výkony přinesly pozvánku do reprezentace na Karjala Cup. Zkušeného útočníka má v sestavě i Rapperswil-Jona Lakers, za které hraje Radek Smoleňák.

Anna Lenerová, šéfka obsahu O2: "Máme radost, že se nám podařilo získat právě švýcarskou hokejovou ligu, která se díky současnému rozvoji, investicím a řadě hráčů se zkušenostmi z NHL těší značné popularitě. Vedle kompletní Tipsport extraligy tak hokejový divák dostane v O2 TV ještě více atraktivního obsahu."

Florian Kohler, generální ředitel SIHF: "Jsem samozřejmě potěšen, že naše nejvyšší hokejová soutěž bude k dispozici i v zahraničí. Podtrhuje to sportovní kvalitu i atraktivitu National League. Věřím, že se fanoušci v České republice budou dobře bavit."

Kromě všech televizních zápasů z Tipsport extraligy najdou diváci O2 TV již v základním balíčku i kanál Nova Sport 1, který drží vysílací práva na NHL, a stanici Sport 1 vysílající KHL či hokejovou Ligu mistrů.


O společnosti O2 Czech Republic

Digitální televize O2 TV se může pochlubit 287 tisíci aktivními set top boxy. Dalších 50 000 diváků sleduje vysílání pravidelně v restauracích. Počet zákazníků, kteří využívají O2 TV aktivně prostřednictvím webu nebo aplikace, dosahuje na 350 tisíc diváků. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně. O2 TV se pyšní také novou úvodní obrazovkou Moje menu. Tato nová funkce analyzuje v každém okamžiku tisíce hodin obsahu na všech kanálech a přehledně jej třídí do osmi nejpopulárnějších obsahových kategorií. O2 TV funguje na platformě nangu.TV.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.10.2018 • Na Turnaji mistryň se představí rekordní počet českých hráček - vrchol tenisové sezony odvysílají exkluzivně stanice O2 TV Sport a O2 TV Tenis
10.10.2018 • Fotbalové přenosy se v O2 TV opět těšily diváckému zájmu
05.10.2018 • Televize O2 TV ještě blíže ligovému fotbalu
02.10.2018 • NASA TV UHD se stěhuje do stálé nabídky televize KUKI
11.09.2018 • O2 TV vstupuje do Tipsport extraligy: Hokejovou show ozdobí technologické novinky i zkušený tým komentátorů a expertů
02.09.2018 • Kuki rozšiřuje filmotéku a prodlužuje timeshift

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist