Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 03:04:43   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Černé vdovy - Filip Blažek unikl smrti o vlásek

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 23.02.2019


V krimiseriálu Černé vdovy, kdy se manželky zbaví svých manželů, když nechají vybouchnout loď v okamžiku, kdy jsou na palubě, má Dan v podání Filip Blažka štěstí. On jediný tu zkázu přežije. Stane se z něj skrývaný zločinec, který chce přijít na to, kdo ho chtěl poslat na onen svět.


Johana (Jitka Čvančarová), Renata (Jana Plodková) a Veronika (Lucia Siposová) si jednoho dne řekly dost a rozhodly se zbavit svých manželů, kteří se k nim chovali jako grázlové. Upekly dort, vyslaly je na loď rybařit, a v tom se uprostřed jezera ozvala ohlušující rána.

„Když jsem dostal scénář do ruky, moc se mi líbil a byl jsem rád, že jsem se toho natáčení mohl zúčastnit. Jen mě pak trochu mrzelo, že se ten výbuch moc netočil. Myslel jsem, že třeba vyletí do vzduchu nějaký starý člun nebo něco podobného. Tím, že to moje postava přežije, tak jsem doufal v nějaký kaskadérský kousek,“ prozrazuje lehce se smutkem Filip Blažek a dodává, že je to ale natočené a dodělané moc dobře.

Původní ambice samozřejmě na výbuch lodi byla, ale nakonec se režisér Radek Bajgar rozhodl jinak. „Kdyby to byla nějaká pramice, tak tu bychom rozstřelili, ale na takovou velkou loď si nikdo netroufl. Na Slapech, kde se to celé natáčelo dva dny, jsme museli každý den natočit šestnáct minut filmu, a ten výbuch už prostě nešel zvládnout,“ vysvětluje režisér, který by na takovou scénu, která je samozřejmě velmi drahá a také nebezpečná, potřeboval další půlden natáčení. „Ten jsem neměl. Kluky jsem tam měl jen na jeden den, celé se to natáčelo v zapadajícím slunci a na všechno jsem měl půl hodiny, kdy je to slunce dostatečně nízko.“ Výbuch se tak nakonec odehrál v postprodukci, a rozhodně to seriálu neublížilo.

Jakmile loď s muži na palubě vybuchne, rozjede se pátrací akce, bohužel ale bez úspěchu. Ani jedno tělo se policistům nepodaří přes noc najít. Teprve až ráno voda vydá svoje tajemství. Filip Blažek coby Mirek dostal druhou šanci. Zakrvácený, potrhaný a dost otřesený se náhle probudí na břehu. „Samozřejmě, že mi byla zima, o tom žádná. Když ale natáčím takové akčnější scény, moc mě to baví a vůbec si nestěžuji,“ přiznává herec, který se ani nediví, že se seriálové ženy s nimi rozhodly skoncovat. „Jestli mají ženy vedle sebe skutečně takové násilníky, tak se jim ani nedivím.“

On sám ale seriálové vdovy viděl moc rád. „S Luckou jsme se potkali na natáčení filmu Na vlastní nebezpečí, takže to bylo milé shledání. S Janou to byla premiéra a s Jitkou jsme hráli v divadle v představení Cyrano a sem tam jsme se viděli na natáčení, ale byly to nějaké drobnosti, nic velkého,“ vzpomíná Filip Blažek.

Jak se nakonec dostane Mirek ze šlamastiky a kde se bude schovávat, to prozradí další díl seriálu Černé vdovy už v neděli 24. února.


Josef Ducký, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 22. 2. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.02.2019 • Reláciu 5 proti 5 čakajú od marca zmeny, pribudne nové štartovacie kolo
24.02.2019 • Show Jana Krause – 27. 2. 2019
23.02.2019 • Nenechte si ujít: Dialog s Progresem dnes na ČT art
23.02.2019 • TV Markíza: Na telo s Jánom Richterom a Ľubomírom Galkom
23.02.2019 • Jedinečný dokument Ján a Martina sa stal najsledovanejším štvrtkovým programom
22.02.2019 • Prestižní Oscaři málem bez sošky za střih a kameru! Slavnostní večer uvidí diváci opět v přímém přenosu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist