Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 00:47:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

freeSAT zařazuje do nabídky JOJ Cinema a jako první nabídne LaLa TV

  Autor: AXOCOM , e-mail: info@axocom.net Přidané: 01.03.2019


FreeSAT v Česku i na Slovensku rozšiřuje svoji programovou nabídku. Od 1. března nabídne divákům filmový kanál JOJ Cinema, o měsíc později, tedy od 1. dubna, doplní portfolio o dětský kanál LaLa TV. V obou případech budou stanice přístupné jak pro české, tak slovenské diváky. Obě stanice na obou trzích distribučně zastupuje společnost AXOCOM.


„Filmové a dětské kanály patří mezi stálice, které si vždy najdou své diváky a dlouhodobě nabízí další rozvoj a stabilní sledovanost,“ komentovala Erika Luzsicza, ředitelka společnosti AXOCOM.

JOJ Cinema je filmový kanál spadající do skupiny JOJ Group. Vysílat začal v roce 2015 a mezi specializovanými kanály si našel své stabilní místo. V loňském roce si zlepšil pozici na trhu v konkurenci filmových placených stanic a celkově zvýšil svůj výkon i ve všech relevantních parametrech v rámci sledovanosti. Meziročně rostl ratingově i podílově, v prime time i celodenně a v obou cílových skupinách — v komerční 15-69, i v univerzální 15+.

Kanál se pyšní jedinečnou nabídkou filmů, diváci pravidelně najdou jak Film týdne, tak Film měsíce. V obou případech půjde o televizní premiéry současných kinohitů. Vysílání je s českým dabingem. V následujících měsících půjde například o filmy Než přišla bouře, Gringo: Zelená pilule, Hrdinové ohně nebo například Fakjů pane učiteli 3, Špión, který mi dal kopačky.

„Průzkumy divácké sledovanosti řadí stanici JOJ Cinema na první příčky mezi filmovými stanicemi v ČR i na Slovensku, což nás nesmírně těší, protože se této stanici intenzivně věnujeme a snažíme se přinést divákům ty nejnovější a nejlepší kinohity. Navíc filmy nepřerušujeme reklamou. Jsme velmi rád, že i klienti UPC Direct budou mít možnost poznat JOJ Cinema. Přeji jim mnoho příjemných filmových zážitků,“ řekl Marcel Grega, generální ředitel JOJ Group.


LaLa TV je unikátní lokální dětský kanál

Stanice nabídne program ve stylu kdysi známých Zpívánek. Půjde o jednoduché písničkové pořady s českou produkcí. Za LaLa TV stojí režisér a producent Peter Núněz, který má za sebou práci na úspěšných projektech jako reality show Česko-slovenská Superstar, Farma, zábavní pořad SuperSilvester, taneční pořady Bajlando či Let’s Dance a podobně.

„Lokálním dětským kanálům dlouhodobě roste sledovanost. Navíc průzkumy ukazují, že podobné stanice sledujíc s dětmi i rodiče, které si s dětmi zpívají či mají společné téma, které mívá výchovný charakter,“ doplnila Luzsicza.


Zdroj: Tomáš Holý, AXOCOM, 28. 2. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.03.2019 • Od 1. marca freeSAT pridáva osem nových kanálov
01.03.2019 • Změny v programové nabídce Skylinku od 1. 3. 2019
12.02.2019 • AMCNI CNE obnovuje dlouhodobou distribuční smlouvu se společnostmi Slovak Telekom – Magio, DIGI Slovakia a T-Mobile TV Czech Republic
07.02.2019 • Spuštění programu Skylink 7 a nový koncept volného vysílání
07.02.2019 • RCN spouští spolu se SES nové Ultra HD 4K kanály
01.02.2019 • Volné vysílání National Geographic Wild HD ve Skylinku

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist