Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 02:55:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

Spoločnosť SATRO rozšírilo ponuku SATROdigital o Classica Stingray a dva HD programy

  Autor: SATRO , e-mail: info@satro.sk Přidané: 03.04.2019



Spoločnosť SATRO s.r.o. pripravila pre svojich zákazníkov programové zmeny v ponuke služby SATROdigital. Od pondelka 01. apríla 2019 pribudne v ponuke KOMFORT a v ponuke HUDBA služby SATROdigital hudobná stanica CLASSICA Stingray.


Classica Stingray prináša milovníkom klasickej a vážnej hudby to najlepšie zo sveta opery, baletu a koncertov z celého sveta. Classica Stingray vysiela 24 hodín a mesačne prináša minimálne 25 premiérových vysielacích hodín v podobe prenosov z takých svetových scény ako sú Opéra National v Paríži, Opera House v San Franciscu alebo Teatro Real v Madride.

Súčasne, 31. marca 2019, sa končí vysielanie hudobnej stanice MEZZO v ponukách SATROdigital. Do programovej služby SATROdigital pribudli dve nové stanice HD – spravodajská TA3 a športová Arena Sport1. „Stanicu TA3 HD nájdu naši zákazníci v balíčku MINI SK a MINI KOMPLET. Športovú stanicu Arena Sport1 zase v balíčku KOMFORT a tematickom balíčku ŠPORT“, potvrdil Marek Michalík, marketingový manažér spoločnosti SATRO s.r.o. a pokračoval:

„Počas celého apríla 2019 pozývame sledovať v našej ponuke Kanálový Tip stanicu Viasat Explore. Stanicu Viasat Explore - nájdu naši zákazníci počas apríla tohto roku v našej ponuke MINI, MINI Komplet SATROdigital alebo v ponukách SATROanalog KDS. Od mája 2019 potom bude stanica Viasat Explore dostupná v ponuke KLASIK služby SATROdigital.“

V spolupráci so spoločnosťou HBO pripravila spoločnosť SATRO s.r.o. tzv. voľné vysielanie stanice HBO3 HD. Toto voľné vysielanie sa začne v pondelok 08. apríla 2019 od 06.00 hod a potrvá do pondelka 15. apríla 2019 do 06.00 hod. Všetci zákazníci, ktorí majú predplatenú službu SATROdigital tak môžu počas spomínaného týždňa na stanici HBO3 sledovať reprízy jednotlivých dielov obľúbeného seriálu „Hra o tróny“. Jeho poslednú premiérovú sériu následne uvedie HBO v pondelok 15. apríla 2019 na stanici HBO o 03.00 hod a o 20.00 hod.

Od jesene minulého roku spoločnosť rozšírila aj počet staníc v aplikácii touchTV a v TV Archíve na 25, pričom stanice sú uložené 7 dní dozadu. Zákazníci si TV Archív môžu objednať už od 1,90 EUR na mesiac, poprípade spolu s hybridným HD digitálnym prijímačom už od 3,40 EUR za mesiac. Naviac, všetky naše aktuálne ponúkané HD digitálne prijímače umožňujú lokálne nahrávanie filmu či seriálu aj pre ďalšie off-line sledovanie.

Viac informácii sa zákazníci dozvedia na www.satro.sk, na fb spoločnosti SATRO s.r.o., alebo na Zákazníckej linke 0850 311 000.


Spoločnosť SATRO s.r.o., operátor káblovej televízie a dátových služieb, vznikla v roku 1992. Spoločnosť existuje na trhu 27 rokov a stále patrí k najinovatívnejším spoločnostiam na Slovensku. Zameriava sa najmä na zabezpečovanie televízneho, rozhlasového signálu a vysokorýchlostného internetu pre domácnosti na celom území západného Slovenska. Ako prvý operátor káblovej televízie SATRO s.r.o. začalo v roku 2004 vysielať televízne a rozhlasové programy v digitálnom prevedení. Okrem toho spoločnosť ponúka a inovuje dátové a interaktívne služby na báze širokopásmového vysokorýchlostného internetu pod názvom SATRO 12G „vzdušná optika“. Od novembra 2015 SATRO s.r.o. ponúka digitálnu televíziu prostredníctvom satelitu.


Marek Michalík, Marketingový manažér, SATRO, 2. 4. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.05.2018 • Finálová sobota v O2 TV: Poslední kolo HET ligy a vrchol Ligy mistrů s řadou atraktivních hostů
20.12.2017 • Spoločnosť SATRO s.r.o. pridal do svojich ponúk stanicu EPIC DRAMA
04.07.2017 • SATRO pripravila od júla tohto roku zmeny v ponuke SATROdigital
02.06.2017 • Kábloví operátori podporujú Miku
19.04.2017 • Operátori sú pripravení vyradiť programy JOJ z ponuky
01.02.2017 • Arena Sport programy pribudnú od dnes (1.2.) v programovej ponuke operátora Nej.cz

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist