Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 11:21:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Ženský okruh WTA zůstává až do roku 2022 na O2 TV Tenis

  Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 07.08.2019


Společnost O2 prodloužila o další tři sezony televizní práva na kompletní tenisový okruh WTA. Díky unikátní multidimenzi odvysílá O2 TV Tenis všechny turnaje i souběžně hrané zápasy. Posílení hlásí i fotbalová redakce, ve studiích Ligy mistrů se představí zkušený moderátor Libor Bouček. Stanice Premier Sport s anglickou Premier League bude k dispozici bezplatně v nabídce O2 TV HBO a Sport Pack.


Digitální televizi O2 TV se podařilo dosáhnout další významné dohody. Až do roku 2022 získala vysílací práva na tenisový okruh WTA. O2 TV Tenis, jediný tenisový kanál na českém území, bude i v dalších letech přinášet maximální počet přímých přenosů ze všech turnajů WTA, včetně prestižního Turnaje mistryň v Šen-čenu.

"Jeden z nejpopulárnějších českých sportů zůstává nadále na O2 TV Tenis. Navíc v době, kdy se našim tenistkám nebývale daří. Hned tři máme v elitní TOP 20 a dalších pět se aktuálně nachází mezi stovkou nejlepších na světě," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport. "S kompletním okruhem WTA pokračujeme v plném rozsahu. Jen v roce 2018 jsmeodvysílali živě 4 630 hodin ze 47 turnajů, což je i v rámci světového porovnání rekordní porce přenosů," doplnil Marek Kindernay.

Stanice O2 TV Tenis opět naplno využije všech výhod unikátní multidimenze, díky které může pouze divák televize O2 TV sledovat souběžně hrané turnaje či zápasy. K prodloužení práv na WTA se vyjádřila i aktuální trojka světového tenisového žebříčku Karolína Plíšková. "Tato zpráva udělá všem tenisovým fanouškům velkou radost. Takové pokrytí turnajů, jako nabízí O2 TV Tenis, nikde jinde nenajdou. Budu se snažit, abychom společně s diváky O2 TV slavili co nejvíce úspěchů," vzkazuje česká hvězda Karolína Plíšková, která ve své dosavadní kariéře na okruhu WTA vyhrála čtrnáct turnajů ve dvouhře a dalších pět jich získala ve čtyřhře.


Libor Bouček novou posilou ve studiu

Další novinkou na obrazovkách O2 TV Sport je příchod moderátora Libora Boučka, který se ujme vybraných zápasových studií prestižní Ligy mistrů. Libor Bouček si již ve své bohaté kariéře moderování UEFA Champions League vyzkoušel, pravidelně také provází televizní diváky galavečery Ligové fotbalové asociace.

"Být průvodcem studií pro mě bylo před lety jedno z nejkrásnějších pracovních období v životě. Když mě nyní O2 TV Sport oslovil, bylo mi nesmírnou ctí s pokorou tuto nabídku přijmout. Jsem rád, že se znovu mohu spojit s Ligou mistrů, nejcennější sportovní značkou na světě. Navíc na tak profesionální úrovni, kterou v Česku televize O2 TV poskytuje. Strašně se těším na diváky a pochopitelně na ten nejlepší fotbal," sdělil Libor Bouček, který tak nově doplní tým vedený šéfem fotbalové sekce Petrem Svěceným.


Premier Sport až do konce léta zdarma

Již v pátek 9. srpna odstartuje v O2 TV stanice Premier Sport, která odvysílá nejlepší ostrovní fotbal včetně anglické Premier League. Operátor O2 umožní všem fanouškům sledovat přenosy na novém kanále až do konce léta zdarma. Stačí si na webu o2.cz aktivovat službu O2 TV HBO a Sport Pack, která kromě Premier Sportu zahrnuje stanice HBO, HBO 2, HBO 3 a také kanály O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, doplněné o ČT Sport.

Službu O2 TV HBO a Sport Pack lze zdarma aktivovat až do 22. září 2019, automaticky se prodlužuje vždy na dalších 30 dní. Pokud k prodloužení dojde nejpozději 22. září, mohou diváci sledovat dané kanály bezplatně dalších 30 dní. Stanice Premier Sport bude od pátku 9. srpna dostupná rovněž pro zákazníky s tarify O2 TV L a O2 TV XL.


O O2 TV

Počet zákazníků některého z tarifů služby O2 TV, která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 30. červnu 2019 celkem 381 tisíc. Možnost sledování kompletního programu O2 TV na počítači, v mobilu nebo v tabletu využívalo v prvním pololetí 2019 pravidelně v průměru téměř 530 tisíc diváků, včetně zákazníků balíčku O2 TV Sport Pack. Na konci března 2019 tak O2 registrovalo již více než 900 tisíc aktivních přístupů O2 TV. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport, 6. 8. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.08.2019 • Stanice O se dohodla s Kuki TV na distribuci televizních stanic ÓČKO, ÓČKO STAR, ÓČKO EXPRES a ÓČKO BLACK v HD kvalitě
06.08.2019 • O2 TV rozšiřuje nabídku o kanál Premier Sport - nová stanice přinese špičkový ostrovní fotbal včetně anglické Premier League
06.08.2019 • Premier League od srpna v T-Mobile televizi
30.07.2019 • Skupina Prima realizovala v prvním pololetí 4krát více klientských kampaní v HbbTV
12.07.2019 • Nová sezona FORTUNA:LIGY v O2 TV: Přes 240 přenosů, hvězdní hosté v TIKI-TAKA nebo výběr zápasů v multidimenzi
26.06.2019 • Televize Prima otestovala nový reklamní formát v HbbTV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist