Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 09:30:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Na konci letošního roku bude mít T-Mobile pokryto optikou 100 000 domácností

  Autor: T-Mobile Czech Republic , e-mail: info@t-mobile.cz Přidané: 10.11.2019


T-Mobile úspěšně plní svůj plán pokrýt do konce roku 2025 jeden milion tuzemských domácnosti optickou sítí. Na konci letošního roku operátor očekává, že počet domácností, pro které bude k dispozici optika, překročí číslo 100 000. Posledním příkladem úspěšného naplňování strategie je akvizice společnosti Planet A, která se k 31. 10. 2019 stala dceřinou společností operátora T-Mobile.


T-Mobile úspěšně plní svůj plán pokrýt do konce roku 2025 jeden milion tuzemských domácnosti optickou sítí. Na konci letošního roku operátor očekává, že počet domácností, pro které bude k dispozici optika, překročí číslo 100 000. Optická síť T-Mobile je kategorie FTTH, čili optické vlákno vede přímo do bytu či domu zákazníka a využívá technologii 10GPON umožňující přenosovou rychlost až 10Gbit/s. Zákazníkům tak přináší nejmodernější prvky připojení k internetu současnosti, které vynikají vysokou spolehlivostí a kvalitou oproti jiným technologiím, např. wifi nebo kabelovému připojení.

„Optická síť je budoucností T-Mobile. Předpokládáme, že zájem zákazníků o ještě rychlejší data na fixní síti nadále poroste. V průběhu letošního roku jsme dosáhli na sto tisíc pokrytých domácností optikou a v tomto trendu chceme pokračovat i v příštím roce. Vše bude záležet na tempu schvalování stavebních prací a na naší schopnosti získávat povolení k výstavbě. Rozjednaných lokalit je skutečně mnoho. A samozřejmě také na spolupráci s lokálními ISP,“ říká Juraj Bóna, výkonný ředitel T-Mobile Czech Republic.

Posledním příkladem úspěšného naplňování strategie je akvizice společnosti Planet A, která se k 31. 10. 2019 stala dceřinou společností operátora T-Mobile. Planet A je úspěšný telekomunikační operátor, který pod značkou aim poskytuje svoje služby v Praze a jeho akvizicí operátor T-Mobile posiluje pozici na tomto důležitém trhu.

T-Mobile bude v rozšiřování optického internetu nadále pokračovat. Stav internetového připojení v českých městech a obcích totiž nevyhovuje rostoucím požadavkům domácností a firem na kvalitní a rychlé připojení. Řešením je optický internet, který má ale podle průzkumu společnosti Kantar jen 15 % uživatelů, a to hlavně v největších městech. To však v nejbližších několika letech přestane stačit. Obce, které nebudou aktivně usilovat o zavedení optického internetu, začnou zaostávat, stejně jako kdyby před sto lety odmítly třeba zavedení železnice.


O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s 6,2 milionu mobilních zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To několikrát prokázalo i srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).


Martina Kemrová - Manažerka firemní komunikace a Jiří Janeček - Senior specialista externí komunikace, T-Mobile Czech Republic


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.10.2019 • TV Kuki rozšiřuje nabídku pro chytré televize - seznam podporovaných platforem doplnila LG TV
22.10.2019 • DIGI TV přichází s novou aplikaci pro mobilní operační systém Android
15.10.2019 • Nové díly hororového seriálu HAUNTED českých tvůrců premiérově na Netflixu i s českými titulky
09.10.2019 • Obľúbené rozhlasové relácie RTVS na podcastoch
04.10.2019 • Liga mistrů v O2 TV opět překonala rekordy - středeční přenosy vidělo téměř půl milionu diváků
02.10.2019 • Spoločnosť SATRO zaradilo do ponuky SATROdigital o JOJ Cinema HD

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist