Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 09:12:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Gps | Články
 

Společnost realme představila své portfolio produktů pro český a slovenský trh

  Autor: realme/PRAM , e-mail: info@pram.cz Přidané: 13.12.2019


realme, nově vzniklá značka smartphonů, oficiálně dorazila do Evropy 15. října 2019, nyní uvádí společnost své portfolio nových produktů na český a slovenský trh. Po velkém úspěchu na asijských trzích, jako je Indie, kde je realme nyní mezi předními Top 4 značkami, nebo Indonésie, kde se nachází mezi Top 5, společnost oficiálně vstoupila i na trh v Evropě. realme se stala nejrychleji rostoucí značkou chytrých telefonů na světě a řadí se mezi Top 7 světových značek. realme je připravena dát o sobě vědět i na evropském trhu.


„Těší nás, že můžeme v České republice představit kompletní portfolio našich telefonů. Doufáme, že poskytneme mladým spotřebitelům překvapující produkty v dostupné cenové kategorii a tím překonáme jejich očekávání – ať už jde o design, výkon nebo kvalitu. Chceme jim nabídnout celou škálu našich zkušeností, pokud jde o výkon, design, kvalitu a služby,“ uvádí Levi Lee, evropský ředitel společnosti realme. „Český trh je pro nás velmi důležitý, realme zde bude brzy mít svou vlastní pobočku,“ dodává.

Cílem značky realme je vnést vitalitu na evropský mobilní trh kombinací rychlosti, síly a výkonu ruku v ruce s atraktivním a neotřelým designem. Proto společnost uvádí na trh v Evropě toto portfolio charakterizované výkonným hardwarem, moderním designem a vysokou kvalitou. To vše v dostupném cenovém rozpětí, které představuje průlom ve své kategorii.


Společnost realme oficiálně vstupuje na český a slovenský trh s novými produkty All in Quad: realme 5, realme 5 Pro, realme X2 a realme X2 Pro

realme přichází do Čech se silnou strategií čtyř různých produktů pro většinové uživatele. Každý s cílem oslovit svou vlastní cílovou skupinu: relme 5 – disponuje baterií s kapacitou 5 000 mAh, jedna z nejsilnějších ve své cenové kategorii, realme 5 Pro – nejlepší volba v kategorii pod 6 000 Kč, která kombinuje skvělý hardware se čtyřmi fotoaparáty, realme X2 – perfektní smartphone pro milovníky fotografie – a realme X2 Pro, první skutečně dostupná vlajková loď na trhu.


Přelomové portfolio produktů All in Quad

Motto All in Quad odhaluje zájem značky o budoucnost prostřednictvím představení čtyř produktů se čtyřmi kamerami. realme je první značka, která dělá takový krok vpřed a představí celé portfolio s tak kompletní kamerou.

realme X2 Pro, vlajková loď Full Speed této značky přichází s cílem stát se skutečnou vlajkovou lodí realme. Kombinuje rychlost a výkon s velmi atraktivním designem. Díky mobilní platformě Snapdragon 855+, která zajišťuje dostatečný výkon, s jeho 50W SuperVOOC Flash Charge – kdy může být plně nabita za 35 minut – a s obrazovkou s obnovovací frekvencí 90 Hz poskytne uživatelům rychlý a pohlcující zážitek. realme X2 Pro se stane jednou z nejkonkurenceschopnějších vlajkových lodí na trhu. Je také vybavena 64 MP Quad kamerami s – poprvé v Evropě – 20násobným hybridním zoomem se širokoúhlým 115° objektivem, teleobjektivem a portrétním objektivem.

realme X2 Pro bude k dispozici v barvách Lunar White a Neptun Blue, v konfiguraci 8 GB + 128 GB s cenou začínající na 12 899 Kč.


realme X2 je realme 64MP Quad Camera Xpert. Hlavní fotoaparát má 64MP čip Samsung GW1, 119° ultraširokoúhlý objektiv, 4cm makro objektiv a portrétní objektiv, který přináší mimořádně čistou kvalitu obrazu a multifunkční fotografický zážitek, pokrývají všechny scénáře. realme X2 je navíc vybaven 32MP objektivem zajišťujícím autentické selfie efekty, a to v jasném denním i slabém osvětlení. Přední kamera má také režim Nightscape, který dramaticky zvyšuje světelnost a detaily nočních selfie. Je rovněž vybaven 30 W VOOC Flash Charge 4.0 – doba nabíjení je o 12 % kratší než u předchozí generace mobilní platformy Snapdragon 730G. Navíc se svým snímačem otisku prstu přímo na Super AMOLED in-displeji je to určitě ideální volba pro mladé spotřebitele posedlé fotografiemi, designem a výkonem.

realme X2 bude k dispozici v barvách Pearl Blue a Pearl White, v konfiguraci 8 GB + 128 GB od 8 199 Kč.


realme 5 Pro disponuje 48MP Quad kamerou. Kombinuje vynikající výkon a nádherný design, aby se stal výkonnou značkou střední třídy. Je vybaven čtyřmi objektivy Quad Camera, mobilní platformou Snapdragon 712 AIE – která zlepšuje komplexní výkon o 10 % – a 20 W VOOC Flash Charge 3.0, čímž se stává nejlepší volbou pod 6 000 Kč. Má 6,3palcovou obrazovkou FHD (2340 × 1080), která nabízí širší a jasnější vidění s elegantním designem kapky rosy.

realme 5 Pro bude k dispozici v barvách Crystal Green a Sparkling Blue ve dvou konfiguracích: 4 GB + 128 GB od 5 599 Kč a 8 GB + 128 GB od 6 990 Kč.


realme 5 je mobilní telefon, který vydrží na jedno nabití fungovat až 29,9 dní díky masivní baterii s kapacitou 5000 mAh, jedná se o baterii s nejdelší životností mezi všemi produkty realme. Životnost výrazně prodlužuje chlazení řízené umělou inteligencí spolu se spořičem energie. Další silnou stránkou realme 5 je osmijádrový 11 nm procesor Snapdragon 665 AIE, který je o 20 % výkonnější než předchozí generace. realme disponuje bezprecedentním Quad fotoaparátem, který má 119 stupňů ultra širokou čočku, hlavní čočku s 12 MP, zahrnuta je také čočka pro portrét. Navíc je telefon vybaven makro čočkou s přesností zaměření na vzdálenost 4 cm. realme 5 má 6,5palcový displej. Moderní vzhled telefonu podtrhuje nový křišťálový design s holografickými prvky.

realme 5 bude k dispozici v barvách Crystal Blue a Crystal Purple, v konfiguraci 4 GB + 128 GB od 4 499 Kč.


Ceny, konfigurace a dostupnost

Model Barvy Cena

realme 5 Crystal blue/Crystal Purple 4 499 Kč (4+128 GB)
realme 5 Pro Crystal green/Sparkling Blue 5 599 Kč (4+128 GB)
6 990 Kč (8+128 GB)
realme X2 Pearl Blue/Pearl White 8 199 Kč (8+128 GB)
realme X2 Pro Lunar White/Neptune Blue 12 899 Kč (8 GB+128 GB)


Všechny modely budou v prodeji od 16. prosince.

Dostupnost v České republice a na Slovensku: Portfolio realme nabídnou e-shopy: Mall.cz, CZC.cz, Mobil Pohotovost, Datart, Smarty, TS Bohemia.


O realme

realme je technologická značka specializovaná na poskytování vysoce kvalitních smartphonů s nejlepším designem a výkonem. Od svého uvedení na asijský trh byly produkty realme na asijském trhu dobře přijaty pro svůj výkon a styl, s dosaženými prodeji jednoho milionu mobilních telefonů za tři dny v Indii. Společnost realme je nyní Top 4 značkou v Indii, Top 5 v Indonésii a také vstoupila do Top 10 globálních značek. Společnost v současné době působí ve 20 zemích v Evropě a v Asii. www.realme.com


Kanály sociálních médií pro ČR a SR:

Facebook: https://www.facebook.com/realmeCZSK/
Instagram: https://www.instagram.com/realme.czech/


>Kateřina Čejková, Account Executive, PRAM Consulting
Tanya Tang, realme, 12. 12. 2019



Pozn. redakce satCentrum: Z pražské tiskovky jsme si odvezli dva mobily k podrobnému otestování - pro porovnání ten nejlevnější a také ten nejvybavenější. Po ukončení testů vás s výsledky seznámíme.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.11.2019 • Skupina Slovak Telekom za prvých deväť mesiacov roka 2019 priniesla pre svojich zákazníkov veľa noviniek a dosiahla viaceré úspechy
31.10.2019 • Telekom nasadil 4G+ sieť do 200 Mbps v ďalších lokalitách na Považí i hornom Ponitrí
29.10.2019 • Obyvatelia Slovenska vygenerovali 5,15 miliardy minút hovorov
25.07.2019 • Telekom zobral pod svoje krídla aj nevidiacich
21.12.2018 • Slovak Telekom získal ocenenie Best in Test za mobilné siete na Slovensku už šiesty raz za štyri roky
06.12.2018 • Sygic spouští aplikaci pro Apple TV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist