Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 03:40:38   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Australian Open tradičně na Eurosportu

  Autor: Media:List CZ/Eurosport CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 21.01.2020


Více než 20 hodin živého tenisového vysílání denně nabídne Eurosport z prvního grandslamu roku 2020 – Australian Open. Eurosport bude vysílat Australian Open na obou svých kanálech Eurosport 1 a Eurosport 2 od 20. ledna do 2. února. Australian Open je prastarý turnaj, poprvé se dnešní australský grandslam hrál v roce 1905 pod názvem Australasian Championship. V roce 2020 se hraje již 108. ročník.


Atmosféra AO je vždy úžasná, Australané se tenisem baví a vášnivě fandí. Báječné atmosféře podléhají i komentátoři Eurosportu, kteří se na Australian Open každoročně těší, přestože to pro většinu z nich znamená řadu bezesných nocí. A těší se i na zápasy českých tenistek. Michal Škorpil: „Jsme plní očekávání. Petra Kvitová obhajuje finále, což bude úkol nelehký, ale nejen ona má na postup do druhého týdne. Současná armáda českých tenistek je početná a hodně vidět, což potvrzují ankety WTA jako ´průlom měsíce´, na který dosáhly hned čtyři hráčky. Zdobí je nasazení, chytrost hry a zejména její pestrost, kterou umí prodat nejen ty zkušenější z osmičky, která zakončila rok 2019 v první stovce světového žebříčku.“

Internetový přehrávač Eurosport Player opět nabídne kompletní program AO ze všech kurtů, což znamená, že fanouškům českého tenisu, pokud chtějí, neunikne jediný zápas českých tenistů. Eurosport Player nabídne až 300 hodin živého vysílání z Australian Open a zápasy z 16 kurtů. Na Eurosport Playeru mohou diváci sledovat i kvalifikaci AO.


Dvouhra mužů na grandslamových turnajích, to jsou především již legendární tři jména – Novak Djoković, Roger Federer a Rafael Nadal. Komentátor Radek Barkman: „Je obdivuhodné, jak tito tři dlouhodobě hrají, já se přesto už trošku těším na to, že jednou vyhraje grandslam někdo z mladší tenisové generace. Thiem, Medveděv, Tsitsipas, Zverev sice vyhrávají turnaje, v nichž se hraje na dva vítězné sety, jenže třísetové grandslamy, to je téměř jiný sport. A podívejte se na Federera, je mu 38, a viděli jste ho někdy v pátém setu na kurtu unaveného?“

Poslední finále mužské dvouhry vyhrál Novak Djoković. Diváci jistě vzpomínají především na finále z roku 2017, v němž v nervy drásajícím ohromujícím duelu porazil Roger Federer Rafaela Nadala. Jejich pětisetovou bitvu sledovalo napříč Evropou na Eurosportu a volně šířených kanálech Discovery 20,7 milionů diváků, což z ní udělalo nejsledovanější tenisový duel Eurosportu všech dob.


Každý den se mohou diváci těšit nejen na dramatické sportovní zápolení, ale i na oblíbené analýzy a rozhovory tenisového experta Eurosportu Matse Wilandera v tradičním magazínu Game, Schett & Mats. Diváci si opět užijí i sedminásobného grandslamového vítěze Johna McEnroa, který se opět vrátí na obrazovky jako nenapodobitelný tenisový komisař a bude i jedním z expertů Eurosportu v mezinárodním vysílání. Během AO nabídne Eurosport i tři díly magazínu Tennis Legends, v němž se představí John McEnroe, Boris Becker a Mats Wilander.

Zápasy z AO budou komentovat Radek Barkman, Béla En, Ivan Petr, Tomáš Petr, Václav Procházka, Jiří Svatoš, Michal Šíma, Michal Škorpil, Jiří Šlégl a Richard Vokůrka. Začínáme 20. ledna od 01:00 na obou programech.Ještě před startem si mohou diváci na E1 vychutnat to nejlepší z minulého ročníku AO.

Jaký byl z pohledu českých barev? Tomáš Berdych, kterého již na turnaji neuvidíme, protože ukončil kariéru, si vedl výborně, vyřadil dva nasazené hráče z nejlepší dvacítky a ve čtvrtém kole podlehl pozdějšímu finalistovi Rafaelu Nadalovi. Ženská dvouhra byla českou parádní disciplínou, nejlepší české tenistky nestačily pouze na Naomi Ósakovou – Petra Kvitová s ní prohrála ve finále, Karolína Plíšková v semifinále.


Eurosport posiluje své postavení špičkové destinace pro tenisové fanoušky v Evropě uzavřením čtyřleté dohody o vysílání Wimbledonu na 11 evropských trzích včetně České republiky a Slovenska v letech 2020 až 2023.

Eurosport navíc uzavřel víceletou dohodu s ATP Tour pro Českou republiku a Slovensko, která se týká vysílání 41 turnajů ATP Tour a odstartuje v roce 2021. Eurosport představí 9 turnajů ATP Masters 1000, 13 turnajů ATP 500 a 17 turnajů ATP 250, v závěru sezóny také Nitto ATP Finals. Turnaje budou dostupné na všech platformách Eurosportu.


Eurosport CZ a Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ, foto: Eurosport CZ


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.01.2020 • Českému hokeju sa darí. Finále Ligy majstrov z Hradca Králové odvysiela naživo stanica Sport1
19.01.2020 • Filmy, dokudrama, seriály a celovečerní snímky v dokumentárním kabátě na Prima ZOOM
19.01.2020 • Co přinesla poslední sezóna F1 a na co se těšit?
18.01.2020 • Čeští házenkáři na cestě za snem - Euro 2020 vrcholí na Sport1 a Sport2
17.01.2020 • Pekelný Lauberhorn – nejdelší sjezd SP
16.01.2020 • Vysílání Australian Open na Eurosportu odstartovalo dokumentem Insider: Patrick Mouratoglou

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist