Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 12:48:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

UPC výrazně zjednodušuje nabídku digitální satelitní televize UPC Direct!

  Autor: PR Press UPC ČR, a.s. , e-mail: info@upc.cz Přidané: 12.05.2008




Příjem exkluzivní digitální satelitní televize UPC Direct na předplacenou roční kartu: levně a jednoduše!


Praha 12. 5. 2008. Společnost UPC nově uvedla na trh dva druhy ročních předplacených karet pro příjem přibližně sto padesáti televizních programů digitální satelitní televize UPC Direct.

První z nich, předplacená karta „Rodina“ umožňuje příjem všech programů v základní nabídce digitální satelitní televize UPC Direct. Stojí 4.200,-Kč, tj. 350,-Kč měsíčně, včetně DPH.

Zájemce si může zakoupit i atraktivnější verzi,předplacenou kartu Rodina + HBO která je rozšířena o exkluzivní filmové tv kanály HBO, HBO2, HBO Comedy a Cinemax a stojí 5.988,-Kč, tj. 499,-Kč měsíčně.

„Předplacené karty mají, stejně jako třeba tramvajenky pro zákazníka řadu výhod“, upozorňuje Václav Bartoň, generální ředitel UPC: „zákazník totiž nemusí - na rozdíl od dřívějška - o sobě uvádět žádné údaje a sepisovat na prodejně smlouvu o poskytování služeb, nechodí mu žádné účty a neplatí žádný měsíční paušál. Karta je přenosná, platná na celém území ČR a lze si ji aktivovat až tehdy, kdy se to hodí. Karta není ani vázána na zapůjčení satelitního přijímače od UPC – kdokoliv ji může využívat ve všech vhodných satelitních set top boxech, které má k dispozici. Naše karta totiž bez problémů dodá digitální televizní signál všude tam, kde není či nebude terestrický televizní signál či pokrytí kabelovou sítí.Kartu lze navíc věnovat i jako dárek, využít ji třeba v další místnosti či brát si ji sebou do na chatu či chalupu. Nová možnost příjmu UPC Direct byla připravena zcela přesně podle naší firemní linie: otevřít digitální svět každému, a to jednoduchým způsobem.“

Řádná cena za předplacenou roční kartu v rozšířené verzi je přitom více než konkurenční. Obdobná nabídka např. u další satelitní platformy Digi TV je totiž dražší o 1 Kč (500 Kč měsíčně) a zbývající, na první pohled o něco levnější, placené satelitní služby zase nabízejí méně než polovinu (až deset oproti až dvaceti šesti) placených televizních programů z nabídky UPC. Platnost karty lze před uplynutím doby aktivace rovněž jednoduše prodloužit – stačí, když bude její držitel kontaktovat Klientské centrum UPC. Pokud zákazník při pořízení předplacené karty zanechá na sebe kontakt, bude mu společností přibližně 14 dní před vypršením předplaceného období telefonicky nabídnuto pokračování předplatného.

Společnost upozorňuje, že k předplacené kartě UPC Direct je nutné mít k dispozici přijímač digitální satelitní televize. Pro použití karty UPC Direct musí přijímač obsahovat výhradně dekódovací systém Cryptoworks, tj musí být opatřen právě tímto logem.

Digitální satelitní televize UPC Direct umožňuje přístup ke všem českým veřejnoprávním a celoplošným televizním komerčním kanálům a téměř ke všem ostatním českým televizním kanálům a k desítkám neustále se rozšiřujících česky dabovaných programů. Do nabídky digitální satelitní televize UPC Direct, kerá je bez výjimky dostupná na celém území ČR, patří televizní filmové stanice jako MGM, Film+, Hallmark, AXN, HBO a Cinemax, dokumentární National Geographic, Spektrum, Animal Planet, Discovery Channel, Travel Channel, Viasat Explorer a Viasat History, žánrové TV Paprika, TV Deko, Zone Reality, sportovní jako Sport1, dětských televizních stanic.Podrobné informace o digitální satelitní televizi UPC Direct a o akčních nabídkách jejího příjmu lze nalézt na www.upcdirect.cz.


František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 10   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.05.2008 • Géčko - sada programů [ 4 ]
29.04.2008 • Česká televize: Teletext u nás slaví 20 let
07.04.2008 • Nový web SkyLinku [ 3 ]
01.04.2008 • Psali jsme na Apríla: HD Direct CS – první předplatné HDTV programů pro abonenty v ČR a SR [ 22 ]
21.03.2008 • MULTI pro všechny [ 14 ]
21.03.2008 • Novinky v prístupových kartách SkyLink [ 22 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  zrusenie zakazky upc 

10.10.2008 09:48 • neregistrovaný
ziadam o zrusenie satelitnej digitalnej televizie upc ANTOLOVA KATARINA ANTONINA UXY 1132 NYRANY 33023 A CISLO KARTI JE01397882910366
 
 
  Kvalita stojí za H.... 

14.05.2008 15:12 • neregistrovaný
Pokud to nejede v HD kvalitě a mpeg4, tak mě můžou být ukradeni všichni poskytovatelé. Dívat se na obraz jako z Youtube, to je pouze pro socky nebo lidi s oční vadou 5 a více dioptrií :)
Mirek
 
 
  Tarif a přeplacená karta 

13.05.2008 21:24 • neregistrovaný
Tarif už taky zlevnil na 350 Kč,takže to vyjde nastejno jako předplacená karta. Jenom u předplacené karty musíš zaplatit 4200 Kč naráz, což některé lidi odradí, ale výhodou je žádná smlouva, ale potřebuješ vlastní příjímač s cryptoworksem. Pokud máš klasický tarif, tak platíš měsíčně, ale službu musíš využívat po určitou časovou dobu. ;)
 
 
  ponekud zvlastni marketing 

12.05.2008 23:02 • neregistrovaný
Jestlize tedy na predplacene karty to bude za 350, - mesicne, pak nechapu kdo bude dale platit pausal/tarif, kdyz je to za stejnou nabidku ve vysi 689,- mesicne?
 
 
  reklama 

12.05.2008 22:36 • neregistrovaný
Redakce by měla vždy uvést že jde o reklamní blok UPC !
Levnější UPC než DIGI rozhodně není !
V tom balíčku schází RODINA +
Vypadá to že UPC zašle článek a servery ho za nějaký bakšiš zveřejní v nezměněné podobě a redakci je jedno co článek obsahuje. Na chlup stejný článek je na konkurenční serveru
 
 
  UPC by se melo přesunout 23.5 a DIGI by šlo do 

12.05.2008 21:08 • neregistrovaný
UPC by se melo přesunout 23.5 a DIGI by šlo do haje.
 
 
  o tom vůbec neuvažuj... UPC Direct si neber, tahle 

12.05.2008 20:04 • vortimond
o tom vůbec neuvažuj... UPC Direct si neber, tahle firma dělá v poslední době dojem, že je totálně vyřízená. Nemá kapacitu, pořád tam jenom cpou další a další programy na ty samý transpondéry. A kvalita jde postupně ke dnu. To už si vem radši DIGI TV, to je mnohem perspektivnější záležitost, ale nejlíp pochopitelně CSlink nebo Skylink (nebo obojí).
 
 
  Pozor 

12.05.2008 18:52 • neregistrovaný
Ale slovenské kanály( STV 1, JOJ, Markíza + Sportklub na tu předplacenou kartu nechytnu je to tak?
 
 
  hmm, zaujimave! ono akurat ta digitv nie je uz o 

12.05.2008 16:25 • neregistrovaný
hmm, zaujimave! ono akurat ta digitv nie je uz o moc lacnejsia
 
 
  Dvojí ceny 

12.05.2008 11:10 • neregistrovaný
Na stránkách UPC stojí předplacená karta rodina 3700 Kč a zde uvádějí 4200 Kč. Dražší variata karty Rodina +HBO+ Cinemax stojí na stánkách UPC 5200 Kč a zde uvádějí 5988 Kč, tak nevím, kde je pravda. Navíc ta poznámka, že Digi s HBO a Ciemaxem je měsíčně o 1 Kč dražší ve mě vyvolala obrovský smích. Navíc si musíme uvědomit, že na Digi Tv za 260 Kč měsíčně zatím zdaleka nemají. A ještě jedna poznámka: na obou předplacených kartách je pouze nabídka rodina tzn. že tam chybí: Blue Hustler, Boomerang, Cartoon Network, Viasat History, Viasat Explorer, TMC a AXN. Některé z těchto programů má Digi za 260 Kč měsíčně v základu, kdežto na předplacené kartě UPC je nezajdete.
 
 
Celkový počet komentářů: 10 / zobrazují se: 1 ... 10

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist