Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 23:01:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

O2 TV Sport vstupuje do play off s novinkami, boj o extraligový titul uvidí diváci z pohledu rozhodčích

  Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 08.03.2020


Z vrcholu hokejové extraligy odvysílá stanice O2 TV Sport desítky utkání z předkola i samotného play off, chybět nebude ani kompletní finálová série. Diváci se mohou těšit na atraktivní novinku v multidimenzi. O2 TV Helmet Cam umožní sledovat výjimečné záběry z kamery umístěné na helmách hlavních nebo čárových rozhodčích. První přenos z předkola Generali Česká pojišťovna play off Tipsport extraligy startuje již v pondělí 9. března od 18.40 hodin, kdy Mountfield HK přivítá na svém ledě celek HC Energie Karlovy Vary.


Emoce, buly i krásné góly tak, jak je fanoušci hokejové extraligy dosud nemohli vidět. Televize O2 TV přichází s další novinkou, která změní divácký zážitek ze sledování hokeje.

"Díky O2 TV Helmet Cam může každý sledovat celé utkání přímo z ledové plochy pohledem rozhodčích, stačí si vybrat daný přenos v multidimenzi. Hokejovým fanouškům nabídneme při zápasech z play off ještě silnější zážitek. Navíc přes mikroporty uslyší i komunikaci sudích," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

"Nebylo vůbec jednoduché přetavit tento nápad do reálné podoby. Na vývoji zařízení se pracovalo více než rok, prototyp kamery jsme museli řadu měsíců testovat. Všechny detaily se ladily s komisí rozhodčích, aby zařízení sudím nijak nepřekáželo a bylo pro ně bezpečné. Jedná se o další technologickou novinku, kterou jsme připravili výhradně pro naše diváky," doplnil Marek Kindernay. O2 TV Helmet Cam bude nasazována do přenosů ve spolupráci s komisí rozhodčích, která může na vybraná utkání uplatnit právo veta.


O2 TV Helmet Cam - detailní specifikace:

· Rozlišení Full HD 1920 x 1080
· 3x vysokokapacitní baterie s výdrží až 180 minut
· Váha: 760 gramů
· Kryt z vysoce odolného laminátu
· Kompaktní řešení bez dodatečných kabelů
· Bezdrátový přenos obrazu v pásmu 2-2.8 GHz (bez možnosti rušení Wi-Fi sítí)
· Kamera je přenosná, unikátní uchycení bez nutnosti zásahu do helmy
· Montáž na helmu trvá 60 sekund
· Vývoj probíhal ve spolupráci s leteckými inženýry


O2 TV Helmet Cam není jedinou novinkou. Ve vybraných zápasech nasadí O2 TV Sport do multidimenze speciální hráčskou kameru, která se zaměří na extraligové hvězdy. Fanoušek tak bude moci sledovat každé střídání, střelu nebo souboj hlavních aktérů play off.


Rekordní sledovanost přinesl duel Kladno - Sparta

V základní části Tipsport extraligy odvysílala stanice O2 TV Sport celkem 44 přenosů v nejvyšší kvalitě, program doplnilo také 23 dílů magazínu ICE TIME. "Těší nás, že diváci mají o hokej v O2 TV stále větší zájem. Vůbec nejsledovanějším hokejovým přenosem se stal únorový duel Rytíři Kladno - HC Sparta Praha, který si nenechalo ujít téměř 160 000 diváků. Průměrná sledovanost základní část pak stoupla na 105 000 diváků," prozradil Jan Homolka, vedoucí hokejové redakce O2 TV Sport.

Přímými přenosy ve vyřazovací části bude na O2 TV Sport provázet Jan Homolka, Tomáš Zetek, Jan Velart a Libor Basík. Aktuální ohlasy od hráčů či trenérů přinesou reportéři Tereza Kubíčková, Richard Tesař a Jan Hrabal. Vysílání doplní zkušený tým expertů ve složení Jakub Koreis, Roman Málek, Jiří Tlustý nebo Miloslav Gureň.


Jak na multidimenzi?

Multidimenzi mají k dispozici všichni diváci stanic O2 TV Sport, O2 TV Tenis a O2 TV Fotbal. Stačí si jednoduše na obrazovce vybrat z "mozaiky" daný zápas či speciální pohled kamery. Multidimenze umožní sledovat hned několik sportovních přenosů současně, přepínat mezi různými kamerami, cokoli si zastavit nebo nahrát. Samozřejmostí je i funkce zpětného zhlédnutí až 7 dní po odvysílání, kdy divákům neuteče žádná gólová šance, zajímavé střetnutí nebo sporný moment.


O O2 TV

Počet zákazníků některého z tarifů služby O2 TV, která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 31. prosinci 2019 celkem 443 tisíc. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport, 7. 3. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.03.2020 • Spoločnosť SATRO s.r.o. rozšírilo ponuku SATROdigital o SD aj HD programy
03.03.2020 • Vysílání o přírodě táhne, AXOCOM přichází s relaxační Park TV
17.02.2020 • Jubilejní 100. díl TIKI-TAKA a nový speciál o české lize
13.01.2020 • Po vypnutí DVB-T se diváci přesouvají na internet, za měsíční poplatek získají desítky kanálů včetně HD obrazu
02.01.2020 • Hokejové Open Air mezi Litvínovem a Spartou odvysílá O2 TV Sport, na diváky čeká rekordní sedmihodinový přímý přenos
12.11.2019 • Aplikace T-Mobile TV GO i pro Smart TV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist