Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 14:45:46   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Hokejové Open Air mezi Litvínovem a Spartou odvysílá O2 TV Sport, na diváky čeká rekordní sedmihodinový přímý přenos

  Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 02.01.2020


Již v sobotu 4. ledna nabídne Tipsport extraliga velký hokejový svátek, který se zapíše do historie. V německých Drážďanech se v rámci očekávaného Open Air utkají HC VERVA Litvínov a HC Sparta Praha. Diváci stanice O2 TV Sport se mohou těšit na speciální program, který startuje již v 15.55 hodin. Televize O2 TV nasadí na přenos až 21 kamer, celkový vysílací čas překročí sedm hodin.


Fanoušci se pod širým nebem dočkají hned dvou zápasů. Vedle souboje mezi Litvínovem a Spartou dojde také na bitvu týmů Dresdner Eislöwen a Lausitzer Füchse, které patří k účastníkům německé DEL 2. Společnost O2 nebude vyrábět přenosy pouze pro české diváky, ale signál půjde rovněž pro německou veřejnoprávní stanici MDR TV.

"Jedná se o jeden z největších přenosů v historii naší televize. Na místě budeme mít kompletní tým, jen technickou část má na starost 40 specialistů. Celkem nasadíme 21 kamer, zázemí připravíme také pro pět reportérských pozic, ze kterých se budou dělat přímé vstupy. Celkový vysílací čas přesáhne sedm hodin, sobotní Open Air se tak stane nejdelším živým přenosem na O2 TV Sport," prozradil detaily Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

O2 TV zajistí kompletní zázemí hned pro dvě zápasová studia. "V jeden moment budeme ze studií distribuovat dva zcela odlišné signály, jeden pro O2 TV Sport a druhý pro německou MDR. Zajišťujeme technický servis i pro videorozhodčí. Instalace nám zabere asi jeden a půl dne, kdy musíme natáhnout více než pět kilometrů video i audio kabelů," doplnil další zajímavosti Rostislav Suslo, vedoucí divize Elastic Media Production.

O oba sobotní zápasy panuje velký zájem, duely by mohlo sledovat až 30 tisíc diváků, což by znamenalo rekord české nejvyšší soutěže. Stanice O2 TV Sport si před hlavním utkáním mezi Litvínovem a Spartou připravila mimořádné hodinové studio přímo na fotbalovém stadionu v Drážďanech.

Moderátor Jan Homolka bude ve studiu od 18.30 hodin rozebírat předzápasové dění s experty Jakubem Koreisem a Jiřím Tlustým. Do vysílání dorazí také hosté, jako například Josef Jandač, který jako trenér Pardubic a Sparty zažil venkovní duely v roce 2011 i v roce 2016. Dalším atraktivním hostem bude například Petr Macholda, bývalý obránce a jeden z organizátorů Open air.

"Připravili jsme si řadu zajímavých příspěvků, o své postřehy a zkušenosti s NHL Winter Classic se podělí třeba Ondřej Pavelec. Budeme rozebírat specifika venkovního utkání. Jako je počasí, teplota a s tím související technické záležitosti. Aktuální informace ze zákulisí, z ledové plochy nebo tribun pak bude pravidelně přinášet reportérské duo Tereza Kubíčková a Richard Tesař," uvedl k doprovodnému programu Jan Homolka, šéf hokejové redakce O2 TV Sport. Samotný přímý přenos hlavního duelu Litvínova a Sparty komentují Libor Basík a Tomáš Zetek.


Program Open Air 2020 na O2 TV Sport:

Dresdner Eislöwen - Lausitzer Füchse, sobota 4. 1. - 15:55 hod.

HC VERVA Litvínov - HC Sparta Praha, sobota 4. 1. - 18:30 hod.


O O2 TV

Počet zákazníků některého z tarifů služby O2 TV, která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 30. září 2019 celkem 406 tisíc. Možnost sledování kompletního programu O2 TV na počítači, v mobilu nebo v tabletu využívalo v prvním pololetí 2019 pravidelně v průměru téměř 530 tisíc diváků, včetně zákazníků balíčku O2 TV Sport Pack. Na konci března 2019 tak O2 registrovalo již více než 900 tisíc aktivních přístupů O2 TV. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport, 1. 1. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.11.2019 • Aplikace T-Mobile TV GO i pro Smart TV
10.11.2019 • Na konci letošního roku bude mít T-Mobile pokryto optikou 100 000 domácností
25.10.2019 • TV Kuki rozšiřuje nabídku pro chytré televize - seznam podporovaných platforem doplnila LG TV
22.10.2019 • DIGI TV přichází s novou aplikaci pro mobilní operační systém Android
15.10.2019 • Nové díly hororového seriálu HAUNTED českých tvůrců premiérově na Netflixu i s českými titulky
09.10.2019 • Obľúbené rozhlasové relácie RTVS na podcastoch

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist