Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 20:46:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Fotbalové Euro 2008: digitální kabelová i satelitní televize UPC zaznamenávají zvýšenou poptávku

  Autor: PR Press UPC ČR, a.s. , e-mail: info@upc.cz Přidané: 04.06.2008



Praha, 4. 6. 2008. Fotbalové EURO 2008 vyvolává zvýšenou poptávku po službách digitální kabelové televize UPC a digitální satelitní televize UPC Direct. Zájemci se hlásí především z míst, kam nedosáhne terestrické vysílání TV Prima.


Významnou část zájemců představují i ti, kteří mají zájem od digitální kvalitu obrazu a zvuku a ti, kteří chtějí sledovat nejen přímé přenosy, ale i doprovodné pořady, rozbory a opakovaná utkání. To vše zase nabízí jiný sportovní televizní kanál Eurosport dostupný právě prostřednictvím kabelových a satelitních televizí.

„Počet dotazů na možnost příjmu kabelové nebo satelitní televize vzrostl u našeho klientského centra přibližně o 25 %. Denně se jedná až o stovky přijatých hovorů na toto téma. Počet přímých prodejů kabelové prostřednictvím sítě obchodních zástupců a prodejních míst UPC pak vzrostl o více jak 18 % a prodej satelitní televize o více než 16 %. Zajímavé je, že zájemci přitom preferují digitální kabelovou televizi před analogovou. Pravděpodobně chtějí touto cestou jednou pro vždy vyřešit i přechod na digitální televizní vysílání“, konstatuje Václav Bartoň, generální ředitel UPC a dodává: „Poptávka po sportu, ať už fotbalech přenosech nebo přenosech z Olympijských her v Pekingu drtivě poráží poptávku po filmových a dokumentárních televizních programech. Jejich čas přijde až před vánoci. Fotbal a olympijské hry jsou momentálně pro náš obchod to nejlepší.“

Zvláštní pozornosti se v této souvislosti těší sportovní televizní kanály Eurosport a Eurosport 2. Ty nabídnou kromě záznamů všech utkání i magazíny, které se budou přímo vázat na utkání v daném dni a čase. Magazíny Euro Show v 17:00, 20:00, 23:00 bude provázet expert Lothar Mathaus (sedminásobný vítěz Bundesligy a kapitán německých mistrů světa z roku 1990). Divák v nich najde zprávy, přehledy i reakce hráčů, trenérů. Kromě toho nabídne i rozbory Antonína Panenky – mistra Evropy 1976, Karola Dobiáše – mistra Evropy 1976 a československého fotbalisty roku 1970 a 1971, trenéra Jana Kmocha, Milana Boky a Jana Klímy.

Digitální kabelová televize UPC a digitální satelitní UPC Direct nabízejí kromě sportovních televizních kanálů Eurosport a Eurosport 2 dalších pět: ČT4 sport Sport1, Galaxie Sport, NASN a Extreme Sports. V příštích dnech pak k nim přibude i nový český sportovní kanál Sport 5. Celkový počet ryze sportovních televizních kanálů tak vzroste na osm, což je nejlepší nabídka tohoto typu programů v ČR.


František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR


O UPC

UPC Česká republika, a.s. je největším českým poskytovatelem televizních služeb a vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1 255400 domácností v 370 lokalitách ČR. Služby UPC podle údajů k 31.3. 2008 aktivně využívá 1 046 700 zákazníků. Z toho si televizní služby předplácí celkem 687 000 domácností, vysokorychlostní internet 268 000 zákazníků a telefonní služby přes 91 000 zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB), divize UPC Broadband.


O UPC Broadband

UPC Broadband je evropská divize společnosti Liberty Global, Inc. vedoucího světového mezinárodního provozovatele kabelové televize. UPC nabízí televizní internetové a hlasové služby přibližně 10 miliónům zákazníkům v 10 evropských zemích. Vizí společnosti je zpřístupnit úžasný, někdy však komplikovaný digitální svět každému. UPC zaměstnává v Evropě na 15 000 pracovníků usilujících o to, aby vnášeli jednoduchý a osobnostní přístup do všeho, co dělají.


O Liberty Global

Liberty Global je přední mezinárodní společností provozující služby prostřednictvím kabelových sítí včetně pokročilých obrazových a hlasových služeb a přístupu k internetu, čímž zpřístupňuje svým zákazníkům svět informací, komunikace a zábavy. K 31. 3. 2008 provozovala Liberty Global nejmodernější širokopásmové komunikační sítě, které sloužily přibližně 16 milionům zákazníků v 17 zemích především v Evropě, Japonsku, Chile a Austrálii. Aktivity Liberty Global také zahrnují významné mediální a programové činnosti, jako je např. chellomedia v Evropě.


PR Press UPC ČR, a.s., 4. 6. 2008


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.06.2008 • Pozvánka na Brno Digital Show 2008 (13.-14.6.2008)
15.05.2008 • Tématem nedělního pořadu pořadu Média a svět na ČT24 budou Média veřejné služby z Českokrumlovské mediální konference [ 2 ]
14.05.2008 • Červnové filmové lahůdky na Cinemaxu [ 5 ]
13.05.2008 • TV Jetix přichází s novinkami [ 2 ]
11.05.2008 • Na návštěvě v: uplinku CS Linku v Praze na Kavčích horách [ 6 ]
10.05.2008 • Červnová nabídka HBO [ 4 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist