Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 16:51:27   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 17. 6. 2020

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 14.06.2020



Ministr vnitra Jan Hamáček, psycholožka Jitka Vodňanská a břichomluvec Zdeněk Polach se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 17. června ve 21.35 hod. na Primě.


Jan Hamáček – ministr vnitra. „Ten moment, kdy jsem si uvědomil, že se na nás valí vlak v protisměru, byl, když jsem viděl matematický model, který na základě křivek z Itálie, a možná už ze Španělska, namodeloval, co by to znamenalo v počtu nakažených u nás a kdy dojde ke kolapsu zdravotnictví. Když mi to ten autor prezentoval na ministerstvu vnitra, bylo ticho. Uvědomili jsme si, že v horizontu týdnů se na nás řítí obrovský průšvih, a já jsem řekl, že to musí vidět premiér,“ odhalil teprve v nedávných dnech Hamáček překvapivou skutečnost, že za prvotními kroky české vlády v boji s koronavirovou nákazou stojí neznámý muž. „Dohodli jsme se, že není důležité, kdo to byl. Myslím, že nechce být slavný, a my stále s týmem kolem něj spolupracujeme. Odvedl pro tuto republiku obrovský kus práce. Když s tím bude souhlasit, tak mu poděkuji veřejně, ale v této fázi ten souhlas nemám,“ dodává ministr vnitra, který spolu s tímto mužem matematický model prezentoval na bezpečnostní radě státu a v tu chvíli se stal jednou z nejvýraznějších postav nouzového stavu, v němž se naše země na dva měsíce ocitla. Hamáček je jedním z mála, komu pandemie pomohla. Aspoň co do popularity, kdy v průzkumech veřejného mínění patřil spolu s profesorem Prymulou k nejdůvěryhodnějším osobnostem boje proti koronaviru.


Jitka Vodňanská – psycholožka. „Koronavirus strhl lidem masky a ty závoje, které si v běžném životě člověk nemůže dovolit odkrýt, protože by to nedal. Protože ten šrumec okolo potřebuje duši nějak vyztužit, ochránit obaly. Najednou se ale to všechno strhlo, takže například skončily mnohé milenecké vztahy. K milenkám se prostě nesmělo jít,“ dívá se na průběh a důsledky karantény z překvapivého úhlu známá psycholožka a psychoterapeutka Vodňanská. Téměř celý svůj život zasvětila péči o závislé na alkoholu a jejich rodiny na klinice U Apolináře. Od 90. let se intenzivně věnuje meditacím a jejím technikám, kvůli čemuž procestovala téměř celou jihovýchodní Asii a v Barmě našla druhý domov, jak sama tvrdí. Byla manželkou básníka a písničkáře Jana Vodňanského, ale veřejnost ji vnímá spíše jako milenku Václava Havla. Jejich vztah jako i celý svůj barvitý život Vodňanská popsala v autobiografické knize Voda, která hoří, jež v době vydání znamenala nečekanou knižní senzaci. „On byl pořádný, a já jsem nepořádná. Pořád se vrtal do mých věcí, pořád mi chtěl něco uklízet,“ vzpomíná s úsměvem na vztah s českým prezidentem.


Zdeněk Polach – břichomluvec, který se svou show procestoval celý svět a ve sbírce má přes desítku různých loutek, kterými baví děti i dospělé. Ve známost vešel jako finalista soutěže Česko Slovensko má talent, kde se v roce 2018 probojoval až do finále. „Vše jsem se naučil sám,“ říká Polach, jenž se považuje za jediného skutečného břichomluvce u nás. Břichomluvcem ovšem není odjakživa – začínal na zaoceánských lodích jako kouzelník. „Vyrostl jsem v cirkuse a od počátku devadesátých let jsem jezdil po světě jako artista. Jako kouzelník jsem začal pracovat až později. Postupně jsem se rozkoukával a získával kontakty nejenom v bývalém Československu, ale i na Západě. A někdy v devadesátém osmém se mi ozvala agentura z Floridy, že by pro mě měla angažmá,“ vzpomíná na své začátky Polach, který po vystoupení v SJK odjíždí na několikaměsíční světové turné, jehož program si připravoval během karantény.


I nadále je možnost vidět natáčení SJK prostřednictvím speciálního streamu. Na stránce https://showjanakrause.online/home je umístěno tlačítko určené ke koupi vstupenky na stream. Na něj divák klikne, provede jednoduchý online nákup vstupenky, a může se tak zúčastnit natáčení, které v červnu probíhá vždy v úterý od 19.30 hod.

Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 17. června ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.06.2020 • Show Jana Krause se po koronavirové pauze vrátila úspěšně na obrazovky, premiérové díly budou pokračovat i na podzim
15.06.2020 • Česko Slovensko má talent 2020 znovu otevírá svá castingová kola
15.06.2020 • Dokument o Martinovi Lutherovi Kingovi na obrazovkách RTVS
12.06.2020 • Neobyčejná esej o neobyčejné situaci - ČT odvysílá dokument Jaro v nouzi
12.06.2020 • Jak poznat hudební nálady? Poradí Marek Eben v nových dílech Zkoušky orchestru
11.06.2020 • RTVS pripravila špeciálne vydanie relácie Moja diagnóza

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist