Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 03:44:31   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause - 8. 7. 2020

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 06.07.2020



Kapela Slza – Petr Lexa a Lukáš Bundil, kriminalista Josef Mareš a šéfkuchař Přemek Forejt se představí v Show Jana Krause. Letní reprízu dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 8. července ve 21.35 hod. na Primě.


Skupina Slza – Petr Lexa a Lukáš Bundil – popová skupina se v roce 2014 proslavila písní „Lhůta záruční“. Po vydání debutového alba Katarze se před pěti lety stala Slza plnohodnotnou součástí české popové scény. Písničkami oslovila především mladé publikum, absolvovala řadu koncertů a stala se objevem roku a hvězdou internetu v anketě Český slavík v roce 2015, vydala druhé album Holomráz. Zpěvák Petr Lexa a kytarista Lukáš Bundil tvrdí, že v každé z deseti písní na desce se odráží skutečnost, že každý člověk v životě zažívá i nepříjemné chvíle. Důležité je však nenechat se jimi pohltit, naplno si užívat okamžiky štěstí a čerpat z nich. Petr Lexa současně svoji skupinu prezentuje i na svém osobním YouTube kanále. Také se objevil v televizi jako herec v seriálu Přístav. Na halovém turné v roce 2018 zavítala do osmi českých měst. Koncertní show kapely si nenechalo ujít přes 31 000 návštěvníků a jarní i podzimní část KATARZE TOUR 2016 byla téměř ihned vyprodána.


Josef Mareš – kriminalista, bývalý šéf pražského 1. oddělení, tedy oddělení vražd. V roce 2010 se stal vedoucím týmu „Anička“ s cílem objasnit zmizení Anny Janatkové. V posledních letech působí také jako scenárista, je spoluautor úspěšného scénáře z prostředí kriminalistiky. Jaká je momentálně podle Josefa Mareše kriminalita v naší metropoli? Co pražští policisté řeší nejčastěji? A jak vnímá elitní kriminalista smutnou skutečnost, že během první lednové dekády zemřelo v Česku násilnou smrtí devět lidí? Je to s ohledem na statistiky z minulých let extrémní počet vražd, nebo zhruba srovnatelný počet tragických událostí?


Přemek Forejt – jeden z našich nejvýraznějších a nejmladších šéfkuchařů, který z jídla rád dělá show. Na základě vlastní zkušenosti říká, že životnost kuchaře v michelinském podniku jsou přibližně dva měsíce. Sám chtěl být kdysi hercem a divadelního ducha prý cítí i teď, když vaří před hosty v otevřené kuchyni ve své vyhlášené olomoucké restauraci. Jezdí tam lidé i z druhého konce republiky a řada jiných šéfkuchařů se netají tím, že na jídlo by si zajeli právě k Přemkovi. „Od začátku jsme se snažili dělat to jinak, podařilo se nám spojit interiér, obsluhu a jídlo. Je to prostě show,“ říká šéfkuchař, který absolvoval tříletý učednický dril v přední londýnské restauraci, L´Autre Pied. Jak dnes vzpomíná, tlak (nejen) na mladé kuchaře tam je skutečně obrovský. „I já jsem po dvou měsících uvažoval, zda to mám vůbec zapotřebí,“ přiznává. V kuchyni má Přemek Forejt několik zásad. První z nich: Co se dá připravit naslano, určitě se dá připravit i nasladko. A naopak. „Upravili jsme třeba banana split, což je starý dezert. Vzali jsme morkovou kost, do které přijde smažený banán, mučenkový kel, karamelovo-banánové pyré a šlehačka smíchaná s morkem,“ popisuje. „K tomu přijde zmrzlina, slaný karamel a miso. Na vrchu je drobenka se škvarky.“ Neumíte si to představit? Ani Přemek Forejt prý nejprve nemohl. „Nabízím nápady a řeším to s celou kuchyní, zrovna tohle jsme zkoušeli nedávno. Všichni jsme z toho byli nadšení s tím, že to určitě musí na lístek.“


Reprízovaný díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 8. července ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.07.2020 • Televízia JOJ bola opäť trhovým lídrom
06.07.2020 • Simpsonovi na Prima COOL: Premiérová 31. série dorazí v úterý 7. července
04.07.2020 • Na jaře ovládla sobotní večery, teď se chystá její pokračování - do druhé řady Peče celá země se přihlásilo čtyřikrát více zájemců
02.07.2020 • Skupina Markíza bola jednotkou na trhu v drvivom počte júnových dní
02.07.2020 • Déčko ztroskotalo! Trosečníky mohou zachránit děti v letní soutěži po celém Česku
02.07.2020 • Českem tam a zpět: ČT vyjíždí za diváky do regionů, jako první navštíví Karlovy Vary

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist