Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 11:03:14   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 9. 9. 2020

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 07.09.2020



Herečka Tereza Bebarová, zápasník MMA Karlos Vémola a neurolog Jan Šroubek se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 9. září ve 21.35 hod. na Primě.


Tereza Bebarová – herečka a moderátorka. „Když se cokoli přežene do absurdna a nedodržuje se ta zdravá střední cesta, je to špatně. Odmítala jsem kdysi pečení s tím, že je to nezdravé. Uvědomila jsem si ale, že to o tom vůbec není. Je to o hlavě, o tom, jak jsem na tom se stresem a jestli jsem šťastná. To, jestli si k tomu dám jednu buchtu navíc, není podstatný,“ říká herečka Tereza Bebarová, jejíž popularita výrazně stoupla poté, co loni moderovala reality show, v níž se pekly právě buchty a jiné moučníky. Předtím ji televizní diváci znali především jako Ukrajinku Světlanu, když deset let hrála v nekonečném seriálu, v němž však letos k velkému překvapení skončila. „Dodnes si někteří diváci myslí, že jsem Ukrajinka. Mate to i Ukrajinky v Česku. Často na mě začnou plynně mluvit, a já jim vysvětluji, že neumím. Ale všechny mi moc drží palce. A je to od nich moc milé, že se se mnou ztotožňují,“ vypráví Bebarová o tom, jak dokáže herci zamotat role i skutečný život. Kromě televize je Bebarová známá i jako dabérka a divadelní herečka – je členkou souboru Divadla na Vinohradech.


Karlos Vémola – zápasník MMA. Na svůj instagramový účet s téměř 250 tisíci followery před pár dny Karlos Vémola napsal: „Jen naši blízcí ví, jak to mezi námi opravdu bylo, a já se k našemu rozchodu dál nebudu nikomu vyjadřovat. Na rozdíl od partnerky já na matku své dcery žádnou špínu zveřejňovat nikdy nebudu, o údajných nevěrách apod. Všechno jednou bohužel končí, byla to vše moje vina, i když jsme v tom byli dva. Odteď se budu jen soustředit na Lili, zápasnickou kariéru, a ať jsme s Lelou Ceterovou co nejrozumnější rodiče.“ Jeden z nejsledovanějších párů českého showbyznysu se rozešel! Ve stínu této události poněkud zůstává jiná informace – to, že je Vémola jednou z mála našich veřejně známých osobností, která se přiznala k tomu, že prodělala nemoc covid-19. Nikdo se nemusí obávat, do křesla k Janu Krausovi usedne po absolvování všech potřebných lékařských testů. Samozřejmě s negativními výsledky.


Jan Šroubek – neurolog a neurochirurg. Působí v pražské Nemocnici Na Homolce a patří mezi největší experty na operace mozku u nás. Do jeho portfolia patří i poměrně raritní mozkové bypassy. A protože jde o operace, které se dělají tak pětkrát do roka, chce si před každou z nich zákrok vyzkoušet. „Koupím si kuřecí křídla, vyjmu z nich brachiální tepnu a na ní si zkouším šití. Vezmu cévu, udělám do ní otvor a do ní našiju tu druhou. Jsou to milimetrové cévy odpovídající rozměrům mozkového bypassu. Když si to vyzkouším den dva před zákrokem, dostanu to lépe do ruky,“ překvapuje netradiční tréninkovou metodou Šroubek. I když operuje nejdůležitější lidský orgán, dokáže známý neurochirurg svou profesi vnímat s nadhledem: „Je to řemeslo. Musíte mít dostatečnou inteligenci, abyste pochopili spoustu věcí, ale zároveň byste měl být řemeslně zdatný. Chirurgie by se měla učit od začátku. Lidi by měli pracovat se dřevem, něco vyřezávat, aby si ruce zvykly. Měli by se učit zaměstnávat i nedominantní ruku, například krájet chleba levou rukou.“


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 9. září ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 6. září 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.09.2020 • Helios: Neuvěřitelný příběh původně amatérského fotografa slunečního zatmění
06.09.2020 • Víťazný návrat seriálového hitu Horná Dolná, konkurenciu prevalcovali aj Oteckovia a Farma
06.09.2020 • Veľký návrat športu na obrazovky RTVS
05.09.2020 • RTVS prináša premiérové časti obľúbených diskusných relácií
04.09.2020 • Déčko vzdělává a baví už sedm let
04.09.2020 • Hyde Park Civilizace se vrací na obrazovky - v sobotu divákům představí již 29. nositele Nobelovy ceny

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist