Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 06:07:06   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Telly uvolnila aplikaci pro chytré televizory Samsung model 2020

  Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 11.10.2020


Televizní operátor Telly rozšířil aplikaci pro Samsung Smart TV na modely televizí vyrobených v roce 2020. Aktuálně tak Telly svou aplikací pokrývá celou řadu chytrých televizí Samsung s operačním systémem Tizen vyrobených od roku 2016 do současnosti.
Nová aplikace má jednotný grafický design a stejné funkce i ovládání jako ostatní aplikace a zařízení Telly. Zákazníci si vystačí s jediným ovladačem a několika málo tlačítky – směrovými šipkami, tlačítky OK, Back, případně barevnými tlačítky.


Aplikaci pro novou řadu televizorů Samsung s rokem výroby 2020 dává operátor k dispozici zákazníkům s jednou chybou, na jejímž odstranění pracuje. Pokud je u programové stanice více audiostop, systém u některých modelů vybere náhodně jednu a tu pak nelze změnit. Naprostá většina kanálů tento problém nemá, týká se jen některých filmových a dokumentárních stanic a většiny zákazníků se nejspíše nedotkne.

„Zájem zákazníků o aplikaci Telly pro televizory Samsung vyrobené v letošním roce je velký. Proto jsme se rozhodli dát jim aplikaci k dispozici dřív a s vědomím, že náš dodavatel se specialisty Samsungu ještě řeší zákaznickou volbu zvukové stopy u některých stanic“ říká Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb.

Aktuálně lze internetovou televizi Telly sledovat na mnoha zařízeních a v mnoha aplikacích. Jednou z možností jsou chytré televizory Samsung Smart TV, déle televizory se systémem Android a všechny televizory s využitím set-top boxu Arris nebo zařízení Apple TV. Dalšími možnostmi jsou počítače a internetové prohlížeče. Telly si pustíte v některém z běžných prohlížečů Firefox, Opera, Edge či Chrome. V přípravě je aplikace pro chytré televizory LG. Telly lze sledovat také přes mobilní zařízení (telefony, tablety) s iOS nebo Android a zařízení s Windows 10. Zákazníci mají k dispozici až 132 programů, z toho 79 v HD a mohou Telly sledovat až na 4 zařízeních.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, tenisové turnaje ATP nebo americkou NFL. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový manažer Telly a Miroslav Novák, LAMA ENERGY GROUP, 9. 10. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.08.2020 • Volně vysílaný program v nabídce Skylinku v měsíci srpnu
30.06.2020 • Volně vysílané programy platformy Skylink v měsíci červenci
09.06.2020 • Program Discovery HD ve volném vysílání Telly
05.06.2020 • Telly aktualizovala aplikaci pro Apple TV
02.06.2020 • Volně vysílané programy V platformě Skylink v měsíci červnu
04.05.2020 • Skylink: volně vysílané programy v měsíci květnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist