Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 09:41:13   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Rock, funky, blues aj pop na jednom mieste! V 3 pódiách si vychutnáte netradičnú kombináciu hudby Petra Cmoríka, Katarzie a Luci

  Autor: RTVS , e-mail: info@rtvs.sk Přidané: 06.11.2020


Príval energie a aj radosti z hudobnej improvizácie! Relácia 3 pódiá opäť ponúkne spojenie zdanlivo nespojiteľného. V jednej relácii sa stretne rocková kapela Petra Cmoríka s alternatívnou Katarziou a Luciou Gibarti. Diváci sa môžu tešiť na netradičné hudobné kombinácie, napríklad na blues-ovku od Erica Johnsona Crossroads, ktorú si na záver strihne Peter Cmorík spolu s moderátorom relácie Petrom Bičom. Nenechajte si to ujsť na Jednotke už tento piatok 6. novembra o 22.50 hod.


3 pódiá opäť nakrúcali hudobníci s nadšením a veria, že to budú cítiť aj diváci. Peter Cmorík, Peter Bič, Katarzia a Lucia Gibarti by sa asi za iných okolností v jednom hudobnom projekte nestretli.

„S Katarziou som už spolupracoval, jej hudba je osobitá, zaujímavá a intímna. Luciu som stretol prvýkrát a jej kapela hrala sviežo. Užil som si jedno aj druhé vystúpenie. Spoločné hranie som si strihol najskôr v úvode s Luciou. V závere vždy moderátor relácie Peťo Bič vymyslí niečo spoločné a tento raz to bola skvelá blues-ovka od Erica Johnsona Crossroads. Schuti som si ju zaspieval," prezradil Peter Cmorík.

Peter Cmorík s jeho kapelou pracovali v posledných mesiacoch na novom zvuku jeho hudby a keďže sa tento rok nedá veľmi koncertovať, sú radi, že zaznie aspoň v televízii.

„Zlepšili sme vokály a pridali na šírke soundu, fakt sme na tom zapracovali. V 3 pódiách zahráme jednu z našich najnovších piesní Dnes to príde, druhá bude Spolu zostarnúť, ktorú som venoval mojej manželke Daniele, a nakoniec moju prvotinu Dážď. Cítili sme veľkú energiu a v štúdiu to znelo fakt mocne, tak dúfame, že sa to prenesie aj do obývačiek a že si to diváci užijú tak, ako sme si to užili my," dodáva Peter Cmorík.

Katarzia aj Lucia Gibarti zasievajú svoje novinky. „Myslím, že je skvelé, že sa nakrúca relácia o hudbe, ktorú máme u nás doma. V relácii zahrám dve pesničky z posledného albumu Celibát a k tomu jednu novú, napísanú počas jari 2020. Rada by som poďakovala za pozvanie, verím že si každý divák nájde "to svoje", čo má rád a to, čo nepoznal alebo odmietal, ho môže milo prekvapiť," povedala Katarzia.

„Zahráme 2 autorské skladby, z ktorých jedna je úplne nová, slovenská a čoskoro vyjde von pod názvom Miliónkrát. Diváci budú počuť aj skladbu Winner a ako prívrženci funky žánru, sme si neodopreli jeden cover k skvelej skladbe Get into my groove, ktorou sme prispeli k pestrej palete žánrov v relácii. Nakrúcalo sa nám perfektne, pretože ak máte okolo seba skvelý tím ľudí a vedľa seba na pódiách dvoch úžasných interpretov, inak to ani nejde. Bolo mi cťou," odkazuje Lucia Gibarti.

Všetko podstatné o relácii 3 pódiá, ktorú moderuje Peter Bič, nájdete na Facebooku a Instagrame relácie.


Bratislava 5. novembra 2020, Rozhlas a televízia Slovenska


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.11.2020 • Televize Prima uvede celosvětově úspěšnou reality show Milionář mezi námi!
06.11.2020 • V JOJ ponúka divákom najnovšie Disney filmy, november úspešne odštartoval Aladin
04.11.2020 • Na Štědrý večer bude padat sníh - ČT o Vánocích nadělí čtyři nové pohádky
02.11.2020 • Zlatá maska – finálová vystoupení [ 1 ]
02.11.2020 • TV Markíza prinesie špeciálne relácie k prezidentským voľbám v USA
02.11.2020 • Show Jana Krause – 4. 11. 2020

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist