Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 12:29:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Filmové hity i oblíbené české pohádky nabídne o Vánocích televize Prima

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 19.11.2020


České pohádky i filmové hity pro celou rodinu už neodmyslitelně patří ke sváteční vánoční atmosféře a konci roku. Televize Prima v tomto duchu na letošní prosinec připravila pestrou nabídku, ze které si vybere celá rodina. Malí i velcí diváci se tak mohou těšit nejen na klasiky (před)vánoční televizní scény, jakými jsou pohádky Pyšná princezna, S čerty nejsou žerty nebo Jak se budí princezny, ale i na premiérové zahraniční filmové hity. Mezi nimi najdou například snímky Najednou jsme rodina, Agatha Christie a podstata vraždy nebo hvězdně obsazený Dámský klub.


Na Štědrý den si u obrazovek Primy přijdou na své všechny generace. Ráno začne animovanou českou pohádkou Kozí příběh, na kterou naváže československý černobílý klasický snímek Lízino štěstí. Před polednem opět přijde ke slovu program pro děti s animovaným filmem Trollové. Odpoledne zahájí další z filmů pro pamětníky – Provdám svou ženu, na který naváže tři roky stará komedie Táta je doma 2 a česká pohádka s Marthou Issovou Sedmero krkavců. V hlavním vysílacím čase se jistě diváci podiví, jak jsme mohli zapomenout doma Kevina v oblíbeném filmu Sám doma. Večer pak završí odlehčené zahraniční komedie Matky na tahu o Vánocích, Moje tlustá řecká svatba a Dávám tomu rok.

Oslavy přicházejícího nového roku se na Silvestra ponesou většinu dne v českém duchu. Ráno začne filmem Oldřicha Lipského Cirkus v cirkuse, na který navážou Tři chlapi na cestách a oblíbená pohádka Princ a Večernice. Den bude pokračovat snímkem Král králů, nesmrtelnou Nocí na Karlštejně a jedinou zahraniční vložkou dne – komedií Milionový závod. Prime time odstartuje Silvestrovský Dědek následovaný Silvestrovskou Partičkou, a Českým mejdanem s Impulsem. Po půlnoci pobaví česká komedie Vrať se do hrobu a Komici s. r. o. The Tour.

Stejně jako v minulých letech odvysílá televize Prima charitativní koncert pro Kapku naděje, a to 20. prosince ve 20.15. Letošní jubilejní ročník, kdy Kapka naděje slaví 20 let od založení, bude netradiční a diváci se mají na co těšit.

Pestrý program je na prosinec připraven i na tematických kanálech skupiny Prima. Prima COOL nabídne akční Vánoce s filmy Malý velký bojovník, Odpočet do katastrofy nebo Sejmi prezidenta. Premiérově pak uvede snímky Torpédo U235, Válka o planetu opic nebo Psí ostrov. Vánoční program Prima MAX přinese na obrazovky mix nejrůznějších filmových žánrů, od oblíbených českých komedií přes nestárnoucí dramata, až po romantické příběhy. Ani o Vánocích nebude zahálet zločin na Prima KRIMI, kde se diváci mohou těšit na premiérovou řadu Zločinů z vřesovišť i návrat Rebecky Martinsson. Prima LOVE pak k Vánocům nadělí reprízu zamilované turecké telenovely Zasněná láska a seriálu Trpké víno. Prima ZOOM se již potřetí zaměří na Kapří monstra a ukáže Putování tučňáků: Volání oceánu. Nabídne i cestování po hradech a zámcích z pohodlí domova v sérii Divoké hrady.


Prima

Hlavní kanál skupiny Prima připravil na prosinec pro diváky pestrou nabídku zahraničních i českých filmů a pohádek. Adventní čas zpestří množství filmů z české i zahraniční produkce. 5. prosince odstartuje čas pohádek Když draka bolí hlava, 12. prosince dorazí na návštěvu Hodinový manžel a o týden později jeho pokračování Manžel na hodinu. V čase vánočním nabídne Prima klasické pohádky, jakými jsou Pyšná princezna (23. prosince), S čerty nejsou žerty (26. prosince), Jak se budí princezny (27. prosince) nebo Princ a Večernice (28. prosince). Připravena je samozřejmě i nadílka zahraničních filmů. Na Štědrý den zůstane Kevin Sám doma jen proto, aby o den později opět zůstal zapomenut rodinou v Sám doma 2. Trochu netradiční pojetí Vánoc ukážou na štědrý večer Matky na tahu o Vánocích a pobaví i završení večera v britské komedii Dávám tomu rok. První svátek vánoční představí Lucii Vondráčkovou v komedii Dokonalý polibek a o den později po desáté večerní přijdou Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic. Závěr prosince pak nabídne hvězdně obsazenou komedii Dámský klub, zábavný film o pěstounské péči Najednou jsme rodina nebo detektivku Agatha Christie a podstata vraždy.


České pohádky


5. prosince 20.15 Když draka bolí hlava
23. prosince 20.15 Pyšná princezna
24. prosince 16.50 Sedmero krkavců
26. prosince 20.15 S čerty nejsou žerty
27. prosince 20.15 Jak se budí princezny
28. prosince 20.15 Princ a Večernice
30. prosince 20.15 Strašidla



České filmy


12. prosince 20.15 Hodinový manžel
19. prosince 20.15 Manžel na hodinu
3. ledna 20.15 Úsměvy smutných mužů



Zahraniční filmy


24. prosince 19.00 Sám doma
24. prosince 21.40 Matky na tahu o Vánocích
25. prosince 20.15 Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
25. prosince 22.15 Dokonalý polibek
28. prosince 22.15 Dámský klub
30. prosince 22.15 Věčně mladá
1. ledna 20.15 Najednou jsme rodina
2. ledna 20.15 Agatha Christie a podstata vraždy



Prima COOL

COOL svátky budou nabité akcí! Snímek Malý velký bojovník odstartuje na Štědrý den vánoční dobrodružství v Číně. O den později, na první svátek vánoční, se diváci přesunou do USA, kde ukradená seizmická bomba rozpoutá peklo ve filmu Odpočet do katastrofy. A třetí zastávka, na druhý svátek vánoční, bude v Laponsku, kam dopadne sestřelené letadlo Air Force One v dramatu Sejmi prezidenta. Na poslední den v roce nasadí Prima COOL silný kalibr v podobě Arnolda Schwarzeneggera coby Ničitele Conana a s prvním lednovým večerem diváci odhalí tajemství Vikingů ve filmu Ragnarok. Za pozornost stojí také premiéra animovaného filmu pro dospělé Psí ostrov, ve kterém dojde z důvodů masivní psí chřipky k vyhoštění všech toulavých a domácích psů do karantény na nedaleký ostrov se skládkou odpadků. Diváci by si rozhodně neměli nechat ujít ani předvánoční premiéry filmů Válka o planetu opic a Torpédo U235.


Premiéry


18. prosince 20.15 Torpédo U235
20. prosince 20.15 Válka o planetu opic
2. ledna 20.15 Psí ostrov



Akční svátky na COOlu


24. prosince 20.15 Malý velký bojovník
25. prosince 20.15 Odpočet do katastrofy
26. prosince 20.15 Sejmi prezidenta
27. prosince 20.15 Solomon Kane
31. prosince 20.15 Ničitel Conan
1. ledna 20.15 Ragnarok – Tajemství Vikingů



Prima MAX

Vánoční program Prima MAX přinese na obrazovky mix nejrůznějších filmových žánrů, od oblíbených českých komedií přes nestárnoucí dramata, až po romantické příběhy. Štědrý večer bude ve znamení komediální sci-fi Zítra vstanu a opařím se čajem, první svátek vánoční nabídne sportovní drama Rocky a druhý svátek vánoční romantiku s Jackem Nicholsonem Lepší už to nebude. Pro silvestrovský večer je připravena komedie Vrať se do hrobu s Milanem Šteindlerem v hlavní roli a na Nový rok bude excelovat Robert Redford v dramatu Brubaker coby nový ředitel státní věznice.


Filmové Vánoce na MAX


24. prosince 20.00 Zítra vstanu a opařím se čajem
25. prosince 20.00 Rocky I
26. prosince 20.00 Lepší už to nebude
27. prosince 20.00 Psí poslání
28. prosince 20.00 Ďáblice
29. prosince 20.00 Pravidla mlčení
30. prosince 20.00 Atlas mraků
31. prosince 20.00 Vrať se do hrobu
1. ledna 20.00 Brubaker
2. ledna 20.00 Růžový panter
3. ledna 20.00 Božská Florence



V hlavní roli Tom Hanks


24. prosince 22.00 Zachraňte Vojína Ryana
30. prosince 20.00 Atlas mraků
31. prosince 22.00 Forrest Gump



Prima KRIMI

Zločin nezahálí ani ve svátečním čase, proto si Prima KRIMI pro diváky v prosinci připravila premiérovou řadu seriálu Zločiny z vřesovišť s vynikající Brendou Blethynovou v hlavní roli vyšetřovatelky Very Stanhopeové. Na obrazovky se vrátí i pravá mrazivá severská krimi, která diváky spolu s hlavní hrdinkou stejnojmenného seriálu Rebecka Martinsson přenese do divokých lesů a hlubokých mrazů za polárním kruhem.

Od 13. prosince 20.15 Zločiny z vřesovišť IX (neděle)
Od 19. prosince 20.15 Rebecka Martinsson (soboty)



Prima LOVE

Nejzamilovanější český kanál Prima LOVE si pro své divačky připravil k Vánocům dárek v podobě návratu oblíbené turecké telenovely Zasněná láska (Erkenci Kus). Na charismatické herce Cana Yamana a Demet Özdemirovou se v hlavních rolích mohou těšit každé odpoledne hned ve dvou dílech seriálu. Již na začátku prosince se pak ve vysílání opět objeví seriál Trpké víno, zabývající se soubojem mezi dvěma vinařskými rodinami ve Španělsku.

Od 4. prosince 22.00 Trpké víno (každý den)
Od 23. prosince 16.10 Zasněná láska (každý den dvě epizody za sebou)



Prima ZOOM

Prima ZOOM opět nabídne divákům v prosinci tematický dokument Kapří monstra III. Třetí pokračování oblíbeného seriálu se znovu věnuje rybolovu a neúnavné snaze ulovit nejtajuplnější a nejsilnější kapry z různých koutů světa. Správnou zimní atmosféru navodí i Příběh malého tučňáka připravujícího se na svou první cestu k moři v dokumentu Putování tučňáků: Volání oceánu. Na diváky čeká i zajímavý dokument Bláznivý svět veverek, fascinující čtyřdílná mini série Dynastie, odhalující zákulisí nejmocnějších a nejzajímavějších rodin světa, nebo též čtyřdílná Skrytá tvář superhrdinů, která diváky zavede do světa skutečných superhrdinů. Cestování po hradech a zámcích z pohodlí domova umožní všem milovníkům historie Tajemství zámku Chambord a série Divoké hrady.

1. prosince 21.00 Tajemství zámku Chambord
Od 2. prosince 20.00 Divoké hrady (středy)
Od 4. prosince 20.00 Kapří monstra III (pátky)
Od 5. prosince 22.00 Dynastie, které změnily svět (soboty)
12. prosince 20.00 Putování tučňáků: Volání oceánu
Od 13. prosince 20.00 Skrytá tvář superhrdinů (neděle)
26. prosince 20.00 Bláznivý svět veverek



CNN Prima NEWS

Svátečně laděné vysílání bude na Vánoce a Silvestra mít i zpravodajská stanice CNN Prima NEWS. Pohádky v něm ale v tomto případě samozřejmě figurovat nebudou. Diváci se kromě aktuálního a přehledného zpravodajství můžou těšit na speciální souhrnné pořady, které nabídnou mimo jiné ty nejzásadnější okamžiky uplynulého roku. Na Štědrý den CNN Prima NEWS odvysílá mimořádný Showtime vánoční magazín. Hodinový speciál se zaměří nejen na to, jak Vánoce prožívají slavní, ale i na nejzásadnější veselé i chmurné okamžiky uplynulého roku, na které se bude vzpomínat. Důležité sportovní okamžiky zmíní SPORT VÁNOČNÍ MAGAZÍN.

Na Silvestra pak CNN Prima NEWS chystá večerní Silvestrovský speciál. Rok 2020 byl po všech stránkách mimořádný. Jak moc naše životy změnila pandemie? Co bychom si měli zapamatovat a co nás může čekat v roce 2021? To všechno nabídne speciální vysílání s mnoha hosty, souhrnnými reportážemi a živými vstupy z oslav z Česka i celého světa díky reportérům CNN International.


Gabriela Semová, vedoucí korporátní a interní komunikace, FTV Prima, 18. 11. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.11.2020 • Více než sedm hodin plných divadla - to je sobotní noc na ČT art
19.11.2020 • Prima MAX slaví 5. narozeniny a sledovanost stanice stále roste! V listopadu přinese hvězdně obsazené premiéry
17.11.2020 • Diváci si nenechali ujsť štart V siedmom nebi, ktoré s absolútnou prevahou kraľovalo nedeľnému večeru
17.11.2020 • RTVS sa teší vysokej sledovanosti - divákov prilákala zábavou, športom aj politickou diskusiou
16.11.2020 • Ceny Thálie představí na ČT art své letošní laureáty v osmi medailonech
15.11.2020 • České a slovenské filmy na JOJke

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist