Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 07:11:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Prima MAX slaví 5. narozeniny a sledovanost stanice stále roste! V listopadu přinese hvězdně obsazené premiéry

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 19.11.2020


Pět let vysílání a pět narozeninových premiér s celou řadou hereckých hvězd! V pátek 20. listopadu oslaví filmový kanál Prima MAX své páté narozeniny a divákům přinese premiéry snímků s hvězdným hereckým obsazením. Na obrazovce budou excelovat Ethan Hawke, Sigourney Weaverová, Steve Buscemi nebo Zac Efron. Oblíbenost Prima MAX potvrzuje kontinuální růst sledovanosti, která v cílové skupině 15+ dosáhla v roce 2020 průměrného celodenního podílu na sledovanosti 2,81 %.


V letošním roce se divákům líbily nejvíce bondovky Skyfall a Quantum of Solace nebo česká komedie Na samotě u lesa.

Filmový kanál Prima MAX pro své fanoušky připravil u příležitosti svých pátých narozenin (20. listopadu) filmové premiéry s hvězdným hereckým obsazením. Pomyslná narozeninová oslava začne ve čtvrtek 19. listopadu filmem Zlo s lidskou tváří, který představí herce Zaca Efrona v roli jednoho z nejznámějších sériových vrahů moderní historie – Teda Bundyho.

V neděli 22. listopadu odvysílá Prima MAX americko-evropské fantasy se Sigourney Weaverovou Volání netvora: Příběh života.

Na nevšední výlet do nedávné historie diváky vezme ve čtvrtek 26. listopadu oceňovaná komedie Ztratili jsme Stalina s celou řadou hereckých es, včetně Steva Buscemiho.

Sérii narozeninových premiér završí v neděli 29. listopadu životopisný snímek Tesla. Roli geniálního vynálezce Nikoly Tesly ztvární Ethan Hawke.

Listopadovou filmovou nabídku doplní celá řada dalších titulů, ať už oblíbené české komedie, špionážní thrillery s Jamesem Bondem, tvorba režiséra Ridleyho Scotta, katastrofická dramata nebo filmy s hollywoodskou hvězdou z Ukrajiny Olgou Kurylenko.

Oslavu pátých narozenin podpoří také marketingová kampaň zdůrazňující žánrovou pestrost, kterou Prima MAX divákům svými filmy přináší. Komunikační mix kampaně zahrnuje printové inzerce, venkovní reklamu po celé České republice i silnou komunikaci na sociálních médiích.

„Mám velkou radost, že Prima MAX kontinuálně roste, a letošní rok byl zatím tím nejúspěšnějším. Meziročně stanice navýšila celodenní share v cílové skupině 15+ o 0,37 p. b. na současných 2,81 % a nejvíce v historii se jí dařilo během posledního říjnového týdne tohoto roku, kdy podíl na publiku dosáhl v 15+ v prime time 3,75 %, a v 15–69 dokonce 4,28 %. Nárůst sledujeme také ve strategické obchodní skupině 15–69. Když srovnáme loňský a letošní říjen, tak se celodenní share navýšil o 0,56 p. b., tedy z 3,15 % na současných 3,71 %,“ říká programový ředitel skupiny Prima Roman Mrázek.

A které filmy bavily diváky od začátku roku 2020 nejvíce? Nejúspěšnějším snímkem se stala akční bondovka Skyfall s Danielem Craigem, která 14. listopadu přilákala k obrazovkám 377 000 diváků (share 9,29 % v CS 15+) a stala se tak vůbec nejsledovanějším filmem od vzniku kanálu. James Bond obsadil i druhou příčku s filmem Quantum of Solace vysílaným 7. listopadu (317 000 diváků, share 7,31 % v CS 15+). A třetím nejúspěšnějším filmem roku 2020 je nesmrtelná česká komedie Na samotě u lesa vysílaná 28. května (285 000 diváků, share 7,22 % v CS 15+).

Hned osm filmů uvedených v roce 2020 se probojovalo do TOP desítky – Skyfall, Quantum of Solace, Na samotě u lesa, Přes palubu, Poslední prázdniny, Bohové musejí být šílení 2, Casino Royale a Policajtka.

V pořadí pátý kanál skupiny Prima s převážně filmovým obsahem své vysílání zahájil 20. 11. 2015 českou televizní premiérou hitu Vlk z Wall Street, kterou si nenechalo ujít 135 000 diváků v CS 15+. Podle vysílacího schématu Prima MAX jsou pondělky věnovány lehčímu žánru, tedy komediím. Úterky se nesou v duchu akčních a krimi filmů, zatímco středy se blýskají exkluzivním obsahem v podobě oscarových a hollywoodských trháků. Čtvrteční večery ovládly české filmy, ať už se jedná o žhavé novinky či již legendární klasiky. V pátek vždy diváky čeká světová filmová klasika.

(Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere, živě + TS0-3, srovnání rok 2019 a 2020 = 1. 1. – 31. 10., ke dni 19. 11. 2020)


Martin Šnýdr, PR manager, FTV Prima, 19. 11. 2020





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.11.2020 • Více než sedm hodin plných divadla - to je sobotní noc na ČT art
19.11.2020 • Filmové hity i oblíbené české pohádky nabídne o Vánocích televize Prima
17.11.2020 • Diváci si nenechali ujsť štart V siedmom nebi, ktoré s absolútnou prevahou kraľovalo nedeľnému večeru
17.11.2020 • RTVS sa teší vysokej sledovanosti - divákov prilákala zábavou, športom aj politickou diskusiou
16.11.2020 • Ceny Thálie představí na ČT art své letošní laureáty v osmi medailonech
15.11.2020 • České a slovenské filmy na JOJke

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist