Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 16:08:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

FilmBox Premium připravil mimořádně výživné „obývákové“ menu

  Autor: FilmBox/SPI/WS Czech , e-mail: info@filmbox.cz Přidané: 08.12.2020


Oddych během hektického tempa na konci roku i inspirace a akční osvěžení v prvních měsících roku nastávajícího. To vše přináší „obývákové“ filmové menu, které FilmBox Premium připravil na následující 4 měsíce, včetně filmů z produkce studií Paramount a New Regency.


Nasněží, nebo nenasněží? Očekávání sněhové nadílky před vánočními svátky končí čím dál častěji pořádným zklamáním. Dá se mu však spolehlivě vyhnout. Už 18. prosince v 22:45 přinese FilmBox Premium snímek REVENANT Zmrtvýchvstání, kde se kromě pořádné sněhové nadílky předvede i mimořádný herecký duet Leonarda DiCapria a Toma Hardyho. Poutavé drama ověnčené třemi Oskary ukazuje sílu přírody, ale i mocnou touhu po pomstě. Hlavní hrdina se musí popasovat i s rozzuřenou medvědicí či lidskou podlostí.

V prosinci bude divákům v obýváku dělat společnost i evergreenový Shrek, a to hned ve dvou dílech na stanici FilmBox Premium. Ve čtvrtek 24. prosince od 21.00 ve filmu Shrek Třetí a o dva dny později ve stejném čase snímek Shrek: Zvonec a konec.

Neodmyslitelnou přísadou Vánoc jsou silné lidské příběhy. Vedle těch tradičních nabídne FilmBox Premium televizní premiéru romantického filmu Vánoční rande mého táty. Je výjimečný i tím, že nepochází z produkce studií Paramount či New Regency, ale přímo z dílny samotného SPI/FilmBox. Už 26. prosince od 19.25 se diváci dostanou do okouzlujícího městečka York, ve kterém se bude během vánočních svátků snažit 16letá Jules o malý zázrak. Seznámit svého ovdovělého otce s novou ženou. Neoblomnou dceru čeká na její „misi“ nejedno vtipné, ale i vážnější zakopnutí.

O výživnou dávku romantiky a domácí pohodu na sklonku roku, přesněji 27. 12., se postará romantický kousek Pravidla neplatí. Nadějná herečka Marla (Lily Collins) a šofér Frank (Alden Ehrenreich) se v 50. letech minulého století na vlastní kůži přesvědčí, že do zvláštního světa amerického magnáta Howarda Hughesa (Warren Beatty) se nedá nakouknout bez trvalých následků na životech.

Pro napumpování řádné dávky energie do novoročního startu bude na FilmBoxu Premium k dispozici hned čtveřice akčních sci-fi filmů z jedné dílny – Transformers, Transformers: Pomsta poražených, Transformers 3 a Transformers: Poslední rytíř.

Síla dává nepochybně věci i život do pohybu, ale inspirace jim dodává směr. Hodnotnou dávku životní inspirace můžete najít v biografickém snímku Bohemian Rhapsody. Kontroverzní, ale o to přesvědčivější herec Rami Malek v ní rozehrává strhující životní příběh fenomenálního Freddieho Mercuryho. O smutném konci legendy ví téměř každý, ale jsou to hlavně mimořádné životní okamžiky, které z frontmana kapely Queen udělaly nesmrtelnou legendu. Můžete se na ně podívat v lednu na FilmBox Premium.

Po lednovém restartu je potřeba se odměnit. Jako pomyslný dezert do filmového menu vybral FilmBox Premium dvojici vydařených komedií s Robertem DeNirem a Benem Stillerem. Oba páni se svérázným humorem ukazují, že s nadhledem je potřeba podívat se i na rodinné vztahy. A to v navazujících komediích Fotr je lotr a Fotři jsou lotři, ve kterých bude světoznámá dvojka tchán a zeť zářit na FilmBox Premium v únoru 2021. A sladkým přídavkem ve stejném měsíci bude romantická komedie Jedna za osmnáct, druhá bez dvou za dvacet s vynikající Whoopi Goldbergovou.

Silnou kávou na konci filmové nabídky z dílny FilmBox Premium je nepochybně Matka!. Mimořádný režisér Darren Aronofsky, který má na kontě například film Requiem za sen, si v tomto dramatu pohrává s představou, jak by asi vypadalo soužití přírody, boha a lidí v jedné domácnosti. A to v plné nahotě a syrovosti. Kam až sahá trpělivost paní domu a Matky (Jeniffer Lawrence) při tolerování jeho (Javier Bardem) „výstřelků“?

Zmiňované filmy budou k dispozici i přes aplikaci FilmBox Live. Diváci si tak budou moci užít oblíbené kousky kdykoli a na každé obrazovce, a to nejen jako menu v obyváku, ale i kdekoli jinde.


O SPI International

SPI International je globální mediální společnost provozující 42 televizních kanálů na šesti kontinentech. FilmBox je její vlajkovou lodí. SPI je jedním z největších agregátorů nativního obsahu v Ultra HD kvalitě na světě. Ve spolupráci s více než 700 operátory na celém světě využívá SPI nejmodernější technologie, které poskytují 65 milionům předplatitelů přístup k SPI lineárnímu obsahu a on-demand obsahu včetně živého streamování UHD programů a FilmBox kanálů na jakémkoli zařízení připojeném k internetu prostřednictvím velkých globálních poskytovatelů streamingových služeb, jako i místních poskytovatelů OTT. SPI nejnověji přidala do svého portfolia Film1 – prémiovou filmovou službu v Holandsku včetně čtyř filmových stanic a digitálních služeb, Více než 25 let je SPI International předním distributorem divadelních filmů a televizních programů na mezinárodním trhu. Pevné spojenectví SPI s hlavními dodavateli licencí poskytují nepřekonatelný a lehko rozpoznatelný obsah s vysokou poptávkou.


Marek Němec, Head of Client Services, WS Czech, 7. 12. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
09.12.2020 • Cyklokrosová sezóna na Eurosportu
07.12.2020 • Dva prosincové týdny plné poznávání díky Prima ZOOM
04.12.2020 • O víkendu osm hodin SP v alpském lyžování na Eurosportu
30.11.2020 • Nejrozmanitější podívaná na Prima ZOOM
30.11.2020 • Agent 007 James Bond míří na HBO GO, HBO a Cinemax
27.11.2020 • Na Eurosportu odstartoval Světový pohár v běhu na lyžích

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist