Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 11:38:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 10. 2. 2021

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 06.02.2021



Herec Boleslav Polívka, kapela Tata Bojs a influencerka Anna Šulcová se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 10. února ve 21.35 hod. na Primě.


Boleslav Polívka – moravský herec, mim, dramatik a scenárista. „Hrát znamená dovídat se. Pokud ztratíme schopnost hrát si, nic se nedovíme. Pak všechno víme, a nemusíme tady vůbec být.“ Autorem tohoto citátu, že je stále se co učit, je překvapivě Bolek Polívka, bez nadsázky jedna z nejzkušenějších ikon českého filmu a divadla. I když si ho většina Čechů na první dobrou spojí buď s televizní Manéží, nebo postavou moravského milionáře Bohuše z filmu Věry Chytilové Dědictví aneb Kurvahošigutntag, není pouze komickým hercem. Své dva České lvy totiž obdržel za postavy spíše tragické – za faráře v Zapomenutém světle a statečného úředníka v Musíme si pomáhat. V současné době, kdy divadla, včetně toho nesoucí jeho jméno, nemohou hrát, tráví Bolek Polívka většinu času na milované Moravě a jeho vystoupení v Show Jana Krause je jediným v zábavném pořadu za dlouhou dobu. Ovšem herecky nijak nezahálí – na premiéru či natočení čeká hned šest filmů s Bolkem Polívkou.


Tata Bojs„Dobrý večer, my jsme kapela Tata Bojs z Hanspaulky.“ Tak zahájila zatím svůj každý koncert populární skupina, která je na české scéně více než třicet let. Svůj historicky první koncert totiž odehrála už v červnu 1988 v tělocvičně TJ Spartak Dejvice. Od té doby hudebníci urazili opravdu dlouhou uměleckou cestu, odehráli stovky koncertů, z nichž mnohé byly zároveň multimediálními performancemi, zahajovali vystoupení světově známých kapel, získali několik cen Anděl a naposledy o sobě dali fanouškům vědět na sklonku loňského roku novým albem Jedna nula. To se setkalo s nadšenými recenzemi i velkým zájmem posluchačů. Koncerty v současné době nejsou, ale Tata Bojs si dovedou poradit i v této muzikantsky nelehké době. Na 21. února chystají virtuální křest nové desky spojený se speciálním online vystoupením. „Koncert vnímáme jako malou náplast za přesunutý březnový koncert, který měl zakončit celé turné a měl být pražským křtem alba Jedna nula. Tak to pokřtíme aspoň takhle,“ říká o připravované akci frontman kapely Milan Cais.


Anna Šulcová – jiné jméno českého influencera nebylo dosud na českých sociálních sítích ani v médiích skloňováno častěji než její. I když sama bojuje proti šíření fake news, sama se před pár dny stala jejich terčem. Mohou za to videa na sociální síti TikTok, která měla být součástí vládní kampaně podporující očkování proti covid-19, ovšem mnozí si je vyložili jako něco propagujícího současnou vládu a obdivující krásy Strakovy akademie. Anna s kolegou Jakubem Gulabem byli navíc nařčeni z inkasování nepřiměřeně vysokého honoráře za jejich natočení. „Čekala jsem pozitivní i negativní reakce, protože koronavirus je už rok nejdiskutovanější téma a každý na to má svůj názor,“ prohlásila nejednoznačně v jednom z rozhovorů Anna, kterou v současnosti na Instagramu sleduje téměř 850 tisíc followerů.


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 10. února ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 6. 2. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.02.2021 • Oteckovia s tohtoročným rekordom, Najhorší týždeň môjho života si polepšil a opäť zvíťazil
05.02.2021 • Postavu Andreja Hlinku stvárnia v cykle RTVS Slovenský panteón traja herci
03.02.2021 • Skupina Markíza bola aj v januári 2021 jasným trhovým lídrom
03.02.2021 • Přes dva miliony diváků: první epizoda Zločinů Velké Prahy se stala nejsledovanější seriálovou premiérou ČT za patnáct let
03.02.2021 • JOJ Group v januári medziročne zvýšila svoju sledovanosť
01.02.2021 • Show Jana Krause – 3. 2. 2021

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist