Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 04:52:29   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Telly spouští nové TV balíčky Sport online

  Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 25.02.2021


Zajímavou nabídku pro všechny sportovní fanoušky si přichystal televizní operátor Telly. Od středy 24. 2. 2021 spouští nové TV balíčky Sport online. Za výhodné ceny tak můžete sledovat velkolepé zápasy UFC, napínavá utkání Premier League, přímé přenosy z NFL, LaLigy, Bundesligy i Serie A a další sporty.


Balíčky Sport online lze zakoupit na 14, 30 nebo 365 dní a nahrazují tak dosud nabízené denní balíčky. Nové balíčky objednáte jednoduše online na webu telly.cz/sport s platební kartou VISA, MasterCard nebo mobilními platbami Apple Pay a Google Pay s automatickou opakovanou platbou po skončení daného období.

„Zájem o naši sportovní nabídku v posledních měsících velmi roste. Například poptávka po UFC zápasech předčila naše očekávání. Hledali jsme proto způsob, jak zjednodušit stávající model a přiblížit naši nabídku moderním trendům. Věříme, že varianta předplatného s automatickým prodloužením, jak ho známe u velkých videoték, je tou správnou cestou.“ Říká Vladimír Rusnák, ředitel pro strategii.


Zvýhodněná nabídka

Nabídka sportovních kanálů Telly zahrnuje Sport online na 14 dní za 150 Kč, na 30 dní za 250 Kč a na 365 dní za 2 500 Kč. Všechny tři varianty jsou dostupné v Telly aplikacích s registrací na portálu moje.telly.cz. Balíček Sport online na 30 dní je v zaváděcí akci zvýhodněn za 200 Kč a na 365 dní za 2 000 Kč.

„Oproti stávajícím denním balíčkům přicházíme s výrazným zlevněním. Z původní ceny 80 Kč za jeden den vychází nová 14denní nabídka na 10,70 Kč za den a roční předplatné se zvýhodněnou cenou dokonce na necelých šest korun za den,“ doplňuje Rusnák.


Sledovaní v Telly aplikacích

Nové balíčky Sport online lze sledovat v širokém portfoliu aplikací, které Telly nabízí. V chytrých televizích Samsung, LG, Android TV, na Android set-top boxech, Apple TV, Xboxu, webových prohlížečích nebo mobilech a tabletech s operačními systémy Android, iOS a Windows 10. Sledovat lze až na 2 zařízeních.


Balíček Sport se zařízením

Zákazníci, kteří by si chtěli objednat sportovní balíček se set-top boxem (i pro satelitní TV) mohou i nadále využít nabídku stávajícího balíčku Sport. Příjemnou změnou pro nové zákazníky je akční sleva – z původních 250 Kč nyní stojí měsíční předplatné sportovních stanic jen 200 Kč.


O Telly:

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, ředitel marketingu Telly a BEAUFORT, 24. 2. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.02.2021 • ViacomCBS spouští streamingovou platformu Paramount+
19.02.2021 • SPI International představuje streamovací službu FilmBox+
13.02.2021 • HBO GO nově nabízí slovenský dabing i titulky
17.01.2021 • SCANDI 2021 proběhne online ve virtuálním kinosále Edisonline
04.01.2021 • Discovery a Vodafone oznamují uzavření klíčové partnerské dohody včetně nové streamovací platformy discovery+
11.12.2020 • Koncerty českých a slovenských hvězd u Vás doma - na Skylink Live TV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist