Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 08:17:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Internetová televize Telly přichází s ambasadorským programem a rozdává odměnu až 1 000 Kč

  Autor: BEAUFORT/Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 19.03.2021


Je to jednoduché. Pokud jste se svou Telly spokojení, doporučte ji dál a odměna vás nemine. Každý zákazník, který přivede dalšího zákazníka, může získat provizi až 1 000 Kč dle zvoleného balíčku. Přivedený zákazník má automaticky slevu 10 % na 2 roky.


Ve dvou se to kouká výhodněji

Staňte se ambasadorem a získejte pro sebe až 1 000 Kč a 10% slevu pro kamaráda. Stačí mít jen aktivní Telly smlouvu a uhrazené všechny pohledávky. Za každého přivedeného zákazníka náleží ambasadorovi za balíček Malý odměna 500 Kč, za balíčky Střední a Velký pak odměna 1 000 Kč.

„Z našich interních výzkumů vyplývá, že zákazníci jsou se službami Telly spokojení. Tahle pozitivní zkušenost nám dělá radost, a proto jsme se rozhodli nabídnout stálým zákazníkům šanci sdílet benefity členství v Telly rodině,“ říká Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly.


Stačí vyplnit formulář a poslat odkaz

Registraci do ambasadorského programu můžete provést na stránce Telly.cz/Ambasador. Po provedení registrace získáte jako ambasador jedinečný kód a z něj odkaz, který slouží k vaší identifikaci. Odměnu máte téměř v kapse, stačí když si váš známý objedná balíček Telly a uhradí první tři faktury.

„Provizi za přivedení nového zákazníka posíláme ambasadorům přímo na bankovní účet. Proto je to pro naše zákazníky skvělá příležitost, jak se v této nelehké době trochu odměnit,“ doplňuje Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly.


Zákazníci Telly mají k dispozici až 129 programů, z toho 79 v HD, a mohou Telly sledovat na 4 různých zařízeních. Telly nabízí příjem televizního signálu prostřednictvím satelitu nebo přes internetové připojení. Internetovou Telly naladíte s využitím set-top boxu Arris na každém televizoru. Kromě toho lze televizi Telly sledovat v aplikacích pro chytré televizory Samsung, LG, Android TV, dále na Apple TV, Xboxu, Chromecastu nebo na Android set-top boxech. Sledovat můžete i prostřednictvím webového prohlížeče (Chrome, Firefox, Edge, Opera a dalších) a na mobilech a tabletech Android, iOS, iPadOS a Windows 10. Internetovou Telly lze sledovat ve vysokém rozlišení i v místech se slabším internetem, protože k HD obrazové kvalitě postačuje nízká rychlost připojení již od 3 mbps.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly
Martin Žemlička, Beaufort, 19. 3. 2021



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.03.2021 • První sportovní kanál ve 4K přichází na Slovensko
09.03.2021 • Telly spouští jarní kampaň, ve které neskrývá zhola nic
01.03.2021 • Rozšíření programu Skylink 7 a volné vysílání
05.02.2021 • Skylink 7 slaví narozeniny a Černý baron se vrací na obrazovky [ 1 ]
01.02.2021 • Nové programy různých žánrů a televizní zábava i v únoru ve Skylinku
27.01.2021 • Atmedia zahajuje spolupráci se společností M7 Group

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist