Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 11:31:25   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

NASCAR na slavném okruhu Watkins Glen živě na SPORT 5

  Autor: PR Press SPORT 5 , e-mail: info@sport5.cz Přidané: 23.07.2008


Mohlo by se zdát, že SPORT 5 čeká klidnější start do druhého prázdninového měsíce. Zdání však klame. Vysílání první české satelitní a kabelové televize s programem výhradně zaměřeným na motoristický sport a motorismus opět nabídne celou plejádu pořadů mapujících dění ve světě automobilových závodů jak v Evropě, tak v Severní Americe. K vrcholům bude patřit nedělní přímý přenos závodu šampionátu NASCAR ze slavného okruhu Watkins Glen International.


Ve středu 6. července od 15:00 hod nabídne SPORT 5 ohlédnutí za průběhem čtvrtého podniku Mezinárodního mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích - Divize 4, který tentokrát zavítá na okruh do polské Poznaně. Již tak nesmírně kvalitní konkurenci letošního ročníku MMČR ještě více zahustí místní borci. K největším favoritům sobotního vytrvalostního závodu i nedělního sprintu budou přesto znovu patřit závodní speciály Mercedes-Benz DTM C-Klasse týmu Charouz Racing System a fanoušci se mohou těšit na pokračování jejich napínavého souboje s konkurenčními vozy Audi, které pocházejí také z prestižního německého mistrovství cestovních vozů.

Diváky čekají též sestřihy toho nejzajímavějšího z aktuálního dění v dalších šampionátech. V pondělí 4. srpna od 19:45 hod nabídne SPORT 5 shrnutí šestého podniku Porsche Carrera Cupu z holandského Zandvoortu, v úterý 5. srpna ve 14:05 hod následuje téměř dvouhodinový sestřih nejdůležitějších okamžiků z průběhu čtyřiadvacetihodinového závodu seriálu FIA GT v belgickém Spa-Francorchamps, či od 16:05 hod zkrácený záznam desátého závodu Grand-Am Rolex Sports Car Series v americkém Birmighamu. Na severoamerický kontinent se diváci SPORT 5 vypraví znovu při sledování středečního záznamu šestého závodu American Le Mans Series v Mid-Ohiu (od 16:05 hod).

Zlatým hřebem vysílání SPORT 5 ve 32. kalendářním týdnu bude přímý přenos dalšího podniku NASCAR Sprint Cup Series 2008, jímž bude dvaadvacátý závod ve Watkins Glen. Účastníci populárního amerického šampionátu se představí na klasickém závodním okruhu, který patří k nejznámějším ve Spojených státech amerických a v období let 1961 až 1980 hostil také závody formule 1. V závodech NASCAR se na zdejší dráze v poslední době dařilo především Tony Stewartovi, jenž zde v posledních šesti letech dokázal čtyřikrát zvítězit.

Letos však figuruje Stewart zatím „až“ na 10. příčce průběžného pořadí a na nejvyšší stupínek na pódiu v dosavadním průběhu sezony ani jednou nevystoupal. Zabodovat budou určitě chtít Kyle Busch, Dale Earnhardt Jr. a Jeff Burton, kteří figurují na nejpřednějších příčkách celkové klasifikace NASCAR Sprint Cup Series 2008, ale také jejich soupeři. Jak dopadne další napínavá bitva, zjistí motorističtí nadšenci při sledování přímého přenosu na SPORT 5 v neděli 10. srpna od 20:20 hodin.


Kódovaný program SPORT 5 je distribuován na novém transponderu satelitu ASTRA 1E, na orbitální pozici 23,5 st. vých., frq. 11,876 H, SR 27500, FEC ¾ a přístup k němu je možný přes karty Trade and Technology v České republice a Sky Link na Slovensku. SPORT 5 je také přístupný abonentům UPC na kabelových sítích v ČR, v sítích Moravianet operátora SELF servis Brno, dále v sítích operátorů MATTES AD ve Frýdku-Místku, HDD Praha, Kabel servis Praha, J.Ouda v Klášterci nad Ohří a PODA Ostrava.


Zdeněk Zelenka, SPORT 5, 23. července 2008


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.07.2008 • Na francouzský fotbal je tu i nadále SPORT 1! [ 7 ]
23.07.2008 • Srpnové filmové lahůdky na Cinemaxu
21.07.2008 • Srpen na AXN [ 10 ]
18.07.2008 • Olympiáda pohledem zpravodajské Z1
17.07.2008 • ATP Masters Series na Galaxii sport
17.07.2008 • LOVEPARADE 2008 živě na Óčku! [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist