Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 03:15:01   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Derby pražských "S" budou na O2 TV Sport poprvé v historii komentovat ženy

  Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 06.04.2021


Stanice O2 TV Sport si na dlouho očekávaný souboj mezi Slavií a Spartou připravila jednu zajímavou novinku. Přímý přenos z pražského derby bude doprovázet i ženský komentář. Stane se tak poprvé v historii nejvyšší domácí fotbalové soutěže. Za mikrofon usedne Klára Janáčková, bývalá profesionální tenistka a nyní komentátorka, a také Kristýna Schicková, influencerka a sestra fotbalisty Patrika Schicka.


Od prvního vzájemného souboje mezi Slavií a Spartou uplynulo již 125 let. V pořadí 298. derby exkluzivně nabídnou v neděli 11. dubna od 17.45 hodin stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Svou premiéru zažije ženský komentář fotbalového televizního přenosu.

"V zahraničí se stalo již běžnou praxí, že vybrané sportovní přenosy komentují ženy. I u nás v redakci dostávají pravidelně prostor, ať už na pozicích reportérek nebo například při komentování tenisu. Nyní chceme vyzkoušet čistě ženský komentář i u fotbalu. Derby pohledem Kláry Janáčkové a Kristýny Schickové přinese nový zážitek. Těším se na zajímavé porovnání a zároveň věřím, že se nám k přenosu podaří přilákat i ženské publikum," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Díky moderním technologiím televize O2 TV si každý divák může vybrat, zda zvolí zvukovou stopu tradičně s mužským komentářem, který zajistí zkušené duo Tomáš Radotínský a Milan Štěrba, nebo si derby poslechne v doprovodu žen. Komentář v podání Kláry Janáčkové a Kristýny Schickové bude k dispozici i v rámci výběru v multidimenzi na kanále O2 TV Fotbal.

"Přála bych si, aby se čím dál více žen objevovalo u sportovních přenosů. Ženy naplňuje stejná vášeň a nadšení, rovněž umíme zapáleně fandit a dávat najevo emoce. Není to pouze u fotbalu, ale obecně ženy sport milují. Jen nám občas chybí potřebné sebevědomí, abychom se prosadily v ryze mužském prostředí," říká influencerka a úspěšná modelka Kristýna Schicková. "Budu se snažit přinést zajímavé informace ze zákulisí, ať se fanoušek dozví i něco navíc. Máte se na co těšit," dodává s úsměvem sestra reprezentanta Patrika Schicka, jenž působí v bundesligovém Leverkusenu.

"Je to velká výzva! Poprvé komentovat fotbal, navíc přímo ze stadionu. Doufám, že k nám budou diváci shovívavější, přeci jen se jedná o premiéru. Chceme nabídnout trochu jiný pohled, odlehčený a třeba i zábavnější," prozradila Klára Janáčková, která se po úspěšné tenisové kariéře vrhla na komentátorské řemeslo. Pravidelně svým hlasem doprovází přímé přenosy na kanále O2 TV Tenis.

Stanice O2 TV Sport byla jedna z prvních, která již před lety nabídla ženský komentář u tenisu. Bývalé tenistky Klára Suchoň Koukalová i Klára Janáčková patří stabilně do komentátorského týmu a těší se velké přízni od diváků. V redakci nechybí ani Denisa Doležalová, jež přináší rozhovory a novinky z hrací plochy ve FORTUNA:LIZE, a také reportérka Tereza Kubíčková, kterou dobře znají fanoušci hokejové Tipsport extraligy.


O O2 TV

Počet služeb některého z tarifů O2 TV (IPTV a OTT verze), která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 31. prosinci 2020 celkem 529 tisíc včetně zákazníků, kteří využívají měsíční balíčky O2 TV Sport Pack online a O2 TV HBO a Sport Pack. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.03.2021 • Na webu Déčka se spustil Velikonoční časostroj
31.03.2021 • Posolstvo Veľkej noci priblíži RTVS prostredníctvom bohoslužieb a programov s duchovnou tematikou
21.03.2021 • Jak správně třídit naučí děti zpívající popelnice
12.03.2021 • Prima rozšířila nabídku v iPrima Videopůjčovně o 30 českých legendárních filmů
27.02.2021 • ViacomCBS spouští streamingovou platformu Paramount+
25.02.2021 • Telly spouští nové TV balíčky Sport online

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist