Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 18:14:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Výmena bielych kariet Skylinku

  Autor: PR Press Skylink , e-mail: info@skylink.sk Přidané: 01.08.2008


V Bratislave 1. augusta 2008. Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink oznamuje plošnú výmenu niektorých prístupových kariet. V minulosti boli v predaji prístupové karty bielej farby označené Slovaklink/Skylink. Tieto prístupové karty neumožňujú rozšírenie programovej ponuky, a preto boli záujemcom o nové programy (programový balík MULTI, české programy) Skylinkom bezplatne vymieňané.


V súvislosti so spustením nového programu Slovenskej televízie Trojka sa Skylink rozhodol dokončiť výmenu bielych kariet plošným spôsobom, a teda vymeniť ich aj tým užívateľom, ktorí doteraz neprejavili záujem o rozšírenie programovej ponuky.

Nové karty budú odosielané na adresy registrovaných užívateľov doporučenou poštou od pondelka 4. augusta tak, aby prevažná väčšina majiteľov starých kariet novú kartu obdržala do spustenia vysielania programu STV Trojka, teda do 8. augusta.

Výmenu kariet zabezpečuje Skylink na vlastné náklady. Pôvodné biele karty nie je potrebné vrátiť. Platnosť ich aktivácie skončí v priebehu niekoľkých dní po doručení novej karty.

Nová karta bude aktivovaná pre príjem programov v priebehu niekoľkých minút od vloženia do zapnutého satelitného prijímača naladeného na akýkoľvek program z paketu Skylink.

S novou kartou získajú zákazníci nielen okamžitý prístup k vysielaniu STV Trojka, ale rovnako aj možnosť aktivovať si množstvo ďalších atraktívnych TV staníc (balík MULTI alebo české programy). Stačí len uhradiť poplatok podľa cenníka uvedeného na www.skylink.sk.

Bližšie informácie o programovej ponuke Skylinku nájdete na www.skylink.sk.


PR Press Skylink, 1. 8. 2008


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 40   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.08.2008 • Informace ČT k satelitnímu a internetovému olympijskému vysílání [ 2 ]
08.08.2008 • STV3 a TV Markíza na všech kartách GITAL s tarifem STANDARD SK [ 1 ]
31.07.2008 • Novinky a soutěž pro prodejce TT Karet [ 3 ]
28.07.2008 • Eurosport CZ dostupný i na SKY Link kartách s balíčkem MULTI [ 8 ]
25.07.2008 • Eurosport CZ od dnešního dne dostupný na TT kartách [ 35 ]
23.06.2008 • Akce 2 měsíce MULTI s TT Kartou – opět prodloužena [ 4 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
2 / 2

  Trepeš u piva ty - ČAKK už dávno neexistuje - když 

01.08.2008 17:01 • neregistrovaný
Trepeš u piva ty - ČAKK už dávno neexistuje - když chceš bejt tak chytrej, evropské zákony regulující vysílání v kabelovkách taky nejsou - prober se, pořád máme své regulační orgány - RRTV a RVR a ne Brusel :-)
 
 
  @"Požádali jsme Asociaci kabelových operátorů 

01.08.2008 16:36 • neregistrovaný
@"Požádali jsme Asociaci kabelových operátorů v..."
Česká asociace kompetitivních komunikací (ČAKK)
zakony su urcovane nie ceskymi, ale europskymi zakonmi
nastuduj a az potom trep u piva
 
 
  JE TO JEDNODUCHÝ - AKCE BÍLÝ KONÍK 

01.08.2008 12:57 • neregistrovaný
AŤ SE TaT SPOJÍ SE SKYLINKEM A AŤ POTOM PROVEDOU VÝMĚNU OBOU KARET, JEDNA KARTA BUDE ZAREGISTROVÁNA NA JEDNOHO ZAMĚSTNANCE SKYLINKU S TRVALÝM POBYTEM V ČR A DRUHÁ NA DRUHÉHO ZAMĚSTNANCE SKYLINKU S TRVALÝM POBYTEM V SR. TITO DVA ZAMĚSTNANCI SKYLINKU PAK BUDOU ROZESÍLAT JIŽ ZAREGISTROVANÉ KARTY ZÁJEMCŮM V ČR A V SR.
 
 
  Glisníku zapni to ! 

01.08.2008 12:49 • neregistrovaný
Pusť nám Markízu a STV3-Sport
 
 
  Martin Vyleťal v žoldu společnosti Gital ??? 

01.08.2008 12:46 • neregistrovaný
Viz. konkurenční web
 
 
  Názor majitele TaT karty 

01.08.2008 12:42 • neregistrovaný
Je zajímavé, že TV Markíza vadí když se jich někdo slušně zeptá za jakých podmínek jsou ochotni šířit signál této televize do ČR a že jim naopak nevadí, že se x let šíří signál jejich TV stanice načerno pomocí kabelů. Na dobrotu na žebrotu - já být ředitele TaT tak to zapnu a jedu na černo jako ostatní.
 
 
  !!! 

01.08.2008 12:28 • neregistrovaný
HEJ LIDI PRY SE CHYSTA VELMI DIVOKY PODZIM NA CESKO-SLOVENSKYCH SATELITECH.
TaT SE PRY SPOJUJI SE SKYLINKEM, TEN MA NASLEDNE VYPOVEDET SMLOUVU S GITALEM MIMO JINE O SIRENI TV NOVA NA POZICI 23,5 A ZACNOU K SIRENI TV NOVA A NEKTERYCH ATRAKTIVNYCH PROGRAMU DO BALICKU MULTI VYUZIVAT UPLINK UPC NA 19,2 E. GITAL JE PRY UZ MRTVY, SKYLINK PRY ZARIDI ABY GITAL PRESTAL SIRIT PROGRAMY STV DO ČR A TV PRIMA UZ JE PRY DOHODNUTA SE SKYLINKEM NA NOVEM TR. PROTOZE SOUCASNY TR. CHCE VEREJNOPRAVNI TV VYHRADNE PRO SEBE.
 
 
  "Požádali jsme Asociaci kabelových operátorů v 

01.08.2008 12:19 • neregistrovaný
"Požádali jsme Asociaci kabelových operátorů v Čechách, aby stáhli naši televizi ze své nabídky," dodala Dúbravská - Asociace s takovým názvem u nás neexistuje.
.
Zdůvodnění, že kabelové a IPTV společnosti berou signál z terestrických vysílačů, a pak ho distribuují dále svou páteřní sítí, už by tedy v budoucnosti nemělo být bráno na zřetel - to je novinka, že by slečna či paní mluvčí zastupovala RRTV a vykládala české zákony? Na to myslím ještě nemá :-)
 
 
  Gital je zodpovědný za špatnou kvalitu TV Nova 

01.08.2008 12:02 • neregistrovaný
Dobrý den, divím se, že se tu ještě nikdo neptal na obrazovou kvalitu. Nova má velmi špatnou kvalitu, buď je to nízkým datovým tokem, rozlišením anebo už primárním zdrojem filmů, nevím, nemohu posoudit. Ale protože nejsem sám, kdo v mém okolí na to nadává, tak to asi bude pravda. Jste vůbec schopni - protože asi za Novu platíte místo na satelitu - s tím něco dělat? To je ostuda, co nám ta "nej" komerční televize předvádí!
Máte úplnou pravdu, Honzo. Signál TV Nova není kvalitní. Není to však ostuda této stanice, ale společnosti, která jej přes Astru 23,5 i za naše peníze distribuuje. Několik měsíců kvalitu signálu reklamujeme a jsme stále ujišťováni, že se co nevidět zlepší. Bezvýsledně. V rozporu s platnou smlouvou a bez jakékoli kompenzace. Na úkor datového toku TV Nova se vysílá CS Link TV a Spektrum, tedy konkurenční projekty.
 
 
  Ostravák z jedné nejmenované firmy ;-) 

01.08.2008 11:56 • neregistrovaný
Markiza i STV3 bude na TaT kartách do podzimu.
Chystáme Eurosport2, Sport1 a Papriku TV
 
 
  Já bych tiskovým mluvčím apriori nevěřil, známe 

01.08.2008 11:42 • neregistrovaný
Já bych tiskovým mluvčím apriori nevěřil, známe třeba Malinu, že, oni potvrdí až to, co už tam dávno je. Ta z Novy už tam navíc od včerejška nepracuje a Markíza dělá silná ramena a víme jaká je situace v českých kabelovkách, ne? STV a ČT taky tvrdily že nikdy nebudou u sousedů, a jak je to dnes. Do podzima je to aktivní!
 
 
  Kdo říká pravdu? 

01.08.2008 11:32 • neregistrovaný
Přestože televize Markíza ze Slovenska, tak i Nova z Česka, zařazení na karty satelitních platforem v sousedních zemích odmítají a dokonce by proti němu prý byly ochotny i podniknout patřičné kroky, Trade&Technology je ve svém vyjádření jiného názoru.
Jako nejbližší a nejpraktičtější termín pro rozšíření programové nabídky se podle Jaromíra Glisníka jeví září nebo říjen. Zároveň však přiznal, že každému přidání programů předcházejí jednání a technické přípravy. ""Bez úspěšného dokončení těchto kroků nelze program do oficiální programové nabídky zařadit,"" dodal Glisník. Pak ovšem vyvstává otázka, proč by distributor karet testoval některý z kanálů, když by ho nechtěl zařadit do své nabídky? Ano, může jít pochopitelně o ověření funkčnosti na svých kartách, ale sama společnost Trade&Technology zařazení tohoto kanálu avizovala, resp. vedla o něm usilovné jednání.
 
 
  zmluvy pred podpisom? :-)))) 

01.08.2008 11:29 • neregistrovaný
Optimistické vyhlídky, které přinesl nedávno jeden z našich konkurenčních serverů o tom, že společnost Trade&Technology zařadí na své karty slovenský program Markíza a chystaný sportovní kanál Slovenské televize, Trojku, můžou skončit stejně rychle, jako začaly.
. Svědčí o tom vyjádření Markízy, které poskytla našemu serveru tisková mluvčí televize Oľga Dúbravská. ""TV Markíza neudělila a ani neudělí souhlas žádnému operátorovi na vysílání její programové služby na území České republiky,"" konstatovala pro DigiZone.cz Dúbravská.
Pokládáte si snad teď otázku, jak je tedy možné, že mnoho tuzemských operátorů kabelové a IP televize Markízu ve své síti nabízí? My si ji položili také, ale mluvčí Markízy nám dalším svým vyjádřením málem vyrazila dech. Slovenská komerční jednička chce dokonce všem subjektům na území Česka šíření Markízy zakázat. ""Požádali jsme Asociaci kabelových operátorů v Čechách, aby stáhli naši televizi ze své nabídky,"" dodala Dúbravská. Zdůvodnění, že kabelové a IPTV společnosti berou signál z terestrických vysílačů, a pak ho distribuují dále svou páteřní sítí, už by tedy v budoucnosti nemělo být bráno na zřetel. K tiskové mluvčí z Markízy se připojila i její dnes již bývalá kolegyně z Novy Veronika Šmítková, přičemž obě televize pojí stejný vlastník - Central European Media Enterprises (CME). ""Nova je vysílaná v platformě CS Link jako převzaté vysílání v České republice. O zařazení TV Nova do slovenské platformy SkyLink nemáme informace,"" řekla Šmítková, která tak zároveň popřela informaci, že by se chystal vstup české komerční jedničky na slovenský trh a zařazení této televize na karty SkyLink, distribuované společností Towercom.
 
 
  Pro fanatického gitaláka 

01.08.2008 11:13 • neregistrovaný
Na TaT kartách bude zpřístupněna Markíza i STV3 Sport - smlouvy jsou před podepsáním a už probíhají testy
 
 
  Kocourek Petr 

01.08.2008 11:09 • neregistrovaný
Ještě jsem slyšel na internetových fórech nějaké stesky, že se prý ta modrá karta SkyLink "bije" s českou kartou v Twin modulech Cryptoworks - tak doufám, že to je jen takový komunikační šum :o)
 
 
  nebude, nebus naivnylimitom su autorske prava a 

01.08.2008 11:08 • neregistrovaný
nebude, nebus naivny
limitom su autorske prava a ich cena pre nakupovatelov
Nova, Markiza nie su ZDF, RTL, ci Pro7 (nemci su na FTA zvyknuti a ich TVstanice si to mozu financne dovolit)
uz to konecne pochopte!
 
 
  Kocourek Petr 

01.08.2008 11:07 • neregistrovaný
Tak alespoň něco za těch 400 Sk ... i když nevím na co mi ty české programy budou když mám doma samostatnou kartu na české programy :o)
Jó, vlastně ještě budu mít na měsíc zpřístupněný balíček Multi takže GOOD :o)
 
 
  Dávám Gitalu rok ... maximálně dva 

01.08.2008 11:03 • neregistrovaný
Už aby se TaT s SkyLink spojili - bude jedna karta na všechny CZ a SK programy a odpadne tak registrování karet na "cizí" osoby v daném státě.
 
 
  vymena kariet 

01.08.2008 11:02 • neregistrovaný
ten kto zaplatil 400 korun ma pristup k cz programom
nič nestratil.
 
 
  Kocourek Petr 

01.08.2008 10:53 • neregistrovaný
To je pech, předevčírem mi volal bratranec ze Slovenska (na něho mám tu kartu zaregistrovanou), že zaplatil 400,- Sk za výměnu staré karty za novou a dneska si SkyLink oznámí, že to mění bezplatně ...
 
 
Celkový počet komentářů: 40 / zobrazují se: 21 ... 40

|<«12»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist