Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 13:56:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Léto na Nově se zbrusu novým seriálem Co ste hasiči!

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 17.06.2021


Televize Nova si na léto připravila úplnou novinku. Od 9. července začne vysílat hvězdně obsazený seriál Co ste hasiči odehrávající se v prostředí malebného Ladova kraje. Odlehčeně nahlédne do sousedského života obyvatel vesnice Horní. Diváci se mohou těšit na řadu svérázných postaviček. V centru děje je místní hasičská jednotka a její přímočarý velitel Petr, kterého ztvárnil Petr Rychlý. Hasiče čeká řada nelehkých a mnohdy nebezpečných úkolů. Úplatný starosta obce v podání Václava Kopty je známý pletichář a snaží se hasiče v
Horní zrušit.


„Petr, kterého hraju, je přímý člověk. Stačí mu pouhé podání ruky. Předpokládá totiž, že i ostatní lidé jsou stejně čestní jako on,“ prozrazuje o své seriálové postavě Petr Rychlý a přiznává, že uchopení kladné figury je pro herce vždycky složitější. „Inspiraci pro tuto postavu našel scenárista Ruda Merkner ve skutečné žijící osobě. Napsal ji podle svého souseda z chalupy, hasiče Ládi, který slouží v Těptíně. Moc mi pomohlo, že jsem se s ním mohl potkat,“ dodává Petr.

Kromě Petra Rychlého a Václava Kopty se diváci mohou těšit na hasičskou jednotku v hereckém složení Jaromír Nosek, Radim Kalvoda a Marek Holý, na veterinářku, kterou hraje Jana Bernášková, a na dvojici lufťáků z Prahy v podání Martina Pechláta a Ivany Uhlířové.

Radosti i strasti prvního vztahu prožije Nina s Martinem, které ztvární Sabina Rojková a Radek Melša. V dalších rolích se představí Nela Boudová, Lucie Benešová, Pavel Nový, Vlastimil Zavřel, Roman Vojtek a řada dalších.

„Jsme rádi, že můžeme našim divákům nabídnout v létě premiérový seriál. Čeká je v něm vše, co mají rádi – oblíbení herci, známé prostředí českého venkova, humorné situace a nejrůznější vztahové propletence,“ uvádí programová ředitelka televize Nova Silvia Majeská. „Věříme, že si v seriálu Co ste hasiči najde každý to své a že se u něj budou všichni celé léto dobře bavit,“ doplňuje Silvia Majeská.

Životní osudy a vztahy hlavních hrdinů tohoto seriálu se proplétají celou sérií. Každý díl je uzavřenou epizodou s překvapivým koncem.
Seriál Co ste hasiči bude televize Nova uvádět od 9. července ve 20:20 hod a už týden předem bude daná epizoda k dispozici na Voyo.


Jana Lohrová, PR koordinátor projektu, 16. 6. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.06.2021 • Léto na Nově bude plné premiér i oblíbených seriálů
17.06.2021 • TV Prima uvede ke svým 28. narozeninám premiéru pohádky Zakleté pírko
16.06.2021 • RTVS bude v stredu sledovať stretnutie prezidenta USA Joea Bidena a prezidenta federácie Vladimira Putina vo Švajčiarsku
15.06.2021 • Nová řada oblíbené soutěže má napečeno a míří do střižny
15.06.2021 • RTVS láka k obrazovkám športových fanúšikov: Prvý duel slovenskej reprezentácie na EURO 2020 sledovalo takmer 600.000 divákov
15.06.2021 • Na Déčku jsou doma - Večerníček, Kouzelná školka a Studio Kamarád se loučí s ČT2

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist