Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 09:40:04   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Léto na Nově bude plné premiér i oblíbených seriálů

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 18.06.2021


TV Nova si pro svoje diváky připravila skutečně nadupané léto. Představí úplně nový seriál Co ste hasiči, přidá další díly seriálu Kameňák, které byly doposud k dispozici pouze na Voyo, a nebudou chybět ani premiérové filmy ze světa Marvel. A co by to bylo za léto bez oblíbených krimi a komediálních seriálů jako třeba Policie Modrava, Comeback nebo Okresní přebor!


Pondělní večery budou patřit týmu vyšetřovatelů z Kriminálky Anděl složenému z Davida Švehlíka, Marka Taclíka, Martina Stropnického či Michala Novotného. Po nich se na hřiště vřítí členové TJ Slavoje Houslice v čele s Ondřejem Vetchým a Davidem Novotným v seriálu Okresní přebor. Fanoušci humoru dua Prušinovský - Kolečko si vychutnají dva díly po sobě.

Úterní večer zavede diváky do šumavských hvozdů v Policii Modrava, která dlouhodobě patří mezi nejoblíbenější krimi seriály TV Nova. Herci se nyní zapojili do kampaně na ochranu Národního parku Šumava a rovněž se pustili do natáčení další premiérové řady. Druhý slot je věnován dvěma dílům legendárního hitu Comeback s Martinem Dejdarem a Tomášem Matonohou.

Středa je již tradičně zaměřená na reality show, v reprízách se vrátí Výměna manželek a po opět dva díly seriálu Comeback.

Ve čtvrtek se dvěma díly po sobě vrátí hrdinové z Kriminálky Anděl.

Páteční večery budou od 9. července patřit premiéře seriálu Co ste hasiči, zasazeného do prostředí českého venkova a sboru dobrovolných hasičů v čele s Petrem Rychlým. Na obrazovky se poté dostanou také nové díly seriálu Kameňák, které již znají uživatelé videoportálu Voyo, nyní se u něj pobaví i televizní diváci.

Letní sobotní i nedělní večery budou filmové, v sobotu nahlédnou diváci do světa Marvel, čímž hlavní stanice naváže na jarní vysílání Nova Cinema. V létě dojde například na Avengers: Age of Ultron nebo Captain America: Občanská válka či premiérové Avengers: Infinity War, Ant-Man a Wasp a Avengers: Endgame.

„Chceme, aby se lidé v létě dobře bavili a užívali si prázdniny se svými oblíbenými hrdiny. Proto jsme se rozhodli nasadit jak reprízy našich kultovních seriálů, tak představit i premiéry. Jsme rádi, že můžeme uvést na obrazovky seriál Co ste hasiči a nabídnout divákům nové zážitky se skvělými herci,“ říká Silvia Majeská, ředitelka programu TV Nova, „a komu to nebude stačit, najde zásobu komediálních seriálů nebo letních filmů na Voyo.“

Čas mezi Odpoledními televizními novinami a večerní zpravodajskou relací Televizní noviny bude vyplněn soutěžním pořadem Co na to Češi, místo seriálu Ulice, který se jako vždy vrátí po prázdninách, budou následovat dva díly seriálu Hospoda.


PR Press TV Nova, 17. 6. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.06.2021 • Poslední díl seriálu Sestřičky: Romantika i katastrofický scénář!
18.06.2021 • Leto na Markíze: Nové časti Susedov, premiérové seriály, aj oslava 25. narodenín s kultovými klasikami
17.06.2021 • TV Prima uvede ke svým 28. narozeninám premiéru pohádky Zakleté pírko
17.06.2021 • Léto na Nově se zbrusu novým seriálem Co ste hasiči!
16.06.2021 • RTVS bude v stredu sledovať stretnutie prezidenta USA Joea Bidena a prezidenta federácie Vladimira Putina vo Švajčiarsku
15.06.2021 • Nová řada oblíbené soutěže má napečeno a míří do střižny

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist