Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 21:26:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Léto plné skvělého boxu na Sport1 a Sport2

  Autor: PR.Konektor/AMC , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 08.07.2021


Špičkový box patří na televizní obrazovky, ten nejlepší pak na stanice Sport1 a Sport2. Během letních měsíců se mohou diváci těšit na přímé přenosy ze čtyř elitních galavečerů, které se uskuteční po celém světě. V akci se objeví nejvýraznější hvězdy, legendy i draví mladíci prahnoucí po úspěchu. Máme se opravdu na co těšit.


Do akce se vrhneme již 17. července. Jermell Charlo sice v prosinci 2018 senzačně prohrál s Tonym Harrisonem, od té doby ale září. Aktuálně má v držení pásy WBC, WBA i IBF v lehké střední váze. Pokud si poradí na otevřeném stadionu AT&T Center v texaském San Antoniu také s neporaženým Argentincem Brianem Carlosem Castanem, držitelem titulu WBO, stane se králem své váhové kategorie. „Čeká nás velmi vyrovnaná bitva. Oba soupeři mají šanci jako první v historii získat pásy všech čtyř federací a sjednotit tak váhu, ve které byl mistrem světa také Čech Lukáš Konečný,“ dodává Antonín Vavrda, boxerský expert stanic Sport a Sport2.

14. srpna se mohou fanoušci tvrdého sportu těšit na další zajímavý souboj tentokrát o tituly WBA a WBO. Sebevědomý a výstřední Filipínec John Riel Casimero vs. hvězdný Kubánec Guillermo Rigondeaux. Opět lze jen těžko určit favorita. Největší lahůdka nás ovšem čeká 21. srpna. Je jen málo boxerů, kteří si mohou dovolit oznámit jako první příští duel a až pak je následují televize, promotéři a soupeř. Jeden bijec, který byl mistrem světa ve čtyřech dekádách, mezi podobné osobnosti patří. Zvláště, když střet s neporaženou hvězdou velterové váhy a šampionem WBC a IBF může být posledním v jeho dlouhé kariéře. Zápas mezi Mannym Pacquiaem a Errolem Spencem Jr. bude opravdovým zážitkem pro fanoušky. „Je jedno, jestli Manny prohraje nebo vyhraje. Možná uvidíme legendu v ringu naposledy a žádný fanoušek boxu si to nemůže nechat ujít,“ říká Antonín Vavrda.

Horké léto s boxem na stanicích Sport1 a Sport2 uzavřeme 28. srpna. Málokdo má ve 24 letech takovou bilanci jako David Benavidez. Málokdo je v jeho věku dvojnásobným mistrem světa. A pokud si poradí s tvrdým Venezuelanem Josem Uzcateguim, stane se skrze federaci WBC povinným vyzývatelem krále napříč vahami, Canela Alvareze. „Pro mnohé je právě Benavidez jedním ze tří mužů na planetě, kteří mohou fenomenálního Mexičana zdolat,“ uzavírá Antonín Vavrda


17.7. JERMELL CHARLO (34-1, 18 KO) vs. BRIAN CARLOS CASTANO (17-0-1, 12 KO)
14.8. JOHN RIEL CASIMERO (30-4, 21 KO) vs. GUILLERMO RIGONDEAUX (20-1, 13 KO)
21.8. MANNY PACQUIAO (62-7-2, 39 KO) vs. ERROL SPENCE JR. (27-0, 21 KO)
28.8. DAVID BENAVIDEZ (24-0, 21 KO) vs. JOSE UZCATEGUI (31-4, 26 KO)


O AMC Networks International - Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se zaměřují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný na celé řadě platforem, včetně HD služeb, a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také tak populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com.


Martina Hrašová, Account Manager, PR.Konektor, 7. 7. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.07.2021 • Dobrodružná výprava začíná na Prima ZOOM
09.07.2021 • Dva týdny, čtyři úmrtí: Série útoků v New Jersey učinila před více než sto lety z mořského predátora ikonu teroru
08.07.2021 • Skylink, člen CANAL+ Group zakoupil exkluzivní práva na vysílání Premier League pro Českou a Slovenskou republiku na 3 sezóny
05.07.2021 • Velkolepá podívaná na Prima ZOOM ve 27. týdnu
02.07.2021 • Víkend na Eurosportu: Tour de France a Wimbledon
02.07.2021 • Dokumentární seriál Charlieho včelí farma od 4. 7. na Viasat Nature

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist