Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 22:27:50   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Televize Prima zařadí do programu premiérový zábavný pořad Inkognito

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 19.08.2021


Na světě existuje více než padesát tisíc profesí! A diváci televize Prima teď budou mít šanci poznat některé z nich zblízka. V premiérovém zábavném pořadu Inkognito, jehož princip je prověřen desítkami let a miliony diváků po celém světě, budou známé osobnosti hádat nejrůznější povolání ze všech koutů České republiky. O skvělou zábavu se postarají hádající Ondřej Gregor Brzobohatý, Petra Nesvačilová, Miloš Pokorný, Jakub Prachař a moderátor Libor Bouček. Inkognito startuje na Primě ve čtvrtek 2. září ve 21.35 hod., po seriálu Slunečná.


V každé epizodě premiérového pořadu Inkognito přijdou do studia zástupci třech různých profesí, kterých se bude čtveřice panelistů ptát na nejrůznější otázky s možnou odpovědí ano nebo ne. Cílem je zjistit dané povolání. V případě, že padne dvanáctkrát odpověď ne, hádající prohrávají a profese je odhalena moderátorem pořadu. Diváci se můžou sami rozhodnout, zda budou hádat, nebo si profesi přečtou v liště na televizní obrazovce, která se objeví vždy na krátkou chvíli po upozornění moderátorem. Nedílnou součástí každé epizody bude také návštěva VIP hosta. V tomto případě si panelisté nasadí na oči masky a hádají stejným principem jako povolání.

„Inkognito je čistokrevná zábava. Princip pořadu je velmi jednoduchý a ve světě se vysílá už od padesátých let. Je to ideální program na večer, když člověk přijde z práce a už chce mít jen pohodu. Diváci se pobaví, poznají tradiční i netradiční povolání a máme připravených i několik překvapení v podobě hudebních vystoupení,“ říká programový ředitel skupiny Prima Roman Mrázek.

Čtveřici stálých panelistů, kteří potrápí své mozkové závity při hádání, tvoří multitalent Ondřej Gregor Brzobohatý, herečka a režisérka Petra Nesvačilová, moderátor Miloš Pokorný a herec Jakub Prachař. „Chtěl jsem tímto pořadem také rozšířit poetiku oblíbeného Máme rádi Česko. A protože s Kubou Prachařem se mi pracuje skvostně a myslím, že ho diváci mají rádi, byl pro mě do panelu hádajících jasná volba. Ondra je můj generační souputník, talentovaný, chytrý a soutěživý. Ženský element v podobě Petry je ideální, protože coby režisérka a dokumentaristka má lidi navnímané a její pohled na profese je vždycky lehce alternativní. A nejzkušenější Miloš nás pěkně srovná do latě,“ vysvětluje výběr hádajících moderátor a kreativní producent pořadu Libor Bouček.

„Libor nemá špatné nápady, a když jsem slyšel, že v pořadu budou i Jakub, Miloš a Petra, tak jsem nad nabídkou vůbec neváhal. Chemie mezi námi fungovala, už když jsme se sešli úplně poprvé a nad pořadem jsme debatovali. Hned jsme se vzájemně doplňovali, dělali si legraci. Myslím, že to funguje moc hezky, a věřím, že se diváci budou bavit s námi,“ říká Ondřej Gregor Brzobohatý.
„Z natáčení jsem nadšená. Kluci jsou nejzábavnější lidi, které znám. Hezky se o mě starají, ale zároveň musím říct, že si ze mne velice rádi dělají legraci, hlavně když natáčíme. Ale zvykla jsem si a tato role mě dost baví. Využíváme všechny možné varianty a způsoby humoru,“ říká Petra Nesvačilová.

„Parta, která se tady sešla, se nikdy neměla sejít... Dělám si legraci. Je to prvotřídní parta panelistů s dobrým moderátorem. Hádání nám jde jak kdy. Kdo má v tu chvíli dobrou kondici, tak to hrne – a zbytek dohrává. Často se upínáme na věci, které nejsou podstatné, a unikají nám ty, kterých bychom se měli držet víc. Občas se povede, že si člověk na první dobrou řekne, že je to krupiér – a vyjde to. Nebo jsme taky úplně vedle,“ říká Miloš Pokorný.

„Ondra do toho šlape, já se ho snažím jistit zezadu, Petra podle mě ještě neví, v jakém pořadu se ocitla, a Miloš coby služebně nejstarší se na nás se všemi svými zkušenostmi dívá dost opovržlivě,“ říká s humorem a sarkasmem v hlase Jakub Prachař.

Televize Prima zařadí osm dílů pořadu Inkognito na čtvrteční večery po seriálu Slunečná. První díl odvysílá 2. září ve 21.35 hod.


Martin Šnýdr, PR Manager, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 19. 8. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.08.2021 • Markíza oslávi svoje 25. narodeniny výnimočným dokumentom Televízne noviny 25
18.08.2021 • Všechnopárty se vrací premiérovými díly. Karel Šíp po roce v Divadle Semafor přivítá publikum
18.08.2021 • Lukáš Vaculík jako školský ombudsman. Ochránce řeší případy, které se staly. A stanou znovu
17.08.2021 • Televize Prima natáčí nový krimiseriál Duch
11.08.2021 • Po stopách duchů XIII startuje v pátek 13.
10.08.2021 • Dvojka na zabití přichází s ochutnávkou

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist