Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 11:08:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 10. 11. 2021

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 07.11.2021



Herečka Jitka Sedláčková a restauratér Pavel Töpfer, kteří tvoří pár, spisovatelka Pavla Horáková a mistr westernových disciplín Jindřich Zobl se představí v Show Jana Krause. Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 10. listopadu ve 21.35 hod. na Primě.


Jitka Sedláčková a Pavel Töpfer – sice se znají už dlouho, ale na to, že spolu chtějí sdílet soukromí, přišli až mnohem později. Herečka Jitka Sedláčková se s restauratérem Pavlem Töpferem pravidelně potkávala na trzích, až ji on jednou svérázně oslovil: „Pojď, něco ti do šesti korun koupím – a zval jsem ji na kafe, ale ona nechtěla s tím, že jsem prý na holky. Říkám jí: ,Dávno ne, to už je promlčené, teď jsem sám a vdovec!’ A bylo to.“ Jitka přehodnotila svůj názor a k jejich netradičnímu seznamování dnes dodává: „Postupně jsme se poznávali v různých situacích, a jak šel čas, tak si mě získal jistou noblesou, galantností – novodobý Oldřich Nový. Pečuje o mě. Na to jsem nebyla zvyklá, žila jsem dlouho svobodný život solitéra, a teď se učím tento model.“ Učí se oba v poklusu, protože mají spoustu práce. Jitka má před sebou filmovou premiéru Vánočního příběhu, hraje jednu z hlavních rolí v seriálu Polda a v Divadle Bez zábradlí aktuálně účinkuje v muzikálu Kabaret.


Pavla Horáková – její prozaický debut pro dospělé Teorie podivnosti se stal čtenářským hitem, dočkal se nadšených kritik, ceny Magnesia Litera za knihu roku 2018 a vítězství v několika výročních anketách. V té souvislosti jeho autorka přiznává, že druhou knihou, právě vyšlé Srdce Evropy, tak psala pod velkým tlakem očekávání. Kromě psaní Pavla překládá z angličtiny, donedávna byla redaktorkou zahraničního vysílání Českého rozhlasu, nyní působí na stanici Vltava a skvěle umí i srbsky, protože v bývalé Jugoslávii studovala gymnázium. Její otec totiž působil jako zástupce Československých aerolinií v Bělehradu. „Vzpomínám na to jako na dobu, kdy se odehrávaly dějinné změny a já byla téměř u toho. Bělehradu se válka nedotkla, a když byl v roce 1999 bombardován, už jsme byli dávno pryč. Naučila jsem se srbsky, oblíbila si jazyk i literaturu a taky jsem pochopila, že asi nebudu chtít trvale žít jinde než v Praze,“ říká Pavla.


Jindřich Zobl – američtí kovbojové jsou na své umění práskat bičem patřičně hrdí. O to víc museli být překvapeni, když jednou na jejich mistrovství světa přijel Jindřich Zobl z Česka a předvedl jim, jak s těmito proprietami umí naložit on. Mnohonásobný mistr ČR se stal mistrem světa v práskání dvěma biči a celý svět porazil také ve westernovém žonglování dvěma revolvery. O country a kovbojskou tematiku se Jindřich s uměleckým jménem Zorro zajímá odmalička – a kromě účinkování ve vlastních westernových show vyrábí okrasné předměty i funkční nástroje z kůže. Jak jinak než westernového charakteru. I když na své si u Jindřicha mohou přijít i fanoušci sado-maso. „Specializuji se na pletení bičů a výrobu revolverových holsterů. V nabídce mám však i opasky, bičíky, pletené otěže, vodítka a další sado-maso předměty,“ říká kovboj z Třeboně.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 10. listopadu ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.

Kraus je COOL – reprízy oblíbené show můžete sledovat také každé úterý ve 21.25 na Prima COOL.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 5. 11. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.11.2021 • Český slavík 21 odhaluje 12 nej interpretů z každé kategorie a 3 nominované na Objev roku
08.11.2021 • RTVS uvedie k 100. výročiu úmrtia Pavla Országha Hviezdoslava bohatý rozhlasový i televízny program
08.11.2021 • Tahle doba není pro nás - dokument o písničkáři Janu Nedvědovi
06.11.2021 • 31. ročník Adventních koncertů České televize
05.11.2021 • Skupina Markíza v októbri 2021 výrazne porazila konkurenciu celodenne aj v prime-time
05.11.2021 • Media Club posiluje pozici mezi rádii. Má share 41 % a týdně zasáhne 2/3 posluchačů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist