Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 03:11:38   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Telly spouští vánoční kampaň, rozdává hry a na čtvrt roku výrazně zlevní svůj největší balíček

  Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 16.11.2021



Televize Telly v polovině listopadu spouští vánoční kampaň, která bude trvat až do konce letošního roku. Součástí kampaně, kterou opět připravila agentura Grizzlink, je i výrazné zlevnění Velkého balíčku o 200 procent. Hlavní motto nově kampaně zní „Pohodová rodinná zábava“.



Tarif Velký, který zahrnuje 120 televizních kanálů (73 v HD kvalitě) a běžně stojí 600 korun, je pro nové zákazníky po dobu prvních tří měsíců k dispozici za pouhých 200 korun. Navíc každý zákazník dostane coby vánoční dárek deskovou hru (k vyzvednutí na shop.telly.cz jen za cenu dopravy). Více informací o kampani naleznete na stránce: telly.cz/akcni-nabidka.

„Předvánoční období je časem, kdy jsou rodiny nejvíce spolu a zároveň kdy televize vysílají ten nejlepší obsah. Dlouhodobě se snažíme, aby si zákazníci plnohodnotně užili čas strávený s Telly službami a nešlo jen o pouhou konzumaci televizního obsahu. Naše kampaň je proto zaměřená na celkovou domácí pohodu a její součástí je i desková hra, kterou si rodiny užijí společně,“ říká Jan Schöppel, marketingový ředitel televize Telly.

Speciální deskovou hru, nazvanou Dobře naladěná deskovka, vyvinula Telly společně se společností MIDU games. Vědomostně-dovednostní hra je určena pro 2–6 hráčů a její součástí je rovněž dětská varianta pro nejmenší hráče. Cílem je za pomocí tří slov hádat názvy filmů, seriálů nebo se blýsknout svými sportovními či všeobecnými znalostmi z dokumentárních televizních pořadů.

Samotnou mediální kampaň, o jejíž vizuální podobu se postarala agentura Grizzlink, spouští Telly v pondělí 15. listopadu a trvat bude do konce roku. Poběží na online kanálech a na sociálních sítích Facebook a Instagram.

Televize Telly nabízí celkem tři balíčky: Malý (obsahuje 63 kanálů, z toho 35 v HD kvalitě), Střední (102 kanálů, 60 v HD) a Velký (120 kanálů, z toho 73 v HD kvalitě). Dlouhodobě se nejvíce prodává balíček Střední (běžná cena 400 korun měsíčně), který nově obsahuje i kanály Nova Sport 3 a 4. Zákazníci tak mohou s tímto balíčkem nově sledovat Ligu mistrů UEFA nebo nejpopulárnější evropské fotbalové ligy.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly
Martin Žemlička, Beaufort, 15. 11. 2021







  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
09.08.2021 • Najviac divákov využíva retransmisiu TV programov cez satelit
26.07.2021 • ČASO podala žalobu u Soudního dvora EU proti rozhodnutí EK ve prospěch českých operátorů zemského televizního vysílání
04.06.2021 • Film Europe do Česka přiveze pět filmů z filmového festivalu v Cannes
03.05.2021 • National Geographic HD a CANAL+ Domo v květnu pro všechny
17.04.2021 • Festival Neznámá země, 17.–30. dubna 2021 ve Zlíně
08.04.2021 • Telly představuje výhody členství v novém věrnostním klubu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist