Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 05:12:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 26. 1. 2022

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 22.01.2022



Zpěvák Marek Ztracený, modelka Aneta Vignerová a záchranář Marek Dvořák se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 26. ledna ve 21.35 hod. na Primě.


Marek Ztracený – přesto, že z pohledu živé kultury panuje „doba temna“, má za sebou zpěvák Marek Ztracený velmi úspěšný rok. Jako jednomu z mála se podařilo loni na podzim absolvovat vyprodané turné a rok 2021 ukončil nejen jako Český, ale i absolutní slavík. To znamená, že napříč kategoriemi obdržel ze všech interpretů nejvíc hlasů. Do třetice pak obdržel Slavíka za nejoblíbenější píseň. „Jsem veliký snílek, ale že bych přebíral Zlatého slavíka, to mě ani nenapadlo, také proto, že se mi Karel Gott jevil jako nesmrtelný. Jinak jsem měl velké sny a ambice už odmala. Možná ty mé sny zněly na začátku až trošku legračně a namyšleně, ale já v životě jen potřebuju mít cíl, který mě žene dopředu,“ okomentoval své vítězství. Marek však zároveň nezastírá, že v jednu chvíli už údajně stačilo málo, aby se jeho úspěšná kariéra zbortila jak domeček karet. „Zbytečně moc jsem pil a utratil nesmyslné množství peněz za ještě nesmyslnější věci. Taky jsem vážil sto čtyři kilogramů a místo toho, abych na sobě a na svém hlase pracoval, tak jsem se ničil a potom jenom chraptěl. To už bych dneska neudělal,“ hodnotí sám sebe kriticky zpěvák.


Aneta Vignerová„Možná mě média, především ta bulvární, občas vykreslovala jako divošku, ale ani dřív to úplně tak nebylo. K životu modelky tak trošku patří večírky a všemožné akce. Každopádně myslím, že užito mám, ale vždycky jsem se tak nějak těšila, až přijde ta rodina a budu se moct starat. Sama jsem ze tří dětí,“ vysvětluje bývalá Miss Aneta Vignerová, jak ji změnila role matky nyní dvouletého Jiřího, kterého má se scénáristou Petrem Kolečkem. Doma na mateřské ale veškerý čas netráví – ke své profesi se aspoň příležitostně vrátila celkem rychle po porodu. Na rozdíl od většiny královen krásy pracovala jako modelka již před titulem, který získala v roce 2009. „Byla jsem taková kontroverzní Miss. Komentáře na mou osobu nebyly vždy příjemné a hezké. Člověka se to dotkne. Ale bylo to velké pozdvižení a dodneška z toho vlastně čerpám. Byla jsem jiná, byla jsem spíš modelka, a ne vyloženě kráska s modrýma očima a kudrnatými vlasy. Také mám hluboký hlas,“ vzpomíná Aneta.


Marek Dvořák – jako kluk chtěl být policistou, v pubertě se však rozhodl, že se stane lékařem a bude zachraňovat životy. Marek Dvořák pracuje u pozemní i letecké záchranné služby v Hradci Králové a je několikanásobným vítězem soutěže záchranných služeb. A dnes patří i k nejsledovanějším lékařům na českém Instagramu, kde jeho často dojemné příběhy spojené s lékařskou prací sleduje víc než 90 tisíc lidí. „Přijde mi, že je to nejkrásnější obor, jaký můžu dělat. Je rychlý, dynamický a mladý. Když se řekne doktor, okamžitě si představím lékaře, který je schopný se o vás postarat od narození až po stáří. Navíc jsem trošku netrpělivý a hyperaktivní a rád vidím velmi rychle výsledek svého snažení, takže urgentní medicína je přesně pro mě,“ mluví o profesi lékaře záchranáře Marek.


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 26. ledna ve 21.35 hod. na Primě. Kraus je COOL – reprízy oblíbené show můžete sledovat také každé úterý ve 21.25 hod. na Prima COOL.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, FTV Prima, 21. 1. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.01.2022 • RTVS vládne víkendovej sledovanosti
23.01.2022 • Peking v podmínkách nevýhradního vysílatele: Česká televize odvysílá ze zimní olympiády 240 premiérových hodin
20.01.2022 • Startuje premiérová řada seriálu Simpsonovi! Homer čelí největší tragédii svého života
20.01.2022 • Rok 2021 byl pro Primu rekordní, Media Club opět zvítězil v podílu sledovanosti
19.01.2022 • Ešte úspešnejšia Druhá šanca ako zatiaľ najsledovanejší program tohto roka
19.01.2022 • Rádio Devín odvysiela príbeh Mariána Vargu v novom cykle relácií

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist