Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 20:52:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Šest nových televizních stanic v platformě Kabelio z družice Hot Bird 13C

  Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 13.02.2022


V pondělí 14. 2. 2022, na svatého Valentýna, nabídne švýcarská satelitní platforma Kabelio svým klientům šest dalších televizních programů: SUPER RTL, ORF SPORT+, BBC Three/CBBC, Rouge TV a auftanken.TV. Klienti s bydlištěm na území Švýcarska tak budou mít přístup k 56 programům ze satelitu Hot Bird 13C.


„Velmi nás těší, že nabídku Kabelio můžeme obohatit o další atraktivní stanice a to bez dodatečných nákladů pro naše zákazníky“, řekl pan Damir Krilcic, generální ředitel společnosti Kabelio, k rozšíření programové nabídky Kabelio.


Pro příjem stanic Kabelio divák potřebuje satelitní komplet s parabolickou anténou nasměrovanou na družici Hot Bird 13C na orbitální pozici 13° východně. Během spuštění nových stanic několik programů přejde na novou pozici: transponder: č. 129, frekvence: 11,096 GHz, horizontální polarizace, Symbol Rate: 30000 kSymb/s, FEC: 3/4, stanice ARD/Das Erste a získá pozici kanálu Blue Zoom.

Program Blue Zoom pak bude možné přijímat na transponderu: č. 17, kmitočet: 11,526 GHz, horizontální polarizace, Symbol Rate: 29700 kSymb/s, FEC: 2/3. Na stejném transponderu vysílá i ORF SPORT+, BBC Three/CBBC, Rouge.tv, auftanken.TV.

Stanice ZDF si následně vymění pozici s kanálem SWISS1.

Program Super RTL dostane pozici stanice Canale 5.

S nynějšími padesáti šesti stanicemi, zahrnující všechny programy švýcarské veřejnoprávní společnosti SRG, oblíbené stanice v němčině, např. 3+, TV24, ProSieben, RTL, ORF1, ORF 2, ARD, ZDF, SWISS1, švýcarské regionální stanice jako jsou TeleZüri (televize pro aglomeraci Curychu), TV Südostschweiz (televize pro jihovýchodní Švýcarsko), Tele Bärn aj., zajímavé mezinárodní kanály, nabízí satelitní platforma Kabelio pestrou nabídku programů, které byly dosud dostupné jen v kabelové televizi.

Klienti platformy Kabelio mohou také přijímat italské veřejnoprávní programy RAI ve vysokém rozlišení, které od začátku roku vysílají nekódovaně na satelitu Hot Bird na orbitální pozici 13° východně.


Kabelio a. s. se sídlem v obci Freienbach, Pfäffikon v kantonu Schwyz, distribuuje produkt Kabelio pro diváky s bydlištěm na území Švýcarska. Přístup k programům je realizován pomocí modulu Kabelio CI+, který lze zakoupit v internetových obchodech a ve specializovaných prodejnách. Doporučená maloobchodní cena modulu Kabelio je 59 švýcarských franků, včetně tříměsíční bezplatné fáze. Po uplynutí bezplatné fáze si klienti mohou vybrat ze tří možností prodloužení: tři měsíce za 49 švýcarských franků, šest měsíců za 79 švýcarských franků nebo dvanáct měsíců za 149 švýcarských franků. Smluvní závazek nebo předplatné pro nabídku Kabelio nejsou nutné. Internet: www.kabelio.ch,


S využitím zdroje: Infosat.de, 11. 2. 2022, volně upraveno a doplněno


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.01.2022 • Eurosport 4K bude vysílat ZOH v UHD na družici Astra 1L
24.01.2022 • AMCNI a T-Mobile TV Czech Republic, Slovak Telekom a Digi Slovakia oznamují dlouhodobé komplexní obnovení distribuční smlouvy
18.01.2022 • Sachsen Eins testuje na družici Astra 1L
10.01.2022 • Skylink: Viasat Explore, Mezzo HD a CANAL+ Domo v lednu pro všechny
06.01.2022 • Nové stanice Nova Sport 3 SK a Nova Sport 4 SK prinášajú to najlepšie z európskeho futbalu a reklamu iba pre Slovensko
05.01.2022 • Změna vlastnictví společnosti DIGI je dokončena

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist