Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 20:02:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Únorová inspirace na TV Paprika

  Autor: PR.Konektor/Paprika , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 18.02.2022



Milovníci jídla, cizokrajných pokrmů, sladkého i slaného, zbystřete. TV Paprika uvádí tři zbrusu nové kulinářské pořady, v nichž se nešetří nápady, inspirací, tipy a triky. Chcete-li být v kuchyni v novém roce za hvězdu, nenechte si tuto únorovou gastro nadílku uniknout.


Shane Delia – Chuť orientu

Shane Delia si možná pamatujete jako šéfkuchaře, který se pro inspiraci neváhá vydat do cizokrajných dálek. V pořadu Shane Delia – Chuť orientu promýšlí tradiční pokrmy Blízkého východu, přičemž se nechává inspirovat nesčetnými kulturními vlivy. V této sérii bude oceňovaný šéfkuchař maltského původu připravovat vynikající speciality, a to spolu se svými hosty a přáteli přímo ve studiu. Shanova veselá a přátelská povaha, životní energie a vášeň pro orientální kuchařské umění, pronikají do skvělých receptů, na základě kterých, připravuje svoje jednoduchá, ale fantastická jídla.

Hledáte-li inspiraci z blízkovýchodní kuchyně, nenechte si ujít show Shane Delia – Chuť orientu, kterou můžete sledovat na TV Paprika už v sobotu 19. 2. v 17:50 hod.


Mary se nedá vyvést z míry

Mary Berg je miláčkem kanadské gastronomické říše a vítězkou kanadské verze soutěže MasterChef. Ve svém nové pořadu Mary se nedá vyvést z míry pomáhá různými tipy, triky a recepty řešit trable, které mohou vyvstat při každodenním vaření. Poradí, jak naložit se zbytky nahromaděnými ve vaší lednici anebo jak ozvláštnit na první pohled nudná, ale sympaticky rychlá jídla z kuřecího masa. Mary svými praktickými radami zvyšuje kulinární sebevědomí diváků, kteří si na základě jejích rad dovedou poradit s výzvami, jež nerozlučně patří ke každému kulinářskému dobrodružství.

Aby vás v kuchyni už nikdy nic nezaskočilo, sledujte na TV Paprika Mary se nedá vyvést z míry od pondělí 21. 2. v 19:55 hod.


Anna Olson peče při každé příležitosti

Proslulá pekařka, autorka několika kuchařek a televizní hvězda, Anna Olson, přichází s novou řadou pekařské show. Anna vyniká bezprostředním stylem a způsobem vysvětlování instrukcí, které jsou v jejím podání snadno pochopitelné. V novém pořadu Anna Olson peče zákusky při každé příležitosti předkládá tipy a lety ozkoušené triky, jak na úchvatné moučníky a je jedno zda se jedná o intimní charakter setkání jen ve dvou anebo oslavu pro celou rodinu, na kterou je potřeba zajistit dostatečné množství sladkostí pro všechny. Chybět nebudou ani svatební dorty či sladká překvapení k narozeninovým oslavám. Ať už se slaví cokoliv, Anna vždy ví, který dezert se k dané příležitosti nejlépe hodí.

Nenechte si ujít sladkou inspiraci na TV Paprika v pořadu Anna Olson peče při každé příležitosti v sobotu 26. 2. v 15:00 hod.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com


Martina Hrašová, Account Manager, PR.Konektor, 17. 2. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.02.2022 • Utkání Sparta - Partizan Bělehrad exkluzivně odvysílá Sport1
14.02.2022 • Sledovanost Beijingu 2022 na Eurosportu v prvním týdnu překonala celková čísla z Pchjongčchangu
11.02.2022 • Finále Super Bowl živě: předzápasové studio i český komentář
10.02.2022 • Formule E v Mexico City – jeden z vrcholů roku elektrického šampionátu
09.02.2022 • Mike Rowe se vrací do práce v nové sérii seriálu Špinavé práce na Discovery Channel
06.02.2022 • Tři týdny báječných dokumentů na Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist