Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 13:25:38   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 9. 3. 2022

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 05.03.2022



Herec Ivan Vyskočil, bývalý člen URN Martin Svozil a ukrajinský lékař Vyacheslav Grebenyuk se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 9. března ve 21.35 hod. na Primě.


Ivan Vyskočil – herec, je jedním z těch, kteří se do pomoci Ukrajině zapojili vlastními silami. Ivan spolu se svým synem a dalšími dobrovolníky vypravil autobus a odjel na ukrajinské hranice pro matky s dětmi prchající před válkou. „Mám řidičák na autobus. Mohl jsem být na Václaváku a plakat tam divadelní slzy. Myslím ale, že je lepší sednout si do autobusu a něco udělat, tak jsem přivezl mámy s dětmi. Přijeli jsme z Maďarska, jmenuje se to tam Záhumenky. Maminky s dětmi přicházely z ukrajinské strany. Cesta zpět probíhala v pořádku. Ale všichni jsou velmi unavení,“ popisuje herec, který se však za hrdinu nepovažuje. Těmi jsou podle něj ti, kteří se vydají do samotných bojů.


Martin Svozil – bývalý člen elitní skupiny URN. Jak je vlastně chráněn ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj? Na to se v SJK pokusí odpovědět bývalý člen URN Martin Svozil, který má kromě elitní vojenské kariéry a účasti na několika zahraničních misích profesní zkušenost právě i s osobní ochranou exponované osoby, i když „pouze“ ve světě showbyznysu. Byl totiž členem ochranky boxera Mika Tysona. „Tato práce mi pomohla vypořádat se s démony z mládí. Oblečete uniformu – a v tu chvíli jste někdo, dostanete nové vzdělání, výcvik a život se vám od základů změní. Nezáleží na původním motivu vstupu. V uniformě už cítíte takovou tu právní odpovědnost, a i když vás nadřízení prudí s nepříjemnými úkoly, stejně chcete lidem hlavně pomáhat,“ vzpomíná Martin, dnes lektor jógy.


Vyacheslav Grebenyuk – lékař z Ukrajiny působící na Klinice infekčních, parazitárních a tropických nemocí Fakultní nemocnice Bulovka. „Do pomoci Ukrajině jsem zapojen neustále. Pomáhám koordinovat projekty na lékařské fakultě – darování krve pro Ukrajinu nebo sbírku na nákup zdravotnického materiálu spolu s Českým červeným křížem. Dále se jako lékaři snažíme poskytovat veškerou podporu a pomoc našim ukrajinským medikům. Další věc, kterou hodně řeším, je doprava léků a zdravotnického materiálu na Ukrajinu,“ říká mladý lékař z Fakultní nemocnice Bulovka, který pochází z doněcké oblasti na východě Ukrajiny a v Praze žije od roku 2013. „Vnímám to jako něco, co se v moderním světě nemohlo stát, a přesto se to stalo. Stále to nedokážu pochopit a nechce se mi tomu věřit. Je to krutý zločin ruského státu proti ukrajinskému národu i hodnotám svobody a demokracie v celé Evropě,“ dodává se smutkem.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 9. března ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.

Kraus je COOL – reprízy oblíbené show můžete sledovat také každé úterý ve 21.25 hod. na Prima COOL.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, FTV Prima, 4. 3. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.03.2022 • Minisérie Podezření míří z Berlinale na obrazovky ČT
07.03.2022 • Víťazný štart Let's Dance
06.03.2022 • Prima ZOOM ví, jaká bude budoucnost
04.03.2022 • ČT v neděli odvysílá nový film Viktora Polesného Dům na samotě
04.03.2022 • Televize Prima natáčí druhou řadu seriálu Černé vdovy
02.03.2022 • Poldark musí bojovat dál

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist