Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 06:17:44   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 13. 4. 2022

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 09.04.2022



Herečka Jitka Ježková, zpěvák Pavel Callta a youtuber Steve Watts se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 13. dubna ve 21.35 hod. na Primě.


Jitka Ježková – Kate Winslet, Salma Hayek, Renée Zellweger, v českém znění Jitka Ježková. Herečka, jejíž hlas si vybaví fanoušci hollywoodských trháků. Podle obličeje ji zase poznají ti, kdo milují Báječná léta pod psa, kde hrála Jarušku. Herectví ovšem nikdy nebylo Jitčinou absolutní prioritou. Role přicházely za ní, ne ona za nimi, a když jich zrovna nebyla přehršel, studovala na filozofické fakultě teorii kultury. Tím získala profesní svobodu. „Třeba o stálé angažmá v divadle jsem neusilovala. Ale také mi ho vlastně ani nikdy nikdo nenabídl. Nevím, jak bych reagovala, kdyby taková nabídka přišla. Nedošlo k ní, tak jsem to nemusela řešit. Jsem ráda, že v divadle dělám jen projekty, které dělat chci. Užívám si luxusu, že všechno, co hraji a s kým hraji, je jen moje volba,“ říká. Dabing, jemuž se Jitka dnes věnuje už zcela výjimečně, vyměnila za namlouvání audioknih a návrat na televizní obrazovky – do jedné z hlavních rolí šestnáctidílného seriálu. Ovšem i nadále žije s manželem a dospívající dcerou raději mimo světla reflektorů, a když se jí novinářka v rámci rozhovoru zeptá, zda je křehká, s klidným úsměvem jí opáčí, proč by na to odpovídala, když dotyčná není její terapeutka.


Pavel Callta – patří mezi to málo českých zpěváků, jejichž písně dosahují milionových stažení a videoklipy milionových zhlédnutí. Nedávno, přesně v den svých třiatřicátých narozenin, vydal svoje čtvrté album, inspirované francouzskou metropolí. „Pracovala tam moje slečna, která se věnuje modelingu, takže jsem za ní často jezdil. Našel jsem si tam producenta a nahrával nové skladby. Paříž je totiž město, které mě hodně dostalo a inspirovalo. Koupil jsem si tam i malou kytaru, abych mohl skládat nové věci,“ říká. Ovšem uběhlo jen pár měsíců a najednou se zpěvák vydal opačným směrem – na ukrajinské hranice, kam vezl jednu z prvních várek humanitární pomoci trpícím Ukrajincům. A i když s tím on ani jeho přátelé nepočítali, nevraceli se rovnou do Prahy. „Chvíli jsme čekali na hranicích, jestli nebude naše pomoc potřeba přímo tam. A potom se mě někdo zeptal, jestli bychom mohli dopravit skupinku lidí do Berlína. A tak jsme vyrazili tam,“ vypráví Pavel.


Steve Watts – nejznámější český youtuber, který nemluví česky, autor unikátní metody výuky angličtiny. Pochází z Anglie, žije v Liberci a píše se o něm až v New Yorku. Steve Watts je totiž autorem videí Steve and Maggie, která na YouTube sledují miliony dětí i dospělých. Paradoxní je, že až polovinu zhlédnutí anglické verze seriálu tvoří přístupy z anglicky přirozeně mluvícího prostředí – prostřednictvím seriálu si osvojují základní slovní zásobu i děti, jejichž mateřským jazykem je angličtina. „Osud mě zavál z Velké Británie do Japonska, kde jsem začal učit děti angličtinu. Vytvořil jsem metodiku, která je založena na tom, že se cizí jazyk učí stejně přirozeně jako jazyk mateřský. Napodobováním, opakováním, prostřednictvím prožitku se zapojením více smyslů a emoční paměti,“ vysvětluje Steve. Po návratu z Japonska už zůstal v pevninské Evropě. Zlákala ho Praha a posléze menší české město na úpatí hor – Liberec. Právě tady od roku 2005 rozvíjí svou zcela unikátní metodiku Wow!English, o níž dnes již ví bez nadsázky celý svět.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 13. dubna ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.

Kraus je COOL – reprízy oblíbené show můžete sledovat také každé úterý ve 21.25 hod. na Prima COOL.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, FTV Prima, 8. 4. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.04.2022 • Prima COOL posouvá vysílání premiérových Simpsonů kvůli hlasové indispozici Martina Dejdara
11.04.2022 • Prima uvede 17. dubna v televizní premiéře film Gump – pes, který naučil lidi žít
07.04.2022 • RTVS pripravila pre divákov aj poslucháčov počas veľkonočných sviatkov pestrú ponuku programov
06.04.2022 • SOSR uvedie v rámci mimoriadneho koncertu mimoriadne dielo Antonína Dvořáka
02.04.2022 • Show Jana Krause – 6. 4. 2022
31.03.2022 • Hit BBC na Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist