Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 08:22:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

4 vraždy nestačí! Prima KRIMI vstupuje do pátého roku vysílání

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 20.04.2022


Na Velikonoční pondělí 2. dubna 2018 začala vysílat Prima KRIMI, která tak letos slaví své čtvrté narozeniny. Kanál, který ve svém čtvrtém roce dosáhl rekordního share 3,03 % v CS 15+, divákům přinese v průběhu dubna hned dva vražedné dárky. Těšit se mohou na premiérovou 22. sérii oblíbených Vražd v Midsomeru i novou řadu seriálu Zločiny z vřesovišť. S nadílkou pak bude pokračovat i v květnu.


„Prima KRIMI se u českých diváků těší velké oblibě – za posledních dvanáct měsíců dosáhla celodenní share 3,03 % v CS 15+,* z toho v letošním březnu ve stejné cílové skupině v celodni share 3,32 %. Pro diváky máme k letošním narozeninám připravenou další řadu Vražd v Midsomeru, které jsou stabilně vysoko v žebříčku sledovanosti na tomto kanále. Jen je až s podivem, že v tomto hrabství i po čtvrtstoletí vysílání seriálu stále někdo žije,“ říká Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima.

Nejsledovanějším pořadem za poslední rok byl díl nestárnoucího seriálu Columbo, který si v neděli 2. 1. 2022 nenechalo ujít 236 000 diváků v CS 15+ (share 8,01 %). Diváky dále oslovily především filmové série vysílané ve víkendovém prime time. Kralují mezi nimi zejména Zločiny z vřesovišť, které se v TOP 10 za poslední rok umístily celkem čtyřikrát. Jejich nejsledovanější epizodu s podtitulem Staré rány si nenechalo ujít v neděli 12. prosince 2021 181 000 diváků v CS 15+ (share 4,64 %).

Diváky tak jistě potěší, že se k narozeninám kanálu dočkají nových epizod této oblíbené série. V premiérových dílech napínavého britského krimiseriálu Zločiny z vřesovišť se vrátí osobitá policejní vyšetřovatelka Vera a její spolehlivý tým. Společně se od 24. dubna pustí každou neděli ve 20.15 do vyšetřování dalších komplikovaných, tragických a nervy drásajících případů vraždy. Na čtyři případy ze série desáté pak v květnu naváže dalších šest epizod řady jedenácté, a diváky tak bude komisařka v pomačkaném klobouku a baloňáku bavit až do konce června.

Ještě dříve, už 22. dubna, se diváci dočkají i premiérových dílů výše zmíněných Vražd v Midsomeru. Mytické vraždy, které může mít na svědomí vlkodlak. Série násilných úmrtí pacientů s transplantovaným srdcem. Adrenalinový víkend, který se zvrhne ve skutečnou vraždu. Mrtvoly jako strašáci na poli… To vše čeká diváky v šesti dílech 22. řady v idylickém a prosluněném prostředí anglického Midsomeru. S bizarními, kuriózními a až tragikomickými zločiny si bude muset poradit inspektor Barnaby každý všední den v 18.15.

V květnu nabídne Prima KRIMI divákům ještě jednu velkou novinku. Seriálový hit Equalizer s Queen Latifah uvede pouhý rok po jeho zahraniční premiéře, a to od 8. května každou sobotu a neděli ve 22.00. Veleúspěšný americký seriál navazuje na stejnojmenný seriál z 80. let a filmovou sérii s Denzelem Washingtonem z let 90. Bývalá agentka CIA (Queen Latifah) si po odchodu do výslužby musí poradit v běžném životě, začít vychovávat dospívající dceru, a hlavně najít nový smysl svého života. Ten brzy objeví v pomoci lidem, kteří se jí jinde nedovolají, a stane se z ní místní samozvaná mstitelka.

(Zdroj: ATO – Nielsen Admosphere, živě + TS0-3 TV, ke dni 5. 4. 2022)

* Počítáno od 1. 4. 2021 do 31. 3. 2022



Hana Růžičková, Marketingový a PR konzultant, FTV Prima, 19. 4. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.04.2022 • Aj počas Veľkej noci zaujala RTVS divákov najmä zábavou a športom
19.04.2022 • Tajemství Pevnosti Boyard na Prima ZOOM
14.04.2022 • Velikonoce v České televizi přinesou tradice, pohádky i čokoládové kuře
13.04.2022 • Adopce, exekuce i výrazné osobnosti: ČT připravuje dokumenty o důležitých společenských tématech, Járu Cimrmanovi i PSH
12.04.2022 • ČT veze novinky z Cannes: premiérové seriály, oscarové velkofilmy i pokračování Trainspottingu
12.04.2022 • Prima COOL posouvá vysílání premiérových Simpsonů kvůli hlasové indispozici Martina Dejdara

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist