Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 23:33:46   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Nová slovenská šou LEGO® MASTERS štartuje na TV Markíza už túto nedeľu

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 02.06.2022



Z LEGO stavebníc sa naši súťažiaci nezložia! Vo výnimočnej televíznej novinke zabojujú dvojčlenné tímy o titul najlepšieho amatérskeho staviteľa kociek LEGO v Česku a na Slovensku a o rozprávkovú finančnú odmenu v hodnote 20-tisíc eur.


Už túto nedeľu 5. júna 2022 o 20:30 hod. odštartuje na obrazovkách televízie Markíza veľkolepá rodinná šou LEGO MASTERS, v ktorej sa predstaví šesť dvojíc tých najlepších LEGO staviteľov v Česku a na Slovensku. Pod rukami im budú vznikať originálne diela, ktoré limituje iba fantázia a technická zdatnosť. Kto si dielik po dieliku vydláždi cestu až k rozprávkovej výhre 20-tisíc eur?

Talentovaní súťažiaci, skvelá moderátorská dvojica, či „kockáreň“, z ktorej tvarov a farieb ostáva každý v nemom úžase. Nielen to je skvelá rodinná šou, ktorá uchváti deti i dospelých. Celým programom bude počas štyroch júnových nedieľ divákov sprevádzať zohraná moderátorská dvojica - obľúbená komička Eva „Evelyn“ Kramerová a známy český herec Matouš Ruml. Aj keď sa moderátori pred uvádzaním programu nepoznali, dokázali si k sebe okamžite nájsť cestu a vytvorili skvelý tím.

A o to isté sa pokúsia aj súťažiaci v šou LEGO MASTERS. Aj keď všetci patria k LEGO expertom, pred kastingom sa nepoznali a sú zvyknutí fungovať každý samostatne. K ich úspechu prispeje vzájomná súhra, schopnosť kompromisu i odhodlania dostať zo seba len to najlepšie.

Výtvory súťažiacich bude hodnotiť najväčší odborník na stavebnicu LEGO – Milan Reindl. Bývalý učiteľ sa vďaka vášni pre ikonickú stavebnicu stal jediným Čechom, ktorý už desať rokov pracuje ako dizajnér firmy LEGO. „LEGO pre mňa znamená viac než len prácu. Je to koníček a vášeň. A tiež veľká časť môjho detstva,“ opisuje prácu muž, ktorého diela obdivujú aj také hviezdy ako David Beckham alebo Orlando Bloom.

V Česku ani na Slovensku tak nie je nikto povolanejší, kto by boj o titul LEGO MASTERS mohol hodnotiť. A čo je pre Milana zásadným kritériom pre hodnotenie súťažiacich? „Chcem, aby ukázali kreativitu, bezbrehú fantáziu a skúsili prerozprávať príbehy pomocou LEGO kociek. Hodnotiť sa budú, samozrejme, technické zručnosti,“ hovorí Milan Reindl. Ten však nebude jediným, kto bude výtvory súťažiacich hodnotiť. V každej časti sa totiž objaví špeciálny hosť. Hneď v prvej epizóde sa tejto úlohy s chuťou zhostil známy hudobník Marián Čekovský.

Kreatívna producentka projektu, Simona Matásková, sľubuje jedinečný divácky zážitok. „Predstavíme napríklad staviteľské umenie bratov, matky so synom alebo kamarátov. Diváci budú sledovať aj dve dvojice, ktoré spojil až kasting,“ prezrádza. „Súhru teda musia nájsť dvaja ľudia, ktorí na seba nie sú vôbec zvyknutí. Uvidíme, či bude láska k najpopulárnejšej stavebnici stačiť,“ dodáva s úsmevom producentka.

Ako si súťažiaci poradia s jednotlivými LEGO výzvami? A kto si z LEGO kociek poskladá prvý titul LEGO MASTERS Česko a Slovensko? Prvá epizóda je už teraz v exkluzívnom predstihu k dispozícii predplatiteľom služby VOYO a v nedeľu 5. júna 2022 o 20:30 hod. si ju budú môcť vychutnať diváci TV Markíza.

TV upútavky: https://youtu.be/lIhE_b6DX7w a https://youtu.be/3rvjyY8iYqo


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 1. 6. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.05.2022 • Show Jana Krause – 1. 6. 2022
27.05.2022 • Finále Ligy mistrů bude v Česku exkluzivně vysílat stanice Nova Sport 3
24.05.2022 • Cena Pavla Kouteckého pro Jednotku intenzivního života
22.05.2022 • RTVS uvedie v televíznej premiére ocenený dokument Čiary
22.05.2022 • K osmdesátému výročí heydrichiády uvede ČT premiérové dokumenty Kuratorium a Fotografové smrti
21.05.2022 • Show Jana Krause – 25. 5. 2022

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist